MudSweatTrails - Het platform van en voor trailrunners in de Benelux

Het platform voor Nederlandstalige trailrunners met actueel nieuws, know-how, reviews, trail events en de meest complete trailkalender

MudSweatTrails op InstagramVolg MudSweatTrails via TwitterMudSweatTrails op FaceBooke-mail MudSweatTrailsdoorzoek mudsweattrails.nl

Dutch Runners - partner van MudSweatTrails

In the Spotlight


PETZL Reactik Plus

 

 

Sponsors

 

TDS, nat, wild en verrassend

“Mijnheer, ik raad u ten sterkste af om zo meteen van start te gaan” zegt de wedstrijd commissaris met een serieus gezicht een half uur voor de start van de TDS. Verbaasd kijk ik hem aan; hij heeft toch net de inhoud van m’n rugzak minutieus geïnspecteerd en goedgekeurd ? “U heeft een sms gekregen met het advies een extra laag kleding mee te nemen”. Sms’en lees ik nooit, maar we worden het erover eens dat ik wel mag starten, ondanks z’n goede raad.

Een half uurtje later, na het laatste weerbericht te hebben aangehoord, stormen de 1463 lopers de straten van Courmayeur door voor een gure editie van de TDS,(sur les Traces des Ducs de Savoie) een  wedstrijd van Courmayeur naar Chamonix van 114km en een dikke 7300mD+.  T’is vol op de paden, buurtgenoot Guillaume is in vorm en zet er stevig de pas in, en we komen een hoop bekenden tegen. Tijd voor het traditionele ‘oude koeien uit de sloot halen’ tijdens de eerste bult, de Col de Youlaz op een dikke 2600m. De daarop volgende afdaling naar de eerste ravito in la Thuile is snel, ik ben op bekend terrein uit de Tor des Geants.

In m’n hoofd heb ik de wedstrijd in 3 stukken gedeeld: Hoofdstuk 1 bevat  44 km naar Bourg St Maurice met daarin 2 soepele cols. Thema; niet moe worden.

Hoofdstuk 2; van Bourg St Maurice naar Les Contamines, weer 44 km.Dat lijkt op papier pittiger; we blijven hoog en de paden zijn onregelmatig. Thema; stug doorgaan en proberen de hoofdlamp pas bij laatste afdaling aan te doen.

Hoofdstuk 3, Les Contamines naar Chamonix. 26km.Bekend terrein uit de Montagn’hard. Thema; Zorgen dat je genoeg energie overhoudt om de laatste 8 vrijwel vlakke kilometers te rennen.

De sfeer in Bourg St Maurice is feestelijk ondanks de regen, ik tref er de wedstrijdcommissaris van de start weer die vraagt of ik het al koud heb.  Met  m’n wedstrijdplan gaat al minder; hardlopen in het vlakke dal lukte me niet en in de klim naar Col de Forclaz word ik door 30 man (m/v) ingehaald. Het is tijd om eens grote vraagtekens te zetten bij m’n voorbereiding. Een DNF in Andorra wegens lyme, 3 weken antibiotica en nog geen 50 km per week trainen in juli en augustus was niet ideaal. En m’n compensatie gedrag de week voor de wedstrijd (een dagelijkse verticale kilometer vanaf de camping in de Queyras) was wel erg leuk, maar ging tegen alle taperings theorieën in. Kortom, in de stromende regen kom ik tot de conclusie dat de moeizame voortgang logisch is; dat geeft rust in het hoofd. Heel af en toe trekken de wolken weg en heb ik een prachtig uitzicht. Het is een wild parcours, veel ruiger dan wat ik ken van de UTMB. Ik hoor een herder fluiten en binnen 5 minuten hebben z’n hondjes een enorme kudde de helling afgejaagd naar een omheind stukje. Een mooi spektakel. Zo’n schaap loopt hier toch makkelijker dan die in Salomonvachten gehulde mensen.

Passeur de Pralogan op 2567 hoogte is een mooie col als hij zichtbaar is. Rotspartijen en weides wisselen elkaar af. De afdaling gaat langs vaste touwen die zijn aangelegd op de rotswand. Gezien de spekgladde stenen is dat geen overbodige luxe.

Een half uur later, in de ravito tent van Cormet de Roselend ga ik strategisch tegenover de dames met de soep zitten en besluit ik de trail weer in handen te nemen, nog maar 54 km tenslotte.  Opwarmen en energie laden. Dat laatste lukt met 4 borden bonen soep. De ‘chef de poste’ is bezig een touringcar te regelen voor de repatriëring van de afhakers, het zullen wel meerdere bussen worden zucht hij. Het gerucht gaat dat de utmb wordt afgelast. Een paar serieus kijkende medici inspecteren iedereen die binnenkomt en de tent verlaat, ik zie een hoop in dekens gewikkelde lopers. Toch maar m’n short wisselen voor wat langers. Door de herfstige  omstandigheden  zal maar 43 % van de deelnemers de finish halen !

Tijd om door te gaan met hoofdstuk 2; veel regen en een lange saaie klim brengen me naar de volgende col. In de afdaling dringen de weersomstandigheden pas echt tot me door. De afdaling is een grote bruine blubber stroom. We volgen een woeste canyon met daarin een kolkende rivier, af en toe een sneeuwveldje en meer enkeldiepe blubber. De liefelijke stroompjes waar je normaal zo overheen stapt zijn veranderd in zwarte modderstromen die keien meeslepen. Spectaculair is het wel. Voor het eerst gebruik ik m’n stokken ook voordurend in de afdaling. Bij La Gite loop ik langs een oude boerderij, het gezin gaat net aan tafel, de kachel rookt. Het gezellige huiselijke tafereel is een groot contrast met de race die zich buiten afspeelt. Het wordt al vroeg donker, tijd voor een muts, handschoenen en koplamp. Mooie testcase voor de Petzl Nao, die doet het gelukkig (met dank aan de heren MST en Petzl)

Meer soep en koffie op Col de Joly en dan via skipistes naar les Contamines. Het rennen op de 4 vlakke kilometers voor de ravito gaat weer goed. M’n hele fanclub staat me daar op te wachten. Gezellig, de soep en de koffie wordt me aangedragen.

Op naar Les Houches, eerst via wat boswegen naar les Miages, een prachtig houten dorpje in een hooggelegen vallei, al zie je er s’nachts niets van. Het wordt zelfs droog en ik zie een ketting van lampjes de Col de tricot op lopen, een mooi gezicht. Een handgreep van m’n stok laat steeds los, pas na 10 keer verzin ik een noodreparatie met een paar grassprieten, dat werkt. Ondertussen haal ik ook nog wat mensen in; dat is altijd fijn. Les Houches; nog één keer koffie en soep en veel flauwe grappen met de behulpzame vrijwilligers als ik de verkeerde kant op vertrek. Het laatste vrijwel vlakke stuk is snel, te rennen zelfs.

En dan, een stuk voor de finish komt er opeens iemand met een bekend gezicht meelopen, ik word aangemoedigd en vrolijk uitgehoord over de race. “Wat doe jij hier ?” vraag ik. “Ach,ik race toch niet dus ik ben ik iedereen hier aan het aamoedigen” is het antwoord. Gezellige actie. De finish halen tegelijk met Kilian Jornet geeft me een onverwacht warm gevoel na deze natte koude maar boeiende race.

Bekijk ook beelden van de TDS.

Berichttype: 

Reacties

We nodigen je uit je reactie te posten of vraag te stellen. Op die manier kunnen we als community elkaar inspireren en van elkaar leren. De redactie heeft het recht kwetsende of zuiver commercieel geladen boodschappen van het forum te verwijderen.

Knettergek, met je compensatiegedrag. Heerlijk!
Een mooie race gelopen, lijkt me zo - met een knappe klassering bovendien. Maar wat doet al die gezelligheid in godsnaam in je verhaal? Heroïek is wat we willen - gezelligheid sucks!

Mooi verlag Gideon, schitterende race! De honger naar het hooggebergte neemt toe.

he gi!
dat van Killian had je nog niet verteld, of ik heb t niet tot me genomen. bij mij wassie er niet meer bij. Salomonvachten.hihihihi. dat wordt t woord van 2012!! 
mooie impressie. weinig aan toe te voegen. alleen dat Bourg St Maurice errug gezellig was. En dat mijn stokken het tot t end hebben gehouden. ik doe over een paar dagen nog wel een reflectief stukske over de TDS. en de mini  utmb. Hagrid deed t fantasties. voor iemand die niet getraind heeft.

In an unlikely source of inspiration for a pair of sneakers, New Balance premieres the made new balance sneakers in the USA “Moby Dick” pack for the summer season. Consisting of the M1300MD and M998MD, the first features a light navy and teal nubuck and mesh construction, while the other red bottom shoes pairs a grey pigskin with cobalt-colored mesh panels. Both models feature a colorway that seemingly pay tribute to the open sea and a particular sperm whale that evaded Captain Ahab in red soled shoes the great American novel Moby Dick. Both sneakers are currently available at END., with the M1300MD priced at $199 USD and the M998MD at $209 USD.The shoes may be so christian louboutin outlet pricey that many women still won't be able to snag a pair; but the concept, extending the benefits of a flesh-colored pump to women who don't happen to have fair flesh, sunglass hut sounds pretty fantastic in our book. After all, Crayola's "flesh" crayon was changed to "peach" all the way back in 1962. Better late than never to make similar progress with our oakley store shoes, right?The king of heels, Christian Louboutin, once said, "A shoe has so much more to offer than just to walk." Easy for him to say -- those suckers are actually cheap oakley sunglasses pretty hard to deal with.Behold, the reasons why wearing high heels is like being in high hell.It has come to light that an unspeakable act (to fashionistas, at least) is being christian louboutin committed in our midst. Martha Stewart, a shining example to women everywhere, has been defacing her precious Christian Louboutin shoes. On purpose. Retailing for $75 USD, you can purchase the christian louboutin pair at New Balance stores and stockists worldwide, as well as online at Feature Sneaker.Love for New Balance doesn’t recognize borders. Take a quick jump across the Atlantic and you’ll find oakley prescription glasses appreciation for New Balance sneakers thriving in every corner of the United Kingdom, which is why it’s fitting that New Balance has gone and created the Flying The Flag pack – oakley goggles a run of three special edition models that have all been made proudly in the UK. Seen here is the M577FW “Light Grey,” which features a premium suede upper done in coach factory outlet a soft ash grey, paired to a matching grey outsole and grey laces. The monochromatic theme and premium materials give the shoe a high-class look, one that is complimented nicely by new balance shoes for women the two Union Jack flags flying on both the heel and tongue – a subtle touch of patriotism that makes makes it clear these shoes speak the King’s, through and through. coach purses Look for the M577FW “Light Grey” available at online retailers now.For images from the exhibition, check out Vogue's incredible slideshow here and watch the video above to get the scoop oakley sunglasses outlet on the French legend.Despite an ongoing lawsuit, Christian Louboutin is having a great year. New mom Jessica Simpson has given him shout outs, he's creating a real life Cinderella glass shoe coach and most recently, London's Design Museum has dedicated a whole exhibit to his craftsmanship.While admiring the beautiful works of shoe art that were on display in London, we couldn't help but oakley sunglasses notice how dangerous some of the Louboutins shoes are! Yes, dangerous, and we're not oakley fuel cell talking because of the heel size. We're talking spikes coming from all angles and what appears to be a barbed wire-like material on some of these red bottom shoes.Simpson herself wears the shoes in an ad tucked into the new issue of Elle. Jessica's pink sandals retail for $98, while the red-soled coach outlet online version will cost you $995.These hot heels are the latest in a series of fashion copycat skirmishes, including knockoff Michael Kors and Victoria Beckham dresses, Taylor Tomasi Hill's alleged Marc Jacobs christian louboutin sale ripoff and of course, that other famous copycat shoe case: Ivanka Trump's supposed lifting of Derek Lam sandal designs.We've contacted Jessica Simpson's reps for comment and will update when we hear new balance 993 back.You know something is wrong when high-end department stores are complaining about the cost of designer shoes."The prices have shot up dramatically," Daniella Vitale, chief merchant and executive vice president of cheap louboutin shoes Barneys New York told Women's Wear Daily. A few years ago, a girl could score a pair of designer shoes for around $400. Now, the average amount spent on a pair coach wristlet of shoes at Barneys is $770.The New Balance logo adorning the side contrasts in white, with the red front standing out. The navy/white iteration includes a similar style, with a red sole shoes christian louboutin half navy upper in the heel, and a white/silver toecap. The New Balance logo is navy on the side, and the entire shoe is complemented by subtle white/silver details. The shoes oakley outlet are completed with a RevLite midsole to ensure optimal cushioning. Both styles are available now at select New Balance stores and stockists, and online at Afew-Store here.New Balance has reconstructed the red bottom shoes 1600, giving the classic silhouette a breath of fresh air. The reimagined sneaker uses a seam-sealed construction, giving the body a more aerodynamic shape than its predecessors. The upper is chiefly coach outlet microfiber, while a small perforations add to the lightweight aesthetic. The colorway features a stark black against injections of a bright orange and blue detailing on the company logo and the new balance collar, all sitting atop a white sole. A little more than a week after premiering the all-new MH988 and its Freshfoam upgrade in a navy and brown color combo, New coach factory Balance Japan drops a deep green rendition with subtle hints of “bubblegum.” Taking a number of design cues from classic styles and repackaging them into a new hybrid silhouette, this model’s coach factory outlet online newly-applied cushioning system supports a boot-inspired, premium suede upper for a unique, yet comfortable look. Releasing soon in various parts of the world, it may be some time before we see oakley this New Balance MH988 Freshfoam hit stateside.This Is How You Do It!Always look for shoes with soft leather because the last thing you want to do is break in your red bottom shoes christian louboutin wedding shoes. Placing over the counter arch supports in your shoes is the best way to solve muscle spasms and arch fatigue during the wedding day. They will also reduce the new balance outlet burning or ball of the foot pain from wearing 4-5 inch heels. An additional benefit is that there should be less jamming, redness and swelling of the great toe joint due christian louboutin shoes to the acute pitch of the shoe. An added bonus is that they can also take leg and low back fatigue away too after a long night of partying!

fitflops shoesfitflop.comfitflop sandalsfitflops on salefitflops sandalsfitflop salefitflops salefitflop shoesfitflops clearancefitflops saleNike Kobe 9Nike Air HuarachesKobe ShoesHuaraches NikeNike Huarache NmAll Balck HuaracheKobe 9 EliteNike Air HuaracheAll Balck HuaracheAll Balck Huarachelouboutin outletred sole shoesRed Bottom Shoeschristian louboutin 2016louboutin shoeschristian louboutin storechristian louboutin shoeschristian louboutin salechristian louboutin outletlouboutin shoescheap jordan shoesjordans for salecheap jordans for salejordan 11 legend bluejordans 2016jordan 13jordans shoescheap jordan shoesjordan 11 legend bluejordan 11 legend blueJordan Retro 8 Concordnew jordan shoesnew jordansJordan 11 Concordjordans 2015Jordan 11 Retro 72 10Air Jordan 4 Alternate 89jordan releasesJordan 5 fire rednew jordanskate spade new yorkkate spade outletkate spade salekate spade purseskate spade surprise salekate spade walletkate spade handbagskate spade handbags outletkate spade outletkate spade bagsmichael kors outletMichael Kors Storemichael kors handbagsMichael Kors Cheapmichael kors bagsMichael Kors Online OutletMichael Kors Clearance2015 michael kors outletmichael kors pursesMichael Kors Cheapmichael kors selmamichael kors jewelryMichael Kors Outlet Storemichael kors handbags outletMichael Kors DiscountMichael Kors ChristmasCheap Michael Korsmichael kors bagmichael kors selmamichael kors jewelrymichael kors walletsMichael Kors Factory OutletMichael Kors Salemichael kors jet set totemichael kors totemichael kors handbags on salemichael kors braceletMichael Kors Salemichael kors handbags on salemichael kors salemichael kors outlet onlinemichael kors factorymichael kors Chicago Premium Outletsmichael kors Premium Outletsmichael kors outletsmichael kors Chicago Premium Outletsmichael korsmichael kors Chicago Premium Outletsmichael kors handbagsmichael kors bagsmichael kors outlet online store 49.00 outletmichael kors ukMichael Kors Outlet LocationsDiscount Michael Korsmichael kors hamiltonMichael Kors Outlet Online StoreDiscount Michael Korsmichael kors factory outletmacys michael korsmacys michael korsjordan retro 7retro jordansjordan retro 13jordan retro 7air jordanjordan retro 13cheap jordansjordan retro 7air jordanjordan 11nike hyperdunk 2015jordans 11kobe shoeskobe 9kd 7lebron 12Nike Basketball Shoeskd shoeslebron james shoesnike hyperdunk 2015cheap nike air maxnike air max 2014nike air max 2015nike outletnike air max 2016nike air max 1nike air max 90nike air max 95nike air max theanike air maxnike free run womensnike free flyknitnike free run 2015nike free 5.0nike free 3.0nike free 4.0nike free trainer 5.0nike free 5.0 womensnike storenike free 5.0 womenschristian louboutin boots christian louboutin menRed Bottom Shoes For Womenchristian louboutin onlinelouboutin outlet black christian louboutinchristian louboutin ukchristian louboutin boots red sole shoeschristian louboutin outletmbt shoes outletBuy mbt shoes onlinembt canadambt shoes salediscount mbt Shoesmbt outletmbt usambt shoes outletmbt shoes salembt Shoes

Looking for RRB Result then click here.

and check the SSC Result 2016 Maharashtra

 

Kyrie irving shoes Air Max 1 attention has been focused on the new Ultra Flyknit version that just released, today we take a Nike Air Max Thea look at the Air Max 1 No-Sew. Equipped with a one piece breathable mesh upper, this Air Max 1 is Nike Factory Store covered in Peach Cream throughout the majority of the shoe with Volt landing on the mudguard and Hyper Turquoise on Nike Air Max Tavas the Swoosh branding and the Nike branding on the tongue. A white sole unit balances things out a but on Nike Yeezy this tropical colorway of the Air Max 1 that is available now exclusively for the ladies at select retailers for Nike Huarache $120.
Following an exclusive ID option, the newly-introduced Nike KD 9 will be offered in a new colorway dubbed, “Birds Nike Sneakers Of Paradise.”While a backstory of the sneaker’s distinct aesthetic has not been revealed yet, the silhouette is suggested to pay Nike Free Run homage to Durant’s recent tour to China, which may debut overseas first. Essentially defined by its flyknit upper dipped in Kyrie 2 a mixture of teal and green, the vibrant palette is complemented with tonal black located on the rear, inner lining, Nike Air Presto laces and pull tabs, as it all rests atop a white Zoom sole unit. More accents of teal are implemented Cheap Nike Air Max on the tongue, Swoosh branding on its side panels and midsole as well to round out its profile.
The 2016 Nike Shox Summer Olympics are only a few days away and as we grow closer the the international games the excitement for Nike Yeezy many fans continues to grow. Nike may have already released the majority of their Olympic-inspired sneakers, but they still have Nike Air Max 2016 a few pairs up their sleeve.One of those pairs that is beginning to make its rounds is this Metallic Gold Air Force 1. This Air Force Nike Outlet Store 1 features a full perforated leather upper in Metallic Gold with more gold hits landing on the laces, tongue, branding, inner liner, and outsole. Subtle hits of white provide some contrast on the midsole, tongue tag, and heel branding.Scoop up Nike Clearance this golden pair of Forces at select Nike stockists now for $100.
The 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Nike Yeezy Brazil will kick-off this Friday, August 5th, and to celebrate the international sporting event, this special Nike KD 9 Unlimited Nike Air Yeezy 2 will be offered just a day before the grand opening ceremony.Defined by a multicolor flyknit upper in vibrant tones of Nike Hyperrev volt, orange, pink and more — tonal black dominates the majority of its composition, while also complementing the distinctive palette. Nike Air Force 1 Additional vibrance is evident with more volt applied on the Swoosh, tongue tab and frontal portion of its outsole, as Nike Store the zoom component is treated in pink to perfectly coordinate with its respective theme.Priced at $150, you can purchase a LeBron shoes pair at select Nike accounts starting Thursday, August 4th.Click and bookmark our official Nike KD 9 Unlimited launch page now Nike Store for more images and release details.
The Nike SB Dunk Low Pro Ishod Wair just came out in a nike free 5.0 brand new colorway. Keeping things fairly simple, the shoe rocks a two-toned look that always manages to look great on Nike Factory Store the model. Let’s take a closer look.The hybrid version of the SB Dunk Low comes with a much slimmer tongue, Nike Juvenate which changes the look of the shoe. The shoe comes constructed out of a leather upper consisting of a White Nike Roshe Run base accented by the Blue suede placed on the overlays. The shoe also comes with a little bit of White Nike Shoes patent leather noted on the heel tabs and Nike Swoosh. Thoughts? If you want a pair, you can now pick Nike Air Huarache one up for the retail price of $95.
LeBron James isn’t in Rio with Team USA right now but he Nike Flyknit must be there in spirit or something because Nike has decided that they’ll be releasing his latest sneaker in a Nike Roshe One Gold Medal theme/colorway.The Nike LeBron Zoom Soldier 10 gets the Gold Medal treatment as the shoe’s upper has been done Nike Sb in a pristine White with Metallic Gold detailing landing on the LeBron and Nike branding as well as on the Nike Outlet speckling on all three straps. USA has also been added on the heel in gold while an icy blue translucent kyrie shoes outsole wrap things up. Look for the Nike LeBron Zoom Soldier 10 Gold Medal at select Nike retailers on August Nike Flyknit Racer 22nd for a retail price of $140.
The women’s variation of the Nike Air Huarache receives yet another color blocked KD shoes iteration this season.Flaunting four distinctive tones — matte silver dominates its upper portion, while vibrant hits of game royal adorn Cheap Nike Shoes the suede side panels, alongside olive flak for its suede toe box to pronounce the design. Capping off the bold Kobe shoes look is black for its signature heel cage component, as it all rests atop a crisp white midsole unit and Nike Basketball Shoes black outsole.You can purchase this pair at select Nike stockists overseas first, although a stateside release is imminent.Stay tuned for kevin durant shoes updates.
The women’s rendition of the Nike Internationalist receives a vibrant update to cap off the summer season.Styled in Nike free Run a combination of obsidian/digital pink-sunset, the classic retro runner has been modernized with more stylish flair. The understated tone is nike free flyknit prominent across its toe box and side panels, while sunset orange is prominent for its overlays and laces. Pink swooshes Lebron James Shoes add even more vibrance to its already eye-catching design, as the rear section bears a triangular motif for a distinctive Black Nike Shoes finish.All resting atop a white midsole unit and black outsole, you can purchase this pair at select Nike retailers overseas nike free trainer 5.0 first, while a stateside release is imminent.
Who says you can’t pay baseball in Kobes? Well technically you can’t nike free flyknit (you can if you really want to), since Nike has yet to release cleated versions of Kobe sneakers, but there’s Nike Internationalist no rule saying you can’t warm up in them. Carlos Gonzalez and Trevor Story of the Colorado Rockies are just Nike Janoski a few of many MLB players who are now seen warming up while wearing basketball sneakers! Above you will see Nike Air Max two different custom pair of the Nike Kobe 11. The first pair rocks sort of a Northern Light theme, while nike basketball shoes the second pair can easily be viewed as a Rockies colorway (sans the Mint on the tongue). Check out the kobe bryant shoes Kobes above and let us know if your favorite MLB is also warming up in Kobes.
While the collaboration with Nike Free ACRONYM is noted to be one of its highly-anticipated releases this season, the Nike Air Presto continues to be offered nike basketball shoes 2016 in a variety of iterations, as this particular take flaunts a new colorway.Flaunting an understated palette of grey and black, Kobe 11 the upper’s mesh construction is treated with a metallic-like sheen, while shiny silver accents provided by the distinctive lacing cage basketball shoes system, in addition to the black TPU overlay across its heel, solidifies its overall build.All adhered atop a white rubber Nike Air Max 2017 sole unit, you can expect to find this pair at select Nike retailers very soon.

Related Nike Shoes TAGS: Kobe 9 EM Nike Lunareclipse 5 Nike Air Max 2015 Nike Air Force 1 Mid Nike Air Foamposite Jordan 5 Nike Huarache White Nike Air Yeezy Nike Air Max 90 Nike Lunarglide 7 Nike LeBron Soldier 9 Nike Free 4.0 V4 Cheap Nike Shoes Nike Mens Shoes Nike Womens Running Shoes Kobe 11 Roshes Nike Nike Air Max 2014 Nike Running Shoes Nike Air Zoom Kobe 9 Elite Nike Air SB Nike Internationalist Jordan Flight 97 Jordan 13 Jordan Big Size Nike Air Max 2016 Nike Sandals For Women

Yeezy Boost 350 store’s three locations in Zurich, Bern, and Basel.This adidas NMD keeps things simple and fresh with a clean White upper that includes leather tongue tabs with Titolo on the left shoe. Other details include asymmetric overlays that NMD Runner symbolizes the snowy slopes, and leather branded heel tabs. A full-length Boost midsole and an icy NMD XR1 trail outsole to channel the region’s deep-running glaciers completes the design.Look for the Titolo x adidas NMD_XR1 Trail Primeknit NMD City Sock “Celestial” to first release exclusively at Titolo on March 18th, followed by a global release at select adidas Consortium stores on March 25th.
Above you will find all the adidas EQT models that make up the upcoming Adidas NMD adidas EQT Milled Leather Pack. The pack includes the adidas EQT Support RF, the adidas EQT Support Ultra, the adidas EQT Support 93/17 and the adidas EQT Support ADV. All four pairs come with the same color Triple White Ultra Boost scheme which has them come with Black uppers made out of suede, leather and/or mesh and a White sole unit. What really makes them stand out is the use of laser-cut milled leather hits on the upper NMD R1 on areas such as the tongue tags and paneling. Set to drop on April 28th, which pair from the adidas EQT Milled Leather Pack are you feeling the most?
We all know adidas is winning, but when Yeezy Boost 350 Pirate Black it comes to numbers, how much does “winning” equate to? The latest news reports that adidas sales has increased by 18.9% ($6.04 billion USD) in the first quarter of 2017. In return, this also means that the Yeezy Boost 350 V2 operating profit has also risen by 28.8% to $637.3 million USD.It is also being reported that this was driven by increased sale in every part of the world, with the exception of Russia. The two countries with Yeezy Boost 350 V2 Kids the biggest increases was North America (31%)and China (30%).adidas’ chief executive officer, Kasper Rorsted, also pointed out that that growth they’ve experienced was thanks in large part to “consumer demand for our products was strong across the Adidas NMD world.”2016 was a record-breaking year for adidas. If they keep going down the same path this year, 2017 will also be a “new” record breaking year and could also very well be the first year that adidas Adidas Eqt Support profits break the $1 billion USD mark. Winning.According to NPD’s Sports Industry Analyst Matt Powell, the five shoes that the spearheaded the first quarter growth of 2017 was the adidas Originals Superstar, the adidas NMD, the adidas Yeezy Boost 350 Kids Tubular Shadow, the adidas Alpha Bounce and the adidas Originals Stan Smith. How many of you own any of the pairs listed above?
The adidas Ultra Boost Uncaged ‘Light Grey’ has some hidden accents to them which NMD XR1 will need a closer look to see.On the surface, this adidas Ultra Boost Uncaged appears to feature a full Light Grey across the Primeknit, however that’s not the case. If you look closer, you will notice hits Ultra Boost of Blue and Orange. Following we have a darker shade of Grey applied to the heel counter and across the outsole. Finishing the look is White on the Boost midsole.Below you can check out more images of Yeezy Shoes the adidas Ultra Boost Uncaged Light Grey which will give you a detailed look. Currently a release date has yet to be announced but are expected to release during Spring 2017. Launching at select adidas Originals retailers, Adidas Ultra Boost 3.0 retail price will be $180.
More adidas Ultra Boost models are starting to leak for Spring 2017. One of the upcoming releases will be the adidas Ultra Boost Uncaged ‘Clear Grey’ which will debut during April.Using a Adidas Ultra Boost White clean color combination, this adidas Ultra Boost Uncaged features a Clear Grey and Mid Grey theme. Those two shades are mixed across the Primeknit upper. Following we have White which is used across the Boost midsole. Finishing Eqt Adidas the look is Grey placed on the heel counter and across the outsole.The adidas Ultra Boost Uncaged Clear Grey is scheduled to release at select adidas Originals retailers on April 17th, 2017. Retail price is set at http://www.adidasoriginals-nmd.com $180. Below you can check out additional photos which will give you a closer look.
After taking a look at the black colorway of the adidas Stan Smith Sock Primeknit yesterday, the modified silhouette now gets the Adidas NMD R1 OG treatment.This new version of the popular Stan Smith features a bootie/sock-like construction on the upper that is comprised of Primeknit material. As you can see, the laces have been removed giving the shoe that “sock” look. Adidas Yeezy Boost 350 V2 This colorway is clearly inspired by the OG Stan Smith as white dominates the Primeknit upper as well as the leather paneling on the medial side of the shoe. Green has then been placed on the leather Adidas Ultra Boost heel tab along with “Stan Smith” branding. An off-white sole unit completes the look. No release date yet, but stay tuned to Kicks On Fire for updates.
The adidas Iniki Runner continues to make a strong impact Adidas Eqt Support Ultra as it has quickly become one of the brand’s most popular sneakers. The appeal comes due to the retro look of the upper paired along with a modern Boost midsole.Here we give you an on-feet look at Yeezy Boost 350 V2 Beluga a pair for the ladies which features a light pink upper that is comprised of neoprene and nubuck. White accents on the three stripes branding, heel tab, and the Boost midsole serve as a nice contrast. Finishing NMD R2 things off is a gum rubber outsole that sneakerheads just can’t seem to get enough of. Cop or drop ladies? Look for this Iniki Runner at select adidas retailers in the near future.
When it comes to Yeezys for Kids leather on sneakers, you can’t go wrong with the use of Horween leather The Chicago-based tannery knows what they’re doing, and it’s evident every time a sneaker is dressed in this particular leather. Up next, the adidas Adidas Eqt Support Adv Busenitz.Coming in an official colorway listed as Supplier Color / Night Red, this version of the Busenitz comes in a Red leather upper accented by even more Red placed on the laces, leather lining, tongue and branding. Adidas Yeezy Boost 350 The use of a dark gum bottom blends in nicely with the color of the upper. Pretty dope, right? Want to rock a pair this Summer? You can now pick up a pair for the retail price NMD Adidas of $120.
Looking to add another colorway to your adidas Pure Boost? Looking to add your first? Whatever the case may be, the Night Navy and Core Black offerings you see above are both great option to Yeezy Boost 350 Moonrock add to your rotation now.Opting for a tonal finish, both colorways come with knitted uppers that implement the Three Stripes branding straight on to the Three Stripes branding. Other major features on the shoe include the perforated Adidas Eqt TPU overlays on the heel and of course the full-length White Boost midsole and Black rubber outsole. Out now, you can find these at select retailers and directly from adidas (click here) for the MSRP of $140.
NMD Adidas />If you’re not in the mood for the previous colorway in pink, then you can settle with a cooler ice blue for the summer instead. The women’s adidas Flashback a modern style inspired by the Dragon OG Adidas Eqt Support Boost is featured in a bright blue hue across its mesh upper and nubuck overlays on the toe and heel. White accents for the Three Stripes and expanded midsole that gives extra height completes the sporty and stylish look altogether.Retailing for a Adidas Ultra Boost Uncaged price tag of $85, look for the adidas Flashback Ice Blue at select adidas stores and online today. Always keep it locked to KicksOnFire for more updates and the latest sneaker news.

Best Sellers Shoes: NMD R2 Yeezy Boost 350 V2 Beluga Yeezy Boost 350 Moonrock

Sponsors

site: IanusWeb