MudSweatTrails - Het platform van en voor trailrunners in de Benelux

Het platform voor Nederlandstalige trailrunners met actueel nieuws, know-how, reviews, trail events en de meest complete trailkalender

MudSweatTrails op InstagramVolg MudSweatTrails via TwitterMudSweatTrails op FaceBooke-mail MudSweatTrailsdoorzoek mudsweattrails.nl

Dutch Runners - partner van MudSweatTrails

In the Spotlight


PETZL Reactik Plus

 

 

Sponsors

 

Night Trail toegevoegd aan KvS trailweekend

Ook dit jaar mogen we weer een Night Trail organiseren als 'aftrap' van het Koning van Spanje Trailweekend. In samenwerking met Staatsbosbeheer kunnen we dit na een try-out jaar (2016) een vervolg geven. Nog mooier nieuws is dit voor de Ultimate deelnemers, die hieraan deel kunnen nemen zonder zich verder te hoeven registreren! Voor die Trailers geldt dit als warmup voor het weekend. De Night Trail is 16km en organiseren we zonder tijdsregistratie. De inschrijving hiervoor is geopend, met  een beperkt aantal startnummer hiervoor beschikbaar.

Datum: vrijdag 5 mei
​Afstand: 16km
​Start / finish: Gulpen
​Starttijd: 21:00 uur

Start- en finishlocatie: deze houden we nog even geheim! Wat we kunnen verstellen is dat het een bijzondere plek in Gulpen is..


​Inschrijven kan via deze link

 

Berichttype: 

Reacties

We nodigen je uit je reactie te posten of vraag te stellen. Op die manier kunnen we als community elkaar inspireren en van elkaar leren. De redactie heeft het recht kwetsende of zuiver commercieel geladen boodschappen van het forum te verwijderen.

als ik op de link klik blijkt voorinschrijving niet meer mogelijk...

Hi!

Is het mogelijk om je ter plaatse nog in te schrijven voor de Nighttrail?

I.v.m. mijn werk weet ik pas op het laatste moment of ik mee kan doen...

Sponsors

site: IanusWeb