Selecteer een pagina
Nieuw in ons aanbod is de Trailrunning First Aid cursus (TFA). Als je als Trailrunner graag wil weten hoe je je optimaal kunt voorbereiden om blessures en ongelukken te voorkomen. Of, als er onverhoopt toch iets misgaat, je ook weet hoe je moet handelen. Deze 1-daagse First Aid training is een mooie basis om veilig de trails op te gaan. De TFA cursus vindt plaats op zondag 17 mei 2020 in Berg en Dal…
Deze unieke & uitgebreide Trailrunning First Aid training wordt gegeven door artsen getraind in expeditie en wilderness geneeskunde met aanzienlijke backcountry ervaring. De Trailrunning First Aid is een relevante en realistische EHBO-opleiding voor trailrunners. Het biedt een 1-daagse introductie tot algemene medische vaardigheden in het veld, gericht op de beginnende trailer tot de ervaren racer.
Doelgroep is de trailrunner die tijd doorbrengt in afgelegen (berg)gebieden of waar niet altijd direct medische hulp voor handen is (dat kunnen ook bepaalde Nederlandse bossen of duinen zijn). Medische kennis vooraf is niet noodzakelijk.

Deze cursus wordt gegeven in samenwerking met 360 Explore en Outdoor Medicine.

De TFA cursus die plaatsvindt op 17 mei 2020 wordt in het Nederlands gegeven en kost 189 euro. Er is gekozen om dit in Berg en Dal toe doen om het praktijkgedeelte van deze cursus op de heuvelachtige trails te kunnen doen!

Verdere informatie en inschrijven voor de Trailrunning First Aid cursus.

 

Splash this around