MudSweatTrails - Het platform van en voor trailrunners in de Benelux

Het platform voor Nederlandstalige trailrunners met actueel nieuws, know-how, reviews, trail events en de meest complete trailkalender

MudSweatTrails op InstagramVolg MudSweatTrails via TwitterMudSweatTrails op FaceBooke-mail MudSweatTrailsdoorzoek mudsweattrails.nl

Dutch Runners - partner van MudSweatTrails

In the Spotlight


PETZL Reactik Plus

 

 

Sponsors

 

Doe het dit jaar. Punt.

Een nieuw jaar voelt als een bed met schone, gladgestreken lakens. Als een rimpelloos meer op een stille lentedag. Als een bos bij zonsopgang. Als een nieuwe dag, een nieuwe ronde, een nieuwe kans. Zo ervaar ik het tenminste. Na alle decemberdrukte voelt januari zo schoon, zo open en relaxt. Op 1 januari liep ik samen met mijn loopmaatje de zonsopgang tegemoet. Er is geen betere manier om het nieuwe jaar te starten, wat mij betreft. De route die we liepen was grauw en grijs in het ochtendlicht, maar het maakte niet uit; wij begonnen ons jaar met wat we het liefste doen –en vanaf de hoge brug zagen we die gouden zonsopgang in de mist.

Tweet
Een nieuw jaar strekt zich voor me uit. Ik kijk altijd even om naar het afgelopen jaar. 2015 was een bijzonder jaar voor mij. Never been so high, never been that low either, schreef ik al op Instagram. Op 1 januari 2015 kreeg ik erg slecht nieuws te horen. Op dezelfde dag las ik een tweet: ‘Doe het dit jaar. Punt.’ (ja, ik las mijn Twitterfeed in een ziekenhuis). In al zijn eenvoud was dit het enige lichtpunt dat ik die dag zag. En het bleef me achtervolgen. Er volgden weken van ziekenhuisbezoeken. De trap naar de vijfde verdieping. Naar de zesde, de zevende, de vierde. Altijd die trappen op rennen, met mijn eerste trail in de bergen in mijn achterhoofd. Hijgend door de gangen van het ziekenhuis lopen en altijd op weg naar buiten een trede overslaan als ik die wenteltrap weer af ging –leek me goed voor de coördinatie. Tot die stille nacht van afscheid, waarin ik voor de laatste keer de trap nam naar de zesde verdieping; wandelend, niet langer rennend. In het lege ziekenhuis stapte ik die nacht alle trappen weer af; ik sloeg geen trede meer over. Ik hoorde elke voetstap, zag elke centimeter en voelde de eenzaamheid van de paar andere mensen die door het lege gebouw schuifelden. Ik zat stil op een bank en dacht niets.

 

Plannen en avonturen
Na vallen volgt opstaan. Na stilte volgt storm. Ik ging mijn eerste bergtrail lopen en hervatte mijn trainingen zo gauw mogelijk. ‘Doe het dit jaar. Punt’, klonk het in mijn achterhoofd. Die race die ik wilde lopen, dat boek dat ik wilde schrijven, die reis die ik wilde maken. Ik ging het dit jaar doen, punt. Drie weken later zat ik met mijn uitgever om de tafel, nog een maand later boekte ik die reis en weer een maand later liep ik die bergrace. Ik deed het dit jaar, punt.

En 2016? Het jaar is net begonnen en ik ben er nu al gek op. Mijn hoofd en hart zitten vol plannen en avonturen. Ik ga mijn eerste echte ultra lopen (#roadtoanultra)! Spanning, sensatie (voor mij dan). Ik ga niet één boek schrijven, maar twee! En op reis ga ik vast ook wel weer. Ik vind het leuk als je mij en mijn plannen volgt via mijn blog of via Instagram. Nog leuker vind ik het als je mij ook vertelt wat jij van plan bent in 2016. Want wat je ook wilt: doe het dit jaar. Punt.
Happy newyear!

PS: dankjewel voor die geniale tweet op 1 januari 2015, Ronnie. 

Berichttype: 

Reacties

We nodigen je uit je reactie te posten of vraag te stellen. Op die manier kunnen we als community elkaar inspireren en van elkaar leren. De redactie heeft het recht kwetsende of zuiver commercieel geladen boodschappen van het forum te verwijderen.

 

شركة صقور الدمام 0505565030

في كثير من الأحيان تحتاج لمجموعة من الخدمات لمنزلك لأن مظهر منزلك يعبر عنك لذا لا تتعب نفسك في البحث عن شركات تقوم بخدمات منزلك، فنحن نضع بين يديك شركة تعد من بين أبرز الشركات الرائدة في المملكة السعودية التي تقدم لعميلها خدمات تمتاز مواصفات عالية الجودة حيث تقدم لك عزيزي العميل فريق عمل مجهز بكل المعدات و المواد لإنجاز كافة المهام على أكمل وجه، فهي لها مجموعة من الحرفين المهرة في مختلف فهي لها أسطول من العمال إذا صح القول، و أنت عزيزي العميل تحتاج لعمال ذات كفاءة بمعايير عالية الجودة لذا لا تحتاج إلى التفكير بشكل مطول فكل ما عليك هو الاتصال بشركة صقور الدمام  لأنه لديها فريق من العمال مدرب بشكل جيد كما انه يستخدم معدات و أدوات عالية الجودة كما انه يولي أهمية كبيرة لأغراض منزلك بكل اهتمام . الشركة تقدم خدمة نظافة عامة بمواصفات عالية الجودة مما يضع بين يديك خدمات بكل جودة و احترافية  فلا تبحث كثيرا واتصل الان

للمزيد من المعلومات تواصل معنا عبر الرقم التالي 0505565030

هذا الاعلان مقدم من شركة النيل للتسويق الالكترونى
تواصل معنا عبر الهاتف: 01222490280
أو تواصل معنا عبر الايميل:

admin@nile7.com

شركة تنظيف كنب بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة تنظيف بالدمام
شركة تنظيف فلل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تنظيف موكيت بالدمام
شركة مكافحة الصراصير بالدمام
شركة مكافحة النمل الابيض بالدمام
شركة رش مبيدات بالاحساء
شركة نقل اثاث بالدمام
شركة نقل عفش بالدمام
شركة تنظيف خزانات بالدمام
شركة كشف تسربات المياه بالدمام
شركة تخزين عفش بالدمام
شركة عزل اسطح بالدمام
شركة تنظيف مساجد بالدمام
شركة جلي ارضيات بالدمام
شركة تنظيف مسابح بالدمام
شركة تنظيف سيراميك بالدمام
شركة تلميع باركيه بالدمام
شركة تنظيف مطاعم بالدمام
شركة تنظيف ستائر بالدمام
شركة تنظيف مدارس بالدمام
وايت شفط بيارات بالدمام
فتح المجاري المسدودة بالدمام
سعر كشف تسربات المياه بالدمام
حل مشكله فواتير المياه المرتفعة بالدمام
شركة للقضاء على القوارض بالدمام
شركة مكافحة الطيور والحشرات بالدمام
علاج حشرة الربية بالدمام
صائد الفئران بالدمام
علاج حشرة الكتان بالدمام
شركة كشف تسربات بدون تكسير بالدمام
رقم وايت سحب صرف صحي بالدمام
سحب بيارات بالدمام
شفط وتنظيف البيارات بالدمام
رقم الصرف الصحي بالدمام
سيارات شفط المجاري بالدمام

 

Sponsors

site: IanusWeb