MudSweatTrails - Het platform van en voor trailrunners in de Benelux

Het platform voor Nederlandstalige trailrunners met actueel nieuws, know-how, reviews, trail events en de meest complete trailkalender

MudSweatTrails op InstagramVolg MudSweatTrails via TwitterMudSweatTrails op FaceBooke-mail MudSweatTrailsdoorzoek mudsweattrails.nl

Dutch Runners - partner van MudSweatTrails

In the Spotlight


PETZL Reactik Plus

 

 

Sponsors

 

MST Armstukken

Armstukken zijn erg praktisch bij Trailrunning. Je kent het wel: je loopje starten in de kou terwijl het snel al snel lekker warmer wordt. Terwijl je loopt schuif je je armstukken naar je pols of stop je ze in je rugzakje. Met hetzelfde gemak trek je ze ook zo weer aan als het frisser wordt. Dus: Turn your shirt into a long sleeve!

Gemaakt van een hoge kwaliteit ademend en stretch materiaal om makkelijk aan en uit te trekken. Doordat ze wat dikker zijn, zijn ze vooral in de herfst, winter en voorjaar bruikbaar. Om te zorgen dat je armstukken niet afzakken is er een anti-slip rand bovenin verwerkt.

Verkrijgbaar in de maten S / M / L / XL

Kosten €24,95 per paar, incl. verzendkosten.


 

Je kunt deze bestellen door een mail te sturen naar info@mudsweattrails.nl met je bestelling (aantal) en je adres. Als we de 24,95 euro (incl verzendkosten) ontvangen sturen we deze zsm per post naar je toe. Doe dit op IBAN nummer NL78RABO0159956307 tnv MudSweatTrails in Doorwerth onder vermelding van de naam waarmee je per mail hebt besteld. Dit is het tarief  voor verzending in Nederland. Voor verzending naar Duitsland of België zijn de extra kosten 2,40 euro.

Sponsors

site: IanusWeb