Selecteer een pagina

Beste Trailer,

Afgelopen vrijdag was jij aanwezig bij de presentatie van ons reisaanbod 2021. Tof dat je geïnteresseerd bent. We hopen dat we je hebben kunnen inspireren met onze unieke trailreizen. Voor degenen die onverhoopt de presentatie gemist hebben: je kunt de presentatie terugvinden op de facebook pagina van MudSweatTrails.

Voor elk wat wils

In ons aanbod hebben we bijzondere reizen in de bergen opgenomen (zoals de Pyreneeën en Noorwegen), maar ook reizen op locaties dichterbij, die daardoor laagdrempeliger worden (zoals de Drielandentrail of de Waddentrail).

Daarnaast bieden we een combi van trailraces (Eiger Ultra Trail, Lavaredo Ultra Trail en Dolomiti di Brenta Trail) en meerdaagse tochten, zowel begeleid (bijvoorbeeld naar de Ecrins en Auvergne) als self guided (Dachstein regio, Lanzarote en de Veluwe Trekking in eigen land).

Nog laagdrempeliger zijn de trainingsweekenden die we aanbieden. Zowel in het voorjaar (Eifel), als in het najaar (Ardennen). Beide op circa 2.5uur rijden vanuit Arnhem. Ontdekken, trainen, inspireren, sociaal contact en genieten. Wij kijken er weer naar uit!

Covid 19

We begrijpen als op dit moment de drempel tot inschrijven hoger ligt dan normaal. Want: wat gebeurt er met mijn inschrijving als de reis onverhoopt niet plaats vindt? Voor sommige reizen geldt dat je deelname wordt doorgeschoven naar volgend jaar; voor andere reizen geldt dat je je geld terug krijgt. Hieronder een overzicht:

Waddentrail: geld terug
Trailen op de Vulkanen: geld terug
Trailen door het land van de reuzen (Noorwegen): geld terug
Trailen door de Ecrins: geld terug
Canyons & Kloven Trail (Pyreneeën): geld terug
Drielandentrail: geld terug
Rothaar Trail: geld terug
Vogezen Trail: geld terug

Lavaredo Ultra Trail: deelname schuift door naar volgend jaar
Eiger Ultra Trail: deelname schuift door naar volgend jaar
Dolomiti di Brenta Trail: deelname schuift door naar volgend jaar
Trainingsweekend Eifel: deelname schuift door naar volgend jaar
Trainingsweekend Stoumont: deelname schuift door naar volgend jaar
Self guided trekkings: deelname schuift door naar volgend jaar


Positief gestemd

Hoewel we niet in de toekomst kunnen kijken, zijn we wel positief gestemd over het doorgaan van de geplande reizen. Gister in de persconferentie sprak de Jonge over ‘een mooie zomer’ en op het gebied van samen buitensporten worden de eerste versoepelingen ook weer doorgevoerd. Ook in de landen om ons heen treden versoepelingen op.

Eiger Ultra Trail

In de presentatie afgelopen vrijdag presenteerden we een kleinschalige Eiger Trail van 8 – 12 juli. De race, zoals we ‘m kennen, wordt van 15 – 18 juli georganiseerd door de Eiger Ultra Trail Organisatie. Aangezien de 35 en 51 km tickets hiervoor zijn uitverkocht, hebben wij ook zelf (in samenwerking met de Eiger Ultra Trail organisatie) een Eiger Trail georganiseerd. Deze vindt plaats van 8 – 12 juli en is kleinschaliger. Hiervoor zijn nog wél 35 en 51 km tickets beschikbaar.

 

We hopen dat jullie, net als ons, weer vooruit durven kijken en grenzen gaan verleggen.

Als er vragen zijn over één van bovenstaande reizen, beantwoorden we die graag via trailreizen@mudsweattrails.nl

Sportieve groet,

Team 360 Explore
Team MudSweatTrails REIZEN

 

Splash this around