Selecteer een pagina

MudSweatTrails Routesroutes

FAQ Twaalf provinciën trails

Onderstaand vind je een overzicht van de veelgestelde vragen rondom de twaalf provincien Trails. 

Hoelang mag ik over de 12 routes doen, moet dit binnen een jaar?

Je bepaalt zelf je planning van de routes. Houd hierbij rekening met het broedseizoen dat er in het betreffende natuurgebied voor kan zorgen dat bepaalde delen eventueel niet bereikbaar zijn. En kijk naar de openingsdagen en -tijden van de betreffende horecalocatie zodat je na afloop je welverdiende stempel daar kunt laten zetten.

Welke provincies kan ik nu al lopen?

Op dit moment zijn de provincies Gelderland, Overijssel, Drenthe, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Brabant en Friesland beschikbaar.

Hoe kan ik de routes het beste navigeren? Hebben jullie tips hiervoor?

We adviseren het gebruik van een GPS horloge (of handheld). Per mail ontvang je van ons een GPX bestand dat je hierop kunt inladen. Heb je die niet ter beschikking dan kun je de route ook uploaden op je smartphone. De App Topo GPS heeft de meest gedetailleerde kaarten en zijn prima geschikt om mee te navigeren. Aan het gebruik van die App zijn kosten van 3,95 euro per jaar verbonden.  

Mag ik variëren in afstand per provincie?

Die keuze is aan jou. Bij aanmelden voor een provincie bepaal je al wel welke afstand je gaat lopen.

Wat zijn de startplaatsen van de trails bij de provincies die nu beschikbaar zijn?

Op dit moment zijn de provincies Gelderland, Overijssel, Drenthe, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Brabant en Friesland beschikbaar.

Kan ik de routes los bestellen of bestel ik meteen alle routes tegelijk?

Voor elke provincie kun je los aanmelden. Na je eerste aanmelden krijg je van ons het Trail paspoort per post thuisgestuurd.

Splash this around