Selecteer een pagina
LOOP EEN VERTICALE KILOMETER TEGEN ANDERE TRAILERS
MudSweatTrails wil met de virtual challenges Trailers (online) bij elkaar laten komen. Met deze challenges heb je een doelstelling om je tanden in te bijten. Met begrip en respect van de richtlijnen die het NOC*NSF nu voor sporters stelt.
 
De Virtual VK
Maak van 3 tot en met 16 mei 1.000 hoogtemeters dicht bij huis in 1 trainingssessie. Probeer dit binnen een afstand van maximaal 15 kilometer te doen. Kies je er voor om dit te doen op een plek waar vaak veel mensen komen: kies er dan voor om op de rustige uren van de dag je challenge te voltooien. 

Voorbeeld van een VK, gelopen op de Grebbeberg

 
Delen van je activiteit
Je logt je activiteit met Strava (of een andere app) en deelt deze op de Facebook pagina van de challenge.
Verloting onder de deelnemers
Onder de deelnemers, die hun activiteit op de Facebook pagina hebben gedeeld, worden 3 x Compressport armstukken verloot (random verloot onder de deelnemers, staat los van je gelopen afstand of tijd).
Eerdere en opvolgende virtual challenges 
Eerdere virtual challenges die we hebben georganiseerd zijn de Virtual 500d+ en de Virtual 19k
Opvolgende challenges die we organiseren zijn de Virtual 32k (start op 17 mei) en de ‘UH’s Fourteen’. Meer informatie over deze challenges kunnen jullie binnenkort op onze website verwachten. Deze UH Fourteen start eind mei en is een uitdaging voor Ultra Trailers en Hikers.
Splash this around