MudSweatTrails - Het platform van en voor trailrunners in de Benelux

Het platform voor Nederlandstalige trailrunners met actueel nieuws, know-how, reviews, trail events en de meest complete trailkalender

MudSweatTrails op InstagramVolg MudSweatTrails via TwitterMudSweatTrails op FaceBooke-mail MudSweatTrailsdoorzoek mudsweattrails.nl

Dutch Runners - partner van MudSweatTrails

In the Spotlight


PETZL Reactik Plus

 

 

Sponsors

 

Over MudSweatTrails

MudSweatTrails is een platform opgezet door én voor enthousiaste Trailrunners in Nederland en België. Trailrunning is een mooie vorm van de hardloopsport die het gevoel geeft dichter bij de natuur te staan. Door hoogtes te bedwingen, door technisch terrein te lopen en het maximale uit jezelf halen, zonder te veel op de klok te kijken. Elke run is een nieuw avontuur! Deze passie willen we met meer mensen delen.

Om trailrunning als loopvorm meer bekendheid te geven en onze passie te delen organiseren we trailevenementen in binnen- en buitenland. Denk aan de Salomon Koning van Spanje en de Asics Duinentrail. Daarnaast bieden we trailreizen aan naar de Eiger Ultra Trail en verzorgen we jaarlijks tientallen clinics voor beginners en gevorderden. Op deze site vind je ook de meest complete trailkalender, gear reviews van nieuwe producten en wedstrijdverslagen door Nederlandstalige lopers. Meet us on the trails!

Op deze website kun je meer lezen over techniek en materiaal bij Trailrunning. En we plaatsen regelmatig nieuwsberichten over Trailrunning op de nieuwspagina. Je kunt je eigen uitdaging kiezen met behulp van de meest complete kalender/overzicht van alle Trails in Europa. Lees meer  over Trailrunning clinics om kennis te maken met deze sport op een schitterende plek in Nederland. Ook kun je meer lezen over de door MST georganiseerde evenementen.

Verder zien we je graag 'live' op de Trail. Happy trails!

Team MudSweatTrails

ps. Zoek je contact met MudSweatTrails? Klik hier!

 

 

Reacties

We nodigen je uit je reactie te posten of vraag te stellen. Op die manier kunnen we als community elkaar inspireren en van elkaar leren. De redactie heeft het recht kwetsende of zuiver commercieel geladen boodschappen van het forum te verwijderen.

Hallo,

mag ik mijn binnenlandse en buitenlandse trails hier aanmelden?

Of is dat niet de bedoeling?

Mvg

Peter Taai

Sponsors

site: IanusWeb