Selecteer een pagina

Het lopen van Trails (in het buitenland) komt met de recente positieve nieuwsberichten opeens een stuk dichterbij. Heel gaaf natuurlijk! Misschien heb je lekker door kunnen trainen tijdens de ‘lockdown’, maar misschien kunnen je benen ook wel wat extra off-road training en hoogtemeters gebruiken. Op zondag 5 juli hebben we een leuk programma opgezet met verschillende afstanden en focus, die je daarbij gaan helpen!

Bergbenen trainen
Onder de noemer ‘bergbenen trainen’ hebben we een programma opgezet waarbij je zelf kunt kiezen uit verschillende afstanden en hoogtemeters. Kies uit 10km en 300 hoogtemeters als je het trailen (weer) wilt oppakken. Kies voor 20km en 500 hoogtemeters voor een stevigere prikkel. En kies voor 35km en 700 hoogtemeters als jezelf in duur en belasting maximaal wil trainen. Deze ronde is zo ontworpen dat je door de mooiste bossen rond de omgeving van de aanvangslocatie komt.

Voor de liefhebbers van ‘hillen’ (het maken van hill-repeats) bieden we verschillende heuvels aan die geschikt zijn om hoogtemeters te maken. Verschillend in lengte en stijgingspercentage. Op die manier kun je binnen 2 à 3 uur een verticale kilometer (1.000d+) trainen: een mooie opmaat voor je bergtrail!

Passend bij deze tijd
Kleinschalig en met afstand tussen elkaar is de modus die op dit moment van ons wordt gevraagd. Je schrijft je in voor een eigen ‘tijdslot’. Op die manier spreiden we de binnenkomst van de deelnemers en houden we ook spreiding op de paden. Het eerste clubje trailers kan tussen 9 en 10 uur van start. De laatste tussen 12 en 13 uur.

Op de startlocatie kun je gebruik maken van gratis parkeergelegenheid, is gebruik van toilet mogelijk en kunnen we waardevolle spullen voor je in bewaring nemen. De consumptie voor- en achteraf kun je bij de horecalocatie in de buitensetting gebruiken. Natuurlijk zijn ter plekke looprichting en andere instructies aangegeven. En daarnaast: alleen komen als je 100% fit bent!

Zelf navigeren en verzorging
Deelnemers ontvangen van ons een routekaartje en het Gpx bestand voor de ingeschreven route. Op de routekaart zijn de verzorgingspunten ingetekend die zelfstandig worden aangedaan en waar je zelfstandig je drinkflesje en wat eten kunt pakken.

De lijn van gezonde voeding (en veelal vegetarisch) waren we vorig jaar bij onze evenementen en trainingsweekenden al ingezet. Geniet na afloop op het terras van de zelf gemaakte gerechten van Anne (kies uit pastasalade, quiche of soep). 

Inschrijven
Bij je inschrijving maak je een keuze voor de 10km / 20km / 35km of Hillen én de tijd dat je op locatie aanwezig wil zijn. Je deelname is inclusief routekaart en gpx bestand, koffie / thee of fris bij aanvang en onbemande verzorgingspunten onderweg. En inclusief de zelfgemaakte gezonde hap na afloop.

INSCHRIJVEN IS INMIDDELS NIET MEER MOGELIJK

Splash this around