Selecteer een pagina

#30daysofrunning

door | mrt 29, 2016 | Nieuws

Wat gebeurt er met je als je dertig dagen achter elkaar hardloopt? Met je lichaam? Je geest? Je doelen? Je grenzen? Je dromen? Je leven?
Wij hebben geen idee, maar we gaan het ervaren! Nu de lente eraan komt voelen wij de drang om (véél) meer naar buiten te gaan. Buiten spelen, avonturen beleven, grenzen verleggen en nieuwe dingen ontdekken: daar gaat het ons om. Na jaren ‘gewoon’ hardgelopen te hebben zijn we toe aan een nieuwe uitdaging en jij bent uitgenodigd!

Grens

Dit begon met onze persoonlijke nieuwsgierigheid: hoe zou het zijn om elke dag hard te lopen?
Kunnen we dat? Worden we er beter van? Fitter? Gelukkiger? Of blijkt het teveel gepuzzel en vallen we fysiek uit elkaar? Waar ligt onze grens en wie of wat bepaalt dat?
En….als we dít kunnen, wat dan nog meer? In het lopen, ons werk en de rest van ons leven?

Leven

Een hele maand lang elke dag hardlopen klinkt voor ons als een feestje. Elke dag doen wat we het liefste doen. Ware het niet dat de rest van ons leven natuurlijk ook gewoon doorgaat: er zijn kinderen, er is werk en er zijn geliefden. Dat maakt het spannender, want soms denk je dat je het beste ‘s avonds kunt gaan lopen, terwijl dan net de oppas blijkt af te haken of je kunt pas om 22.00 uur de deur uit (terwijl je nu meer trek hebt in je pyjama dan in hardloopschoenen). Het zal af en toe wat planning vragen en wat doorzettingsvermogen eisen. Voor ons is het vooral een uitdaging waar we heel veel zin in hebben.

Meedoen

We kunnen ons voorstellen dat er veel meer lopers zijn die denken: hoi hoi! Dat wil ik ook doen! Nou, dat kan! We vinden het juist ontzettend tof als er mensen met ons meedoen en ons aanmoedigen. Aanmelden kan via Facebook en je kunt ons ook volgen via Instagram en onze website. Mocht je je afvragen of je dan elke dag een marathon moet lopen: dat mag! Maar dat hoeft dus niet. Vind jij de supermarkt ver genoeg: ren dan elke dag naar de supermarkt en terug. Ben je dol op cijfertjes en kilometervreten: probeer dan zoveel mogelijk of zo snel mogelijk te lopen en verbaas ons met je enorme aantallen op 30 april.

Live events

In je eentje hardlopen kan heel fijn zijn. Af en toe een loopmaatje meenemen of je aansluiten bij een groepje, kan je tijdens de 30days helpen om gemotiveerd te blijven. Daarom organiseren we ook een aantal live events, zodat je met ons mee kunt lopen (dat vinden wij namelijk zelf ook heel fijn!). Via onze social media voorzien we je van tips en kun je meedoen aan een paar toffe win-acties. Stay tuned!

JOIN US!
Van 1-30 April 2016.
30 dagen, 30 hardloopavonturen. Jij bepaalt hoe ver, waar, met wie en wanneer.

Regels? Er zijn geen regels. Alleen tips.
–> Deel je run op instagram met de hashtag #30daysofrunning.
–> Loop met ons tijdens onze live events & maak kans op leuke winacties.

En vooral: share the happiness!

Splash this around