Selecteer een pagina

MudSweatTrails Materiaalmateriaal

Dominique Pankow pakt UHT record van Van Norden

door | feb 2, 2016 | Nieuws, Routes

Het was minutieus voorbereid. In december werd de UHT al meerdere keren ontspannen verkend om geen tijd te verliezen met navigeren. Op 23 januari was het zover, tijd om de turbo er op te zetten.

Samen met loopmaat Kees werd de heuvelrug in de richting Zeist – Rhenen afgewerkt. Dominique, die zich steeds vaker voorin meldt bij trails, klokte een tijd van 2.07.52 uur. Misschien een minuutje extra als wijzelf naar de klokken kijken, maar in elk geval voldoende voor de snelste tijd in januari en overall tijdens dit UHT-seizoen. Dat levert de Utrechtse Dominique als maandwinnaar een mooie La Sportiva muts op. En de voorlopige Hot Seat. En met vier geregistreerde UHT-deelnames op een flinke kans op een vers paartje Akasha’s.

Bij de dames ging de overwinning naar de Rhenense Carina van Gelder. Zij liep samen met haar partner Marc naar de winnende maandtijd van 2.53.25 uur.

Ja, dit is een indrukwekkende hoeveelheid goodies die je zonder probleem mee kunt zeulen

“Ik heb de Nathan Journey gebruikt op meerdere dagtochten en tijdens een driedaagse tocht en kan niet anders zeggen dat ik hem met veel plezier heb gedragen.”

Splash this around