MudSweatTrails - Het platform van en voor trailrunners in de Benelux

Het platform voor Nederlandstalige trailrunners met actueel nieuws, know-how, reviews, trail events en de meest complete trailkalender

MudSweatTrails op InstagramVolg MudSweatTrails via TwitterMudSweatTrails op FaceBooke-mail MudSweatTrailsdoorzoek mudsweattrails.nl

Dutch Runners - partner van MudSweatTrails

In the Spotlight


PETZL Reactik Plus

 

 

Sponsors

 

TD geeft looples in de Knurrhell

Het is zondagmorgen, veertig uur na de slag om Maastricht. Mijn ouwe knoken herstellen langzaam van het venijn van het Limburgse Heuvelland. De geel-rood gemarkeerde paden die ons door Zuid-Limburg voerden, de koude vlagen over de stijfbevroren ondergrond en de niet-aflatende kwispelstaart van Thomas (TD) vormden een brisante combi, een aanslag op mijn gestel, twee etmaal geleden. Maar, ach, wie de bal kaatst…

Leuk was het niet, onze poging om een recordtijd neer te zetten op het Krijtlandpad (KLP) afgelopen vrijdag 18 januari. Het KLP maakte maar weer eens duidelijk dat langloperij verder weinig met genieten van doen heeft. Vrijdag ging het om iets anders.

Geel Rood
Het KLP is een redelijk goed uitgezet streekpad. Ook voor hardlopers is het pad bij daglicht over grote stukken (zeker 80 % van het parcours staat solide aangegeven) goed te volgen. Wij startten ons Limburgse loopavontuur met een opwarmrondje omstreeks kwart over zes in de ochtend vanaf het huis van mijn vader, op enkele kilometers van het station van Maastricht, het begin en eindpunt van het KLP. Het was donker, het vroor stevig en de straten waren wit van de sneeuw. Onze start van de recordpoging op het KLP, in de centrale hal van het station, was om 6:28. Op exact diezelfde plek zouden wij na 92,07km (volgens Garmin), na 12u:34m:11s alle klokken en meters weer stilzetten, even over 19:00 uur. Zowaar een recordtijd!

We liepen de ronde rechtsom, langs de Maas, de Belgische grens via het Hijgend Hert naar het Drielandenpunt (het topje van Nederland), om via Vaals, Vijlen, Gulpen en Valkenburg weer terug te keren naar Maastricht.

We liepen de eerste kleine twee uur in het donker. Duisternis, in combinatie met besneeuwde wegmarkering  dwong navigatie af met GPS (Mig) en een ingetekende stafkaart (TD). Op een enkele plek was de GPS noodzaak, omdat bulldozers een terrein van vorm en inrichting leken te hebben veranderd, zover we dat in die besneeuwde toestand konden waarnemen. De lijn die de satellieten ons voorstelden bracht ons op dat soort plekken feilloos naar een volgende geel-rode markering, honderden meters verder…

Later in de ochtend hield de GPS het voor gezien en moesten we het doen met de kaart  en de wegmarkering. Dat is bij daglicht ‘te doen’. Tegen het einde van ‘onze KLP’, na Valkenburg, viel de duisternis weer in. Dat is mentaal even moeilijk, het werd wat kouder, en de navigatie werd weer iets moeilijker, hoewel het eind van het KLP geen gevorderde ‘kaartlees skills’ meer vereist.

Onderweg gebruikten we kroegen (Hijgend Hert, km 41; Gulpen, km 68; Valkenburg, km 80) om daar op te warmen en te fourageren (warme chocolademelk, uiensoep, bier, cola). Ook kochten we cola in een benzinestation in Vaals (km 51). Bij deze acties verlieten we af en toe het oorspronkelijke KLP parcours, bij elkaar opgeteld een paar honderd meter.

De weersomstandigheden speelden een rol bij onze poging. De relatief lage temperaturen (lichte vorst) vroegen merkbaar veel van onze energiehuishouding, het zal de nodige caloriën hebben gescheeld. Toch zijn er extremere pogingen denkbaar, wat mij betreft. Bij grote hitte (boven de dertig graden) of bij een temperatuur van net boven nul met aanhoudende regen, bijvoorbeeld.

‘Knurrhell!’
'
Het is Knurrhell in de buurt van Vijlen’, schreef Danillo op MST, vlak voor onze poging.  Hij doelde daarmee op de stijfbevroren moddersporen, gemengd met gladde sneeuw en ijsplakken. Er lag voldoende sneeuw om de loper goed te destabiliseren, maar te weinig om er een diepe sneeuwstamperij van te maken. Regelmatig zag ik TD’s broze rechterenkel vervaarlijk naar buiten zwiepen. Tempo maken was op grote delen van het parcours daarom geen optie, zelfs de eerste zes uur niet. ‘Knurrhell! Werd de kreet waarmee we elkaar waarschuwden, als er weer een stuk ‘ijsknollenloperij’ opdoemde…

Kwispelstaart
‘Je gaat looples krijgen van TD’, had Gideon me beloofd. Dat leek me wel wat, hoewel zoiets op de zwartste momenten natuurlijk toch altijd weer tegenvalt. Anderzijds: een beetje ellende hoort erbij. Het niet goed kunnen indelen van mijn ‘wedstrijd’ viel me zwaar. Ons eerste rustpunt (Hijgend Hert) moest ik min of meer ‘afdwingen’ bij TD. De krachtsverschillen waren groot. Mijn metertje stond na een marathon zonder innerlijke versterking al behoorlijk in het rood. Maar een nog steeds kwispelstaartende TD leek zich daarbij weinig voor te kunnen stellen. Hij was net zo lief nog even doorgelopen naar Vaals, een uurtje verderop. Rond de veertig dus een dipje bij Mig, rond km 55-65 een serieuze dip, en na km 75 ging het op karakter door tot Maastricht.

Waar ik alles uit de kast moest halen om het KLP te slechten, had TD na negen uur kunnen versnellen, om een ruim snellere eindtijd te kunnen realiseren. Maar daar ging het verhaal naarmate de dag vorderde steeds minder om.

Een echte trail is het KLP eigenlijk niet, oordeelden wij naarmate de dag vorderde. Daarvoor is de verhouding asfalt/onverhard net wat te ongunstig. Anderzijds zal het parcours behoorlijk wat hoogtemeters bevatten voor veel ultralopers uit de polder, en is het parcours op sommige punten Laaglands alpien, voor wat dat moge betekenen. Ondanks de lage trailwaardigheid, was het parcours voor Nederlandse begrippen landschappelijk zeer boeiend. De ingrediënten - het samenspel tussen TD en mij, het enthousiasme van iedereen die ons via FB volgde en ons aanmoedigde en de Knurrhell - maakten er een waardig epos van, een mooi statement. Dank aan eenieder die hiervan deel uitmaakte.

RTL
We hoopten met deze actie een daad te stellen. Er zijn veel tot de verbeelding sprekende rondjes te lopen in Nederland en daarbuiten. We hopen (ultra)(trail)lopers in Nederland en België met deze actie te inspireren om vergelijkbare acties te ondernemen en te beschrijven, zodat die beschrijvingen anderen weer op ideeën kunnen brengen. Via de RecordTijdenLijst die we binnenkort toegankelijk zullen maken, kunnen geïnteresseerden lezen op welke paden welke tijden zijn gelopen. We nodigen bij deze lopers uit die vergelijkbar acties hebben ondernomen of zullen ondernemen contact op te nemen met MST, om tijden, data en informatie zo goed mogelijk te kunnen bundelen. Ook is het raadzaam om bij voornemens van vergelijkbare acties even contact op te nemen...

We zouden het prachtig vinden als de RTL een tool kan zijn om een nieuwe vorm van competitie een richting te geven. Een reglement is er (nog) niet echt. Wat mij betreft zijn strakke regels geen must, ieder ‘record’poging is een verhaal op zich. Ik hoop dat onze tijd op het KLP snel een keer wordt ‘aangevallen’. De kans dat onze 12:34:11 daarbij sneuvelt is groot. Een tijd onder de 10 uur moet haalbaar zijn, zeker onder gunstige omstandigheden, met support van buitenaf. Ik weet zeker dat, als bijvoorbeeld JR of RD op het KLP een sub 11:00 uur neerzetten, het vuur in  TD ontstoken wordt. Dat daarbij zijn immer vrolijke grijns van vrijdag van zijn bekkie zal verdwijnen neem ik van harte aan. Dan zal TD looples krijgen van TD. En dan vliegen de vonken pas echt door de Knurrhell!

Berichttype: 

Reacties

We nodigen je uit je reactie te posten of vraag te stellen. Op die manier kunnen we als community elkaar inspireren en van elkaar leren. De redactie heeft het recht kwetsende of zuiver commercieel geladen boodschappen van het forum te verwijderen.

Knurrhell, het laat me niet los. Stelling: een woord dat maar twee externe treffers oplevert in Google is geen bestaand woord. Een spelfout? Worden die er op lijken verwijzen naar iets carnavalesks of iets wat we in het oosten (reserve-Duitsers) kennen als knoerthard. Of ben ik het plat Limburgs niet machtig en is dit gewoon gangbare spreektaal die nimmer wordt opgeschreven. Na pratsj zou ik graag wat woorden toevoegen uit deze streek. Onder de huidige omstandigheden hebben we heel wat taal nodig om de ondergrond te beschrijven.

Mooi gelopen Mig en TD. Met wat meer kilometers in de benen en wat minder knurhell en wat meer pratsj ga ik ooit ook nog wel een poging wagen.

Ùt is in eedere regio in Limburg angèsj, bie ùs is ùt knoer hèl, knoerthard zwa èsse ut besjrifs. Limburgs is gein soliede taal, want om de vief killemaeter kalle de luuj angesj en dat is ut sjwanne.

Woorom de drang om dees weurt te wille kenne? Esse ùt oetspriks klink ut toch nurgès noa, dus 'Hollènjer * , kàl normaal"

* hollenjèr = verzamelnaam veur alle luuj boete Limburg, dus auch Brabanders.

 

zei deze 'Ollander (volgens mijn Waalse buren)

Volgens mij hebben jullie je punt wel gemaakt! Wat een mooi initiatief, ik denk dat het zeker breder opgepikt gaat worden. En die handschoen zie ik liggen, maar ik acht mezelf nu nog niet in staat om zo'n solo race te ondernemen.

solo met zijn twee? jij hebt voldoende freaks om je heen, en officieel ben je al uitgedaagd... dat kun jij namelijk best, hebben wij besloten! ;-)

sorry vor dit.ik ben en duitser uit vaals en mijn oude meester zegt vroeger vaak "dat is ene knurrhelle,die heft bij ajax gevoetballt" en bedoelte its ijserhardes -de paden in de vijlener boss

groten van de drielandenpunt 

danilo

 

 

 

afbeelding van Heuvelrugloper

Ik zal niet tot diegene behoren die jullie na zal doen, maar het verslag vond ik geweldig. Petje af voor jullie prestatie. En jullie tijd zal best worden verbeterd, maar bij iedere omstandigheid hoort nu eenmaal een andere tijd.

Heuvelrugloper

afbeelding van mauricepaulussen

...het begint te borrelen.

Jullie schrijfsels en foto's hebben me gekieteld om "mijn grote bek" om te zetten in 90KM (of 92KM) Limburgse Pretkilometers.

Datum: 3 Februari 

Met wie: solo

Ik neem mee: goede zin.

Is het hoogteprofiel ergens te vinden?

Idem voor de GPS data?

 

 

http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=933383

Daar heb je een knopje "Exporteren", waarmee je de track in allerhande formaten kunt downloaden. Mogelijk is dat alleen beschikbaar voor ingelogde gebruikers, maar registreren is gratis en zo gepiept. Een hoogteprofiel is hier ook te genereren (al heb ik geen idee hoe betrouwbaar dat laatste is)

Ga hem komende dagen eens in detail bestuderen een plan maken voor de dag!

 

Ha, wat een held ben je toch JR, ik ben benieuwd, heel benieuwd!

Als je hem uitloopt ben je een baas, je kent mijn score op onverharde padenloperij.

DNF DNS DNF DNF

Tijd om afscheid te nemen van deze kwaalgeest!

...dus tot op heden is het armoe troef, maar Papa zijn geeft je vleugels, dus we gaan er weer eens voor!

afbeelding van JacquesV

Afgelopen zondag slechts een 1/2 marathon euver der Limburgse, knurrhelle pratsj gelopen. Met de ijzel erbij was het weinig genieten en veel afzien. Thuis aangekomen voelde de presentatie heel heldhaftig.... Nu jullie avontuur lezend...tsja,.. hop,... weer met beide beentjes op der knurrhelle pratsj. ;-)

Respect mannen.

De mannen die je op deze foto's ziet even vooruit sturen.......... Tssssss  ( www.dehardloopkrant.com )

Helden van het Zwolse bos
Geplaatst op:
2013-01-16 23:11

Vrijwilligers maken parcours Zwolse bos Loop bijna sneeuwvrij

Vrijwilligers van atletiekvereniging De Gemzen hebben woensdag het parkoers van de Zwolse Bos Loop in Heerde vrijwel sneeuwvrij gemaakt. Met veger en blazer van het bedrijf Wilcon zijn de betonpaden en wegen vrijgemaakt voor de loop van komende zaterdag met verschillende afstanden. De wedstrijd kan plaatsvinden in een prachtig winters decor van de Veluwse bossen. Na zon 6,5 uur is ca. 8 kilometer sneeuwvrij gemaakt. Wie er ooit gelopen heeft weet het,geweldig parcours en prima ontvangst op de atletiekbaan van de Gemzen.


 

Kijk, dán ben je een held!

Leuk JR, dat je ook een poging waagt. Hoogtemeters valt mee hoor. Geen idee hoeveel maar het is nihil. Op het moment dat de sneeuw weg is zullen er genoeg stroken zijn waar je in je element: asfalt. Nu lagen de meeste van die stroken er wit bij.

Succes.

goed voornemen JR! laat je niet gek maken door die hoogtemeters. die zijn volgens mij niet serieuzer dan daar in Duitsland (Röntgen). mij viel het indelen van de afstand zwaar, omdat TD natuurlijk ietsje pietsje sterker is dan ik. voor TD was ik aan de andere kant natuurlijk een blok aan het been... voor ons was het aantal asfalt kilometers wat veel, in verhouding tot het aantal km paden en veldwegen. geen idee hoe jou dat zal liggen. het aantal km ligt ergens tussen de 89 (officiele beschrijving) en de 92 (garmin). neem anders contact op met ons, als je info support wil hebben! maar jij ging toch ook nog knallen op de UHT?

uht wil ik diep in Februari weer keer lopen - goeie snelheidsprikkel om 2 uur lang op marathonintensiteit te lopen.

klp loop ik ter voorbereiding op Belves 100K (eind april) - kijk er naar uit - heb een mooie streeftijd in mijn hoofd.

Knap gelopen mannen en ook nog een nieuw en prachtig woord verspreid, knurrhell. Ik heb nog een tussentijd voor de RTL-statistieken. Op zaterdag 19 mei 2012 besloot ik spontaan bij het ontbijt om het Krijtlandpad te lopen. Je kent dat wel, het broeit al even in je kop en het is als in een misdaadfilm: je hebt de "opportunity, motive and means" en dan houdt ineens niets je meer tegen. Mijn vriend vroeg bij het smeren van zijn boterham hoe lang dat is. '90 km ongeveer' zei ik droogjes. We kenden elkaar nog niet zo lang, dus hij dacht dat ik een spraakgebrek had en vroeg 3 keer achter elkaar: "Hoe lang?!" Met de afspraak dat hij me op zou halen als ik geen zin meer zou hebben, vertrok ik om 7.45 uur in Bemelen. Ik liep naar Amby en sloot daar rond 8 uur aan op de route. Het regende. Ik liep de route rechtsom (volgens mij liepen jullie hem linksom als je eerst naar Eijsden loopt). Ik herinner me belachelijk veel asfalt en het bleef de hele dag regenen. In Gulpen dronk ik snel een koffie in het restaurant op de berg. Ik had geen gps en alleen een oud boekje, door de regen plakten de bladen aan elkaar en het was onleesbaar geworden. Bij het Drielandepunt maakte ik de fout mijn rijstevlaai in het café te eten met slagroom. Ik kreeg last van mijn maag en had ook de regen wel een beetje gehad. Ik kwam om 16.30 aan in Slenaken, waar ik mijn vriend belde om me op te halen. Mijn RTL tijd is dus 8uur30 minuten bruto over circa 60 kilometer.

@ MIG / TD

Wat is volgens jullie mogelijk als tijd op de KLP?

Wat is mogelijk en wat is volgens jullie onmogelijk ?

Moeilijk inschatten voor mij, JR. Ik denk dat TD je hierover een logischer verhaal kan schetsen dan ik. Maar denk even met mij mee: De eerste 15 km (als je vanuit M'tricht naar de Maas en via de Maas zuidwaarts loopt) zijn  grotendeels hard en iig helemaal vlak. Samen met de laatste 8 km afdaling over gemiddeld goede paden en asfalt (de laatste 4 km loop je weer door Maastricht), maakt dat ook een wegloper zeker 23 van 90 km voluit kan gaan (en de helft van de stukken tussen km 15 en km 82). De rest van het parcours is een afwisseling van stukken asfalt, paden en landwegen. Daarbij zitten een paar pittige maar kleine klimmetjes. Zolang je je daar niet op kapot loopt (minuutje wandelen??) overleeft een loper met jouw trainingsachtergrond dat zonder kleerscheuren. Daarbij zij aangetekend dat de heuvels in Limburg voor mij en TD wat 'flauw' overkomen (we trainen beiden in 'steviger' terrein), maar dat veel Nederlanders in het begin even schrikken van de on-Nederlandse heuvelachtigheid van het Krijtland.

Voor mij hadden de koude en ijzige toestanden waarschijnlijk weinig invloed op mijn eindtijd, mogelijk wel op de energie die het me kostte. Anderzijds liep TD zich onderweg regelmatig te vervelen en had hij zonder meer een paar uur van onze tijd kunnen afnabbelen, zelfs in de kou...

Voor jou zullen de omstandigheden er mogelijk wel toe doen. Regen zal een deel van het parcours (20/30k?) wat glad of drassig maken. Wouter Hamelinck won in 2012 Limburgs Zwaarste, een 100 km over een vergelijkbaar parcours (deels hetzelfde) met asfalt regen en modder, in ongeveer 9:30 uur. Wouter is geen 100 km specialist, op wedstrijden met veel asfalt. Hij presteert beter op langere afstanden onder ruigere omstandigheden. Ik zat onderweg vrijdag nog te bedenken dat Wouter op een dag dat hij zich goed voelt in 8:00 uur het KLP moet kunnen lopen... En jij moet in staat zijn om in te schatten of je sneller of langzamer bent dan Wouter.

Verder zat ik aan nog iemand te denken die stiekem op het KLP een strakke tijd zou neerzetten: Leonie vd Haak loopt graag lang achter elkaar 10 km per uur. Ze zegt daarbij dat ze niet zou houdt van 'gedoe' zoals glibberpaadjes en bergjes. Maar intussen liep ze ook op een paar langere trails niet onverdienstelijke tijden. Ik denk dat Leonie op het KLP de automatische piloot op 10km/u zou zetten en het KLP strak in 9:00 uitloopt, ongeacht de omstandigheden. No worries JR, het KLP is niet trail genoeg om goed getrainde langlopers bang te maken...

Meer vragen? Je weet me te vinden.

 

Het is en blijft natuurlijk een training. Dus erin vliegen en strak op een schema lopen is voor mij in deze fase van de voorbereiding op een 100K race niet de bedoeling (en verstandig)

Vorig jaar (of het jaar ervoor alweer) liep ik in Karsruhe een 80K met 800hm over asfalt en goed beloopbare bosbaden in 6u03 - waarvan de laatste 15 in het pikkedonker (start was 17:00 en ik was hoofdlamp vergeten).

Dat was een race en dit is toch meer een training met de druk van de Maastrichtse Stationsklok en ik weet dat bepaalde resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor...

Ik ben erg benieuwd wat ik ervan gaat bakken - de vorm is goed, het weer ziet er goed uit...

Krijg met de dag (lees uur) meer zin in volgende week, dag ervoor dag vrij genomen zodat ik fris en uitgerust aan de Stationsklok kan staan ;)

 

 

hmmm: ik zou me toch een beeeeeetje lullig voelen als je onze tijd zou halveren. dat is niet meer gezond voor mijn imago... ik zou je daarom willen verzoeken om niet onder de 6:20 te lopen. uit respect voor mijn ouwe knoken ;-). je realiseert je wel dat je ook moet navigeren, he? dat kost ook tijd... (zot!).

ik zou het persoonlijk al heel erg knap vinden als iemand ruim onder de 9:30 loopt... (dus je hebt nog wat marge). succes!

Hey JR.

Allereerst supertof dat je een poging waagt. je weet t hè: Who Dares Wins!

Ik kan je absolute richtlijn geven voor wat mogelijk is. Gezien de voorspelling van vorst tot zondag en dan een week hoge temperaturen met regen mag je er vanuitgaan dat je een waar modderparadijs te wachten staat. En modder in Zuid Limburg kan ik je uit ervaring vertellen levert hele mooie schuif en glijpartijen op. Naast de ondergrond moet je ook meenemen dat kennis van het parcours belangrijk is. Niet hoeven zoeken of lang op kaart of GPS meoten turen scheelt veel. Orienteer je je makkelijk in een onbekende omgeving dan zal het geen probleem zijn.

Voor mezelf sprekend acht het mogelijk om ergens in een/het voorjaar, na een periode van 2 weken geen regen, lekker temperatuurtje de tocht ergens rond de negen uur te lopen. Maar wanneer ik dit doe zal ik in de dagen ervoor de route nog een keer met de MTB rijden en op enkele plaatsen drinken en eten langs de route makkelijk voorhanden neerleggen. Ik hoef de route dan niet te verlaten voor eten en drinken en kan dan zonder te orienteren de route lopen.

Hoop dat je er iets aan hebt.

Succes!

Ik kan je dus GEEN absolute richtlijn geven

TD / MIG

Thanx voor jullie reactie's. KLP wordt een mooie fysieke en mentale training.Langste duurloop ooit was 87K die ik liep, dus die gaat ik zoiezo verbreken - alsmede langste tijd op de beentjes (is nu 6u54)

Mentaal komt er zo een toch altijd wel iets op je pad wat je mee kan nemen richting aanstaande westrijden - vooral het alleen lopen over onbekende paden spreekt me aan.....en ik heb ook een naar stemmetje in mijn hoofd die me afgelopen maandag  een eindtijd toe fluisterde...

...verlies niet graag van dat stemmetje. dus met gezwinde looppas gaan we de KLP te lijf!

vanavond laatste puntjes op de i gezet. samen met RD een potje urban-bier-trailen in Rdam.

14K druk keuvelend door de stad gehobbeld - 2 trappisten bij Reijngoud gedronken - laatste 4K gas erop (km'tje in 3:07) richting huize RD om de Garmin mee te nemen waar de KLP (en voor over 2 weken de UHT) reeds in staat.

KLP: i'm ready!

En, is het gelukt?

Hey Jeroen, Hoop voor vuur in je sloffen zodat al het (smelt)water verdampt voordat je de grond raakt! Impossible is nothing!

Krijtlandpa gelopen.

Half negen - in een toiletje op Maastricht Centraal zingen De Sjonnies - Gooi je schoonmoeder uit het raam. Waarom? vraag ik me af. Heel de dag had ik de tijd om over die vraag na te denken – gelukkig verkoos ik andere gedachte…

Ik pik wat wc papier voor het geval dat - plas wat (sorry voor de details) en drink nog een bidon sportdrank leeg. Voor me ligt het Krijtlandpad: Limburg is bedekt met wolken en het waait harder dan me lief is.

De eerste uren loop ik lekker - het is nog relatief vlak en het weer is nog prima. Wel valt me op dat er meer heuvels in Limburg liggen dan in Zuid-Holland! Veel gras ook, maar of dat nu groener is dan in de Alblasserwaard?

Vanaf een km of 30 gaat het zigzaggend door het bos. Mijn GPS hapert regelmatig en ik zoek 3 x naar de juiste route richting het Hijgend Hert.

Bij 41K ligt het hoogst gelegen Boscafe van Nederland - op 260MTR hoogte kijkt iedereen die binnen aan de soep/bier of een combi daarvan zit me maar gek aan als ik besmeurd onder de modder 2 cola bestel en met een noodgang achterovergooi alvorens ik verder door het Vijlenerbos trek.

Bij 45K ligt denkbeeldig in de modder het halfwegpunt - na 3u51 minuten passeer ik nog redelijk soepel. Wel voel ik al dat vandaag sub8 lopen niet gaat werken – het navigeren vergt veel energie en met rugzak vol eten lopen is ook geen alledaagse bezigheid als notiore asfaltjunk.

Bij 48K ligt het hoogste punt van Nederland – snel een foto’tje en daarna een lange afdaling tot een tankstation waar ik een teleurstelling van jewelste te verwerken krijg: de cola was op. U leest het goed: geen cola! Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik daar gewoon rustig mee om kan gaan en eenmaal buiten natuurlijk niet 12 nieuwe Limburgse scheldwoorden mezelf hebt aangeleerd. NOT!

Vanaf 52K volgt er een oneindig (langer dan je je kan voorstellen) pad met keien, modder, stijgingspercentage’s van 12% en meer van dat soort ongein waar ik geen raad mee wist. Nu kan ik niet beloven of dat pad er ook echt lag - maar ik meen me te herinneren dat ik zoiets ben tegengekomen.

Langzaam aan gaat het tempo omlaag – omhoog gaat het niet meer zo hard en omlaag ook niet. Mentaal krijg ik moeite om de afstand te overzien. Gelukkig wacht bij 60K mijn loopmaatje Ronnie me op (toevallig in Limburg ook) en samen lopen we 5K op. Ik geniet van de liter cola die hij me aanreikt en gooi nogmaals 2 gelletjes erin.

Bij 65K ga ik links de modder in en hij rechtsomkeer naar zijn auto – jalours kijk ik een keer om en besef dat het zware uren gaan worden. Het begint te regenen en langzaamaan krijg ik behoefte om bij Valkenburg een exit te pakken.

Ik doe mijn best om de negatieve gedachte weg te stoppen maar regelmatig komen ze terug – opeens doemt Valkenburg op en verlaat ik de route richting het station – ik lees 7 u 28 minuten en 79,8K af op mijn horloge.

De laatste 10K terug tot Maastricht kan ik niet overzien – lichamelijk gaat het nog wel – maar een uur heuveltje op heuveltje af door modder en regen zie ik mentaal niet meer zitten. Zeker niet met een tempo wat al 3 km lager ligt als bij de start. Het beste is er al een kilometer of 15 af....

 

Ik had me voorgenomen om niet kansloos door te lopen als het tempo eruit was - ooit heb ik de grens getrokken hoe lang ik hardloop en die ligt nu eenmaal bij 8 uur.

 

Het blijft daarom bij het Krijtlandpa. De D zat er niet in. Teleurgesteld ben ik niet – het is gewoon de realiteit van de dag, hoe lastig dat soms ook is, je moet dat nemen als een man en gewoon dinsdag weer de training hervatten.

 

PS: de route is voor mij laaglander zeker pittig - horloge gaf 1145hm aan (weet niet hoe betrouwbaar dit is). Met een mountainbiker als begeleider (die route aangeeft en drinken verzorgt) moet een tijd van 7u45 mogelijk zijn, maar of dat leuker is als solo aanploeteren in de Limburgse modder?

Mooi dat je je verslag hier neerzet JR, nog mooier dat je überhaupt bent afgereisd vanuit de polder om deze tocht te ondernemen. Zelf had ik er al een beetje een hard hoofd in toen ik je oppikte, het was duidelijk dat je het vooral mentaal zwaar had. Het KLP: een tocht van mythische proporties. Nu al.

Mooi verslag Jeroen, Mooie prestatie ook! 

afbeelding van Jogger Jo

Laat me aub even weten als er zich de komende tijd nog liefhebbers aandienen?

Sportieve groeten,
www.jogger.tk

michael kors michael kors outlet michael kors outlet online michael kors sale michael kors outlet online sale michael kors michael kors outlet michael kors outlet online michael kors sale michael kors outlet online sale michael kors outlet online sale free shipping michael kors michael kors outlet michael kors outlet online michael kors sale michael kors outlet online sale michael kors outlet online sale free shipping mk christian louboutin red bottom shoes christian louboutin sale red bottom shoes christian louboutin coach coach outlet coach handbags coach boots uggs uggs on sale ugg outlet uggs boots uggaustralia discount uggs louis vuitton lv louis vuitton outlet louis vuitton bags louis vuitton luggage louis vuitton sunglasses louis vuitton speedy 30 louis vuitton outlet stores louis vuitton neverfull mm louis vuitton outlet online louis vuitton shoes for men louis vuitton louis vuitton outlet lv louis vuitton purses lv bags louis vuitton backpack louis vuitton sunglasses louis vuitton outlet stores louis vuitton mens wallet cheap louis vuitton fake louis vuitton louis vuitton outlet online louis vuitton sneakers oakley oakley sunglasses sunglass hut oakley sunglasses outlet oakley holbrook oakley eyeglasses oakley fuel cell ray ban ray ban sunglasses ray bans ray ban clubmaster ray ban eyeglasses new balance new balance 574 new balance outlet new balance shoes for women new balance 890 Louis Vuitton canada goose canadian goose canada goose jacket snow goose canada goose outlet canada goose parka Canada Goose mens Canada Goose Skirt Canada Goose Pant Canada Goose Banff Parka Canada Goose Burnett Jacket Canada Goose Freestyle Vest Canada Goose Hybridge Lite Vest Canada Goose Lodge Vest Canada Goose Resolute Parka Canada Goose Tundra Bib Overall Canada Goose Camp Hooded Jacket Canada Goose Hybridge Jacket Canada Goose Moraine Shell Canada Goose Ridge Shell Canada Goose Whistler Parka new balance new balance minimus new balance outlet new balance store new balance new balance shoes new balance outlet new balance 420 new balance 996 louis vuitton lv louis vuitton outlet louis vuitton handbags louis vuitton condom louis vuitton tote louis vuitton belts cheap louis vuitton bags louis vuitton outlet stores jordans jordan release dates jordan shoes jordan 11 air jordan new jordans cheap jordans jordans for sale jordan 4 jordan retro air jordan shoes jordan true flight jordan sneakers jasmine jordan jordans for cheap custom jordans new jordan shoes space jam jordans jordan retro 1 black jordans michael kors michael kors outlet michael kors outlet online michael kors outlet online sale wholesale michael kors handbags

Problem is, only a handful of brands can pull it off, according to Rahul Sharma, managing director of Neev Capital, an advisory firm in London that follows the luxury industry. "There are people who will pay up just because it is louis vuitton 2015 Hermes or Dior or Chanel," said Sharma. "It's a lot harder for Gucci and Vuitton" to charge more given their reliance on mass-market consumers.Organic revenue growth at LVMH's fashion and leather-goods division, where Vuitton is the biggest brand, slowed to 3% in the third quarter, while Kering SA reported the weakest growth louis vuitton sunglasses in four years at its Gucci brand in that period. Hermes International SCA, on the other hand, last month raised its full-year sales target, saying they will rise more than 11%. Vuitton-owner LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA declined to comment for the story and Gucci didn't respond to requests. The average louis vuitton outlet stores price of Vuitton leather bags without logos rose 13% in the first nine months of 2013 as it introduced the $3,850 W and $5,350 Capucine lines, Exane louis vuitton outlet BNP Paribas estimates. Coming in with the flagship brand — LV is a strategy which the group has been following for their entry into new markets. The Mumbai entry will also see a store in a five-star hotel environment like the Delhi store, once again following international group strategy for markets where the luxury retail market has not matured."If I can afford to buy something nice, it makes me feel proud," said Van, who works at Siemens and also http://www.louisvuittonoutletonline2015.com consults for a Vietnamese import company. "It lets you show people your taste and style." One of her friends has 50 Louis Vuitton bags, Van said. "I think five is enough."Some of Vietnam's shopaholics are young people who work for multinational corporations but still live rent-free with their parents. Others work for louis vuitton powerful state-owned companies and many have made fortunes in Vietnam's small but booming private sector. They indulge their urge to splurge at Dolce and Gabbana, Burberry, Escada, Rolex, Clarins,It was considered a marketing coup of sorts when Madame Chirac, accompanying her husband, French president Jacques Chirac, on his India tour, agreed to louis vuitton outlet stores inaugurate Dior's first store in India, at The Oberoi in New Delhi, in February."We have bags for every conceivable occasion — business, functional, travel, weekend, sports and even elegance!" she claims. Calfskin, buckskin, elkskin, patent leather, suede and fabric are mixed and matched to come out with innovative designs. An Aigner louis vuitton outlet stores Derby for women can range anywhere between Rs 80,000 to Rs 1 lakh. Men have it no less flashy.Designed as part of the travel and business accessories for men, the business classic called 'Statement' stylishly announces the comeback of the good old briefcase. Prices for these formal works of art fall in louis vuitton outlet the range of Rs 31,500 to Rs 99,000.French luxury goods giant Louis Vuitton also flaunts an excellent range. Tikka Shatrujit Singh, adviser to the chairman of Louis Vuitton, says, "People's sense of dressing has changed dramatically over the years. Bags are seen as a symbol of sophistication and prestige. So, sales are louis vuitton outlet always on the high side as India is an emerging market with a far greater disposable income now."Clearly, the rich in small towns have more money and desire than ever to spend on high life, and they seem indifferent to the slowdown in economic growth and overall consumer spending.Three years ago, louis vuitton NCAER's Rajesh Shukla and Future Capital's Roopa Purushothaman had said a report titled Next Urban Frontier, that boomtowns like Surat, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Bhopal, Coimbatore and Kanpur have seen the most striking shift in income distribution. "Luxury brands of the 21st Century can come out of anywhere," said Uche Okonkwo, executive director louis vuitton sale of consultancy Luxe Corp. For consumers who increasingly value craftsmanship over provenance, "what's important is that a product is made by the best hands using the best materials."While products such as Apple's iPhone and Toyota Motors' Prius have boosted Asia's renown for high-quality manufacturing, the region's association with mass production and knockoffs louis vuitton purses has damaged its luxury credentials. China alone accounts for more than half of international trade in counterfeit goods, the Organisation for Economic Cooperation and Development estimates.For angel investors, including Google India's managing director Rajan Anandan, Druva is a role-model for having first tested a product in India and then taking it louis vuitton handbags outlet global. Bernard Arnault, the chairman of the luxury conglomerate LVMH, said that the company has come to an agreement with Jacobs and that it plans to take the Marc Jacobs company public possibly within the next three years.The Marc Jacobs business has been majority owned by LVMH for the last decade, and louis vuitton outlet online a public offering was described as a strategy to separate Jacobs business from LVMH without requiring the designer to raise equity or take on other partners."When we started together, Marc Jacobs was a tiny little business of around $20 million. Now the totality of sales is approaching $1 billion. It has been louis vuitton an enormous growth," Arnault said.Jacobs, 50, and Arnault attended the company's fashion show in Paris on Wednesday morning as the news of Jacobs' departure emerged.

ray bans knowing that you saved a couple bucks.But if you are looking for a pair of designer sunglasses for a way better price than the original price tag, you should http://www.raybansunglassesoutletsale2015.com definately check out Saks Fifth Avenue off 5th. Saks is known for carrying the best of the best. this saks is like any other saks store but since it's located next to other outlets, the prices are cut down. If you are looking for a pair of ray bans, any style, any color, the price for them are $69.00 compare to &135.00 and up, retail price. Not ray ban wayfarer only do they sale ray bans, but they also sale other designer sunglasses, such as, Dior, Chloe, Gucci, etc.This spring, Club Monaco is stepping up its accessories. The retailer has launched its first-ever shoe collection, and introduces an exclusive line of Ray-Ban ray ban clubmaster sunglasses sunglasses and vintage Timex watches.
Hollywood films picked up on the trend. They adorned the face of Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany’s, Tom Cruise in Risky Business and Top Gun, Ben Affleck in Daredevil and were prominently featured in Men ray ban wayfarer polarized in Black.In 2001, the Wayfarers were redesigned to make it easier to perch them on the top of the head. Now, they are popular with Barak Obama, Mary Kate Olsen and models such as Emina Cunmulaj.Perhaps the appeal of sunglasses lies in ## their mystery, hiding the ‘window to the soul’ and making emotions and intentions more difficult to read.Most of us who have grown up through the 70s and 80s were made to love Ray-Bans. I mean they’re everywhere! But, the ray ban new wayfarer question is: are Ray-Bans still relevant?As I’ve gone in and out of Seattle, NYC, Paris, and Milan, Ray-Bans are still worn everywhere. Although those are signs of great sales, and such, are they still on top of the trend? Their designs haven’t ray ban clubmaster seem to change very much over the years. I haven’t seen any ads that wow me, if any at all. The thing that makes them sell would have to be that they’re mainstream.
Surely those among us who voiced our vehement disapproval sunglass hut at the Early Adopters all those years ago must now bow our heads at this being. After all, it was he, who, at the risk of looking obscenely foolish dared to venture out, black box in arm to discover the failings of ray-ban sunglasses those early phone designs. It was he who spent a fortune on handwriting technology that didn't work. It was he who dragged enormous laptops across the Atlantic.Little did we know that one day, many of us would come to rely on the ray ban prescription glasses successors to those early attempts the Early Adopter so willingly tested for us all.I propose a toast. To all of you who spend a fortune on the latest gadgets and toyz, who fuel an industry that relies on your incessant desire to ray bans sunglasses have the latest and greatest. Go forth, continue your valiant work and never again will we snigger at your efforts.
On a nice day, this is, by far the place to be – and what better way to enjoy a sunny ray ban aviators day in the Marina than with a nice pair of sunglasses (or a pair of regular spectacles at that) from SF’s swanky boutique of specs, SF Optics.Ahead of the widely anticipated public release of Google Glass, Google is partnering with Ray-Ban warby parker and Oakley to develop frames equipped with the augmented reality-enhanced glasses. But perhaps more valuable was the release of Do’s and Don’ts for current Glass Explorers and future users.Many suspect Google’s etiquette guide for Glass Explorers is a response in part, to ray ban sunglasses a February 22 incident that occurred at Molotov's, a bar in San Francisco’s Lower Haight neighborhood. Bay Area tech writer Sarah Slocum claims she was victimized for recording video with Glass of bar patrons without their permission, something Google frowns upon and ray ban glasses writes in its Don’ts section – don’t be creepy or rude (aka a “Glasshole”).
One of the most popular styles of Ray Ban's are the Wayfarer. The wayfarer's are one of the most classic looks that can never go out of style. ray ban sunglasses sale They are unisex and come in a variety of colors, and also frame size. The larger frames are a good look for females that have been inspired from the infamous sunglasses Audrey Hepburn's character wore in breakfast at Tiffany's. The most popular rayban sunglasses selling colors in the wayfarer style sunglasses are black and tortoise.Another popular style that is unisex as well are the Aviator style sunglasses. These also come in various colors with enough options for anybody to find a pair they love. Celebrity, Megan ray ban p sunglasses Fox has been photographed wearing hers almost every time she leaves the house.A Female style that not many people have caught onto yet is the adorable Cats style sunglasses. They are cat eye style sunglasses but with a more rounded out frame. cheap ray bans These sunglasses make you think of the old hollywood style glamour but with a modern twist on it.
 

jordans 11kd 7kobe shoeslebron james shoesNike Basketball Shoesnike hyperdunk 2015lebron 12kobe 9Nike Air Foamposite 1kobe shoesnike air max 90cheap nike air maxnike air max 1nike outletnike air max 2015nike air max 2016nike air max 95nike air max theanike air max 2014nike air max theanike free trainer 5.0nike free 3.0nike free run 2015nike storenike free flyknitnike free 4.0nike free 5.0 womensnike free run womensnike free runnike free trainer 5.0Red Bottom Shoeschristian louboutin ukblack christian louboutinchristian louboutin menRed Bottom Shoes For Womenchristian louboutin onlinelouboutin outlet christian louboutin boots red sole shoeschristian louboutin boots mbtmbt shoes outletmbt outletmbt usambt canadadiscount mbt Shoesmbt shoes salembt shoes onlineBuy mbt shoes onlinembt shoes outletfitflop salefitflop.comfitflops sandalsfitflops clearancefitflops on salefitflop shoesfitflop sandalsfitflops shoesfitflops salefitflop.comNike Huarache NmHuaraches NikeKobe 9 EliteNike Air HuarachesNike Kobe 9Kobe Shoeswww.2016nikeairhuarache.comAll Balck HuaracheNike Air Huarachewww.2016nikeairhuarache.comlouboutin shoeschristian louboutin 2016christian louboutin outletchristian louboutin salechristian louboutin storechristian louboutin shoeschristian louboutin 2016christian louboutin shoeschristian louboutin storechristian louboutin shoesjordan 13jordan 11 legend bluecheap jordan shoesjordans 2016cheap jordanscheap jordans for saleAir Jordan 11 Retro 72 10jordans shoesjordans for salecheap jordans for salenew jordan shoesAir Jordan 4 Alternate 89new jordansjordans 2015jordan releasesJordan Retro 8 ConcordJordan 11 ConcordJordan 5 fire rednew jordan shoesjordan releaseskate spade walletkate spade handbagskate spade purseskate spade bagskate spade surprise salekate spade salekate spade handbags outletkate spade outletkate spade purseskate spade new yorkMichael Kors Online OutletMichael Kors StoreMichael Kors Cheap2015 michael kors outletMichael Kors Clearancemichael kors pursesmichael kors handbagsmichael kors handbagsMichael Kors Cheapmichael korsmichael kors handbags outletMichael Kors Discountmichael kors jewelryCheap Michael Korsmichael kors selmaMichael Kors Outlet Storemichael kors bagMichael Kors ChristmasMichael Kors Discountmichael kors outletmichael kors walletsMichael Kors Salemichael kors salemichael kors jet set totemichael kors handbags on salemichael kors braceletmichael kors saleMichael Kors Factory Outletmichael kors outletmichael korsmichael kors outlet onlinemichael kors Chicago Premium Outletsmichael kors outletsmichael kors factorymichael kors Premium Outletsmichael kors handbagsmichael kors bagsmichael kors Premium Outletsmichael kors factorymichael kors bagsMichael Kors Outlet LocationsMichael Kors Outlet Online Storemichael kors factory outletmichael kors ukDiscount Michael Korsmichael kors hamiltonmichael kors totemichael kors outlet online store 49.00 outletmacys michael korsmichael kors factory outletretro jordansjordan retro 13air jordanair jordanjordan 11jordan shoesjordan retro 7air jordanjordans for salejordan 11

Jordan 11 72-10 month a 4th colorway emerged this time around have the 12s done in an all-Olive upper. Today we get our latest look yet courtesy of DJ Clark Kent.This PSNY x Air Jordan 12 also comes in an all-suede upper done in an Olive colorway. Opting for a monochromatic finish, the shoe has even Cheap Jordans more Olive on the laces, branding, lining and the entire sole unit. A Public School hangtag, metallic silver eyelets and additional PSNY branding on the tongue complete the collaborative feel of the shoe. Will these end up releasing? We don’t know just yet, but as soon as it’s announced we’ll be sure to New Jordan Shoes let you know. Stay tuned.Be sure to follow the PSNY x Air Jordan 12 hub page for the latest info on all the new colorways.
The Air Jordan 13/14 Defining Moments Pack celebrates Michael Jordan’s final championship run. It comes with special versions of both the Air Jordan 13 and Air Jordan 14 Jordan shoes since both were worn by MJ himself during his sixth and final NBA championship. The Air Jordan 13 comes with a White leather upper contrasted by the Metallic Gold accents on the midsole, heel and mudguard. Additional notable features include the special hologram showing an image of Jordan and the year he was Jordan 11 his final championship (98). The inside of the tongue comes with the phrase “THEY CAN’T WIN” (left) “UNTIL WE QUIT” (right). The Air Jordan 14 opts for a Black leather finish that’s also contrasted by Metallic Gold hits said to be a nod to the Larry O’Brien NBA championship trophy. The shoe will Jordan 13 come in special packaging consisting of a special box that features a print of the drawn-up play of the “Last Shot”.
More OG Air Jordan 1 goodness is coming our way. Dropping this upcoming weekend is none other than the Air Jordan 1 Retro High OG Metallic Red. It may not garner Jordan Future the same love and attention as say the Royals, Breds, Shadows or Chicagos, but don’t make the mistake of sleeping on these bad boys.Rocking the same motif as the Air Jordan 1 Retro High OG Metallic Navy, this version of the Air Cheap Jordans Jordan 1 comes with a White leather uppers contrasted by the Metallic Red patent leather hits noted on the ankle and Nike Swoosh. Even more of the same Red hue can be found on the Nike Air branding on the tongue, Wings branding on the ankle and the outsole down low. Completing the look of the shoe is the White midsole, White laces and White tongue. May 6th. $160. Is this a must-cop in your opinion?Click and bookmark our Air Jordan Jordan 7 1 Retro High OG Metallic Red hub page for the latest news and updates.
Already previewed in two different colorways, we now bring you an official look at the black/grey colorway of the Air Jordan 1 High Camo.Constructed out of a leather and suede upper, this Air Jordan 1 High is highlighted by Jordan 12 the use of camo print on the side panels, ankle, eyestay, and toecap. The leather portions of the shoe (which are covered in camo) come colored in a combination of black and grey with additional grey detailing landing on the suede overlays. Other details include 3M throughout the shoe, a red tongue tag Cheap Jordans For Sale with a white Jumpman logo, and “AIR 23” branding on the heel.Take a look at the official images and stay tuned to Kicks On Fire for release information.
Russell Westbrook entered the arena for tonights Thunder vs. Warriors game rocking his exclusive Jordan Westbrook 0.2 Why Not PE.Arguably the most animated pair of Jordan Eclipse Jordan Westbrook 0.2s we’ve seen. This player exclusive features a Black leather upper with cutout magazine letters that reads, “WHY NOT” and “RUSSELL” on each shoe. A clean White rubber midsole and outsole finishes off the look.Check out the additional images below and let us know what you guys think of this Jordan Jordan 1 Westbrook 0.2 “Why Not?” PE in the comments section.
The Air Jordan 1 OG Metallic Red will be making a retro return as part of Jordan Brand’s Air Jordan 1 lineup for 2017. This time, it’ll include “Nike Air” branding just like the original release.For those that can remember, the Air Jordan 1 jordan 11 bred “Metallic Red” returned back in 2009, but that release wasn’t true to its original look. It lacked the beloved “Nike Air” branding and came with the Jumpman logos instead.But for the 2017 retro, the classic Air Jordan 1 returns in its clean White leather upper with Varsity Red accents. Nike Air branding appears jordan 11 retro bred on the tongue, insole and outsole.Look for the Air Jordan 1 Retro High OG “Metallic Red” to release this May 2017 at select Jordan Brand retailers. The retail price tag is set at $160 USD.
To no surprise, Jordan Brand debuts the Air Jordan 4 Motorsports ahead of schedule for All-Star Weekend celebration Jordans for sale in New Orleans.Jordan Brand also restocked on a lot of Air Jordan Retro releases like the Air Jordan 11 Premium, Air Jordan 11 “72-10”, Air Jordan 1 “Top 3” and plenty others. Not to mention their Air Jordan “All-Star” Collection that’s also available.Check out a few of what’s in-stock at the pop-up shop Air Jordan 11 Georgetown in NOLA at 221 Chartres.
The Air Jordan 13 DMP will be releasing alongside the Air Jordan 14 as part of a special edition Air Jordan 13/14 Defining Moments Pack. This release will come with never-before-seen details on the classic retro.Dressed in a White, Metallic Gold, Black and Varsity Red color scheme. As Cheap Jordans for sale a nod to the 1998 Chicago Bulls NBA Championship, the shoe features the year ’98 on the holograms with an image of MJ. Other notable details includes the wording, “They Can’t Win” and “Until We Quit” on the inner tongues.Look for the Air Jordan 13 DMP (Defining Moments Pack) to release alongside the Jordan 11 Georgetown Air Jordan 14 this June 2017 at select Jordan Brand retailers. The retail price tag is set at $250 USD.
Reported earlier this year, the Air Jordan 13 Bred will be one of the many colorways of the Jordan 13 that will be making a comeback in 2017. The shoe is expected to Jordans For Sale release some time in the Summer and today we bring you a first look at the upcoming release.First images have leaked of the 2017 version of the Air Jordan 13 Bred which features a black leather upper with the signature mesh paneling on the side panels with with 3M overlays. True Red is Jordan 11 Space Jam then placed on the suede mudguard, midsole and heel. A red Jumpman on the tongue and the signature panther eye-inspired hologram on the ankle complete the look.The Air Jordan 13 Bred is expected to release on August 19, 2017 for a retail price of $190. Will you be picking up a pair?Make sure Jordans shoes to click and bookmark our Air Jordan 13 Bred 2017 hub page to keep up with the latest release information, images, and other updates.
The Air Jordan 12 by PSNY will be releasing in a big way this Summer. The lineup will include three PSNY Air Jordan 12 June 2017 colorways that will Jordan Shoes be available in limited quantities.According to Sneaker News, the three pairs releasing will include the “Wheat” (shown below) the Purple aka “Bordeaux” (quick unboxing below) and an Obsidian/Navy pair.All three Public School x Air Jordan 12 colorways will feature a full premium nubuck upper with PSNY branding on the tongues and insole.Look for Jordan Shoes 2016 the latest PSNY x Air Jordan 12 Collection to release this June 2017 exclusive to specific cities. We’ll keep you updated on the latest as this story develops.UPDATE: Here’s a first preview look via zsneakerheadz at all three upcoming PSNY x Air Jordan 12 releases that will be dropping in June.

Jordan Shoes tags: jordans for girls jordan 18 air jordan shoes jordans jordan 12 master jordan 1 air jordan 12 jordan retros jordan 11 space jam white jordans jordan spizike new air jordans jordan shoes for kids nike jordan shoes jordan slide jordan 6

Sponsors

site: IanusWeb