Selecteer een pagina
Aanstaande zondag 9 februari vindt in Nieuwegein de jaarlijkse NKBV Bergsportdag plaats. Zelf staan / zitten / liggen we dan nog na te genieten van een avondje modderstampen op en rond de 010 Alp.
 
Twee van onze partners: 360 Explore en de mannen van Hike & Fly, vind je er wel terug. Dus als je op beursvloer bent, ga zeker ook even bij hen langs. Ook verzorgen ze verschillende leerzame lezingen.
 
360 EXPLORE
Vind verdere inspiratie voor je zomervakantie bij de International Mountain Leaders van 360 Explore.
 
Hiermee organiseren we inmiddels een hele gave serie aan reizen over bijvoorbeeld bijzonder vulkaangebied in Frankrijk, dé ronde rond de Mont Blanc, van verlaten Woestijn naar de hoogste top van Noord Afrika, tot aan prachtige natuur in de canyons van de Pyreneeën. Of ga je mee naar de échte graatjes en paadjes die er zo mooi te vinden zijn in Zwitserland? Stel je vragen over bijvoorbeeld niveau en voorbereiding op een dergelijke Trailreis bij hen op de stand
RUN & FLY
Heb jij altijd al na een topbeklimming je vleugels uit willen slaan om naar het dal terug te vliegen? Bezoek één van de twee lezingen die zij over ‘Run & Fly’ geven.
 
Daar zul je zien dat de kleinste en lichtste ‘single skin paragliders’ zelfs in een trailvest passen. Naast alle benodigde materialen verzorgt ook cursussen en uiteraard kun je hier terecht voor advies van deze ervaren vliegende Trailers.

Klik door voor een overzicht van alle Trailrunning reizen in samenwerking met 360 Explore.

Meer info over Run & Fly alvast op hun website

Splash this around