Selecteer een pagina

In 2016 zijn we als MudSweatTrails Trailrunning Community de samenwerking aangegaan met de Trailrunning Store in Zoetermeer. Onder de naam ´MudSweatTrails Store´ werd de toenmalige winkel een trekpleister voor het delen van ervaringen en energieke live ontmoetingen. De winkel werd hiermee een prachtig verlengstuk van onze eigen activiteiten de we ´in het veld´ organiseren. Wereldtoppers zoals UTMB winnares Núria Picas, Wereldkampioene Trailrunning Ragna Debats, houder van diverse vooraanstaande FKT´s Karel Sabbe, Marathon des Sables winnares Elisabeth Barnes en auteurs als Rik Merchie, Diederik van Hoogstraten en Michiel Panhuysen deelden hier hun persoonlijke, eigen wegen die naar hun prestaties hebben geleid.

Het Trails in Motion film festival werd een vaste prik in de agenda voor Trail liefhebbers. Net als de jaarlijkse presentatie van het MudSweatTrails reisprogramma. Ook fotograaf/journalist Ian Corless bleef dit niet onopgemerkt en bracht een bezoek. Hij schreef hier een mooi stuk over op zijn website.

De samenwerking tussen winkel en merken zorgde er voor dat we onze product kennis konden vertalen naar product aanbod en tijdens clinics en trainingsweekenden de producten écht konden laten testen.

Ondanks alle mooie en succesvolle verbindingen werd de druk op commercie vanuit de winkel groter. En er een verhuizing van de winkel ingezet naar een kleiner pand (zonder ontvangstmogelijkheid voor groepen en minder toegankelijk gelegen). Dit heeft ons helaas doen besluiten per 31 mei 2021 niet meer samen te werken met de Trailrunning Store. Ondanks dat de winkel op diverse manieren nog wel de link wil leggen met onze activiteiten en naam, is er vanuit ons na die datum geen sprake meer van een bestaande samenwerking.

De nieuwe route die we vanuit dat moment zijn ingeslagen heeft ons weer terug naar de basis gebracht: een plek creëren voor samenkomsten van Trailrunners, het delen van ervaringen én het testen van spullen – in het échte terrein! Deze locatie zal gelegen zijn in het hart van de Ardennen. Waarbij we een selectief aantal merken en producten voeren waar we trailrunners mee laten kennismaken. En de kalender weer opgebouwd wordt met mooie live-ontmoetingen en kennisdeling over de sport!

Splash this around