MudSweatTrails - Het platform van en voor trailrunners in de Benelux

Het platform voor Nederlandstalige trailrunners met actueel nieuws, know-how, reviews, trail events en de meest complete trailkalender

MudSweatTrails op InstagramVolg MudSweatTrails via TwitterMudSweatTrails op FaceBooke-mail MudSweatTrailsdoorzoek mudsweattrails.nl

Dutch Runners - partner van MudSweatTrails

In the Spotlight


PETZL Reactik Plus

 

 

Sponsors

 

POLL: Volgende station-naar-station Trail?

Begin juni lanceerden we een nieuwe station-naar-station route, van Dieren naar Arnhem CS. Tof om te zien dat die paden al regelmatig worden belopen of de afspraken hiervoor worden gemaakt!

Ondertussen willen wij verder met het ontwikkelen van de volgende route die van station-naar-station over gave paadjes loopt. Met de vraag aan jullie welk traject we als eerste gaan uitwerken? Laat je horen en we voorzien jullie binnenkort van het resultaat om deze route zelf te kunnen lopen!

VUL DE POLL IN*.

*De poll loopt t/m 2 augustus.

Berichttype: 

Reacties

We nodigen je uit je reactie te posten of vraag te stellen. Op die manier kunnen we als community elkaar inspireren en van elkaar leren. De redactie heeft het recht kwetsende of zuiver commercieel geladen boodschappen van het forum te verwijderen.

Ik zou in de poll ook graag wat opties zien boven de lijn Almere - Enschede. Bijvoorbeeld Apeldoorn-Zwolle of Hardenberg-Ommen of Assen-Emmen. Daar zijn volgens mij ook prachtige routes te maken!

afbeelding van GeertD

Boxmeer - Venlo, via de Maasduinen.

Sponsors

site: IanusWeb