Selecteer een pagina

Bezoek MST op de Bergsportdag

door | 15 jan 2018 | Events, Nieuws

 

21 januari organiseert de Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging hun jaarlijkse Bergsportdag in de Utrechtse Jaarbeurs. Een bezoek aan deze beurs is de beste voorbereiding voor jouw volgend avontuur in de bergen. Ook MST is met een stand aanwezig.

Kom langs op onze stand

Een bezoek aan deze beurs is de beste voorbereiding voor jouw volgend avontuur in de bergen. De hele dag zijn er lezingen en workshops en alle grote buitensportmerken staan er met een stand. MST heeft mooie beursaanbiedingen en we organiseren verschillende activiteiten. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor al je persoonlijke vragen. We zien je graag langskomen op onze stand.

Presentatie trailrunreizen

In 2018 organiseert MST weer een groot aantal trailreizen. Tijdens de presentaties op onze stand lichten we er een drietal voor je uit:

  • Trailtours: Deze dagtochten die we organiseren in België en Duitsland zijn ideaal om trailervaring op te doen met stevige stijgingspercentages en lopen in technisch bergachtig terrein.
  • Dolomiti di Brenta Trail: race van 45 of 64 km door de ruige bergen van de Italiaanse Brenta Dolomieten
  • UTMB: 7 dagen rennen om het Mont Blanc massief waarbij je globaal de route van de Ultra Trail du Mont Blanc volgt.

De presentaties van deze trailreizen vinden plaats op de volgende tijdstippen:

11:30 uur, Stand MudSweatTrails
14:15 uur, Stand MudSweatTrails
15:30 uur, Stand MudSweatTrails

Meet & greet Ragna Debats

Ragna Debats is een trailtopper van Hollandse bodem. Ze werd in 2017 Europees kampioene skyrunning op de ultra afstand en won daarnaast ook nog even het WK snowshoerunning. Tijdens haar lezing op de Bergsportdag (12.15 – 12.45) vertelt ze hoe ze in aanraking kwam met trailrunning en wat geheim is achter haar succes. Na de lezing zal Ragna om 13 uur aanwezig zijn op de stand van MST voor het beantwoorden van al je vragen.

Kijk hier voor het complete programma van de Bergsportdag

 

Splash this around