Selecteer een pagina

In dit seizoen zal de Golden Trail Series in 53 landen en 20 talen worden uitgezonden op Eurosport. Een nieuwe stap in de ontwikkeling van de Series en in trailrunning.

4 wedstrijden worden live uitgezonden
Vvier wedstrijden (Mont-Blanc Marathon, Sierre-Zinal en de twee individuele wedstrijden – vrouwen en mannen – van de finale in Italië, Il Golfo Dell’ Isola) worden twee uur lang live uitgezonden op de tv-kanalen Eurosport 1 en Eurosport 2 en in hun geheel op Eurosport Player. Samenvattingen van 23 minuten waarin de hoogtepunten van Zegama, Dolomyths Run en de Amerikaanse tour worden herbeleefd, worden een week na elk evenement ook uitgezonden op Eurosport 1 en 2.

53 landen, 20 talen
Alle GTWS zullen worden uitgezonden in 20 talen in 53 landen: een primeur voor een trail running circuit! “Met het uitzenden van de Golden Trail Series op Eurosport wordt een nieuwe weg ingeslagen met de Series en onze sport”, zegt Grégory Vollet, directeur van de Golden Trail Series. “Eurosport streamt al veel duur- en buitensporten, zoals wielrennen, veldrijden, ‘s werelds bekendste marathons, wintersport, enz. Deze tv-zender leek dan ook ideaal om de GTWS uit te zenden en te spreken over trail running. We zullen acht uur live verslag uitbrengen, waarvan twee uur uitsluitend aan vrouwen (tijdens de finale in Italië), en dat alles in het eerste jaar! Dit nieuwe keerpunt zal ons helpen om onze sport naar een nog hoger niveau te tillen en geloofwaardig te maken in de media.”

De Golden Trail Series: “The place to be!”
Nu de elite line-up van 2023 vorm krijgt, zal het uitzenden van de GTWS op Eurosport zeker nog meer toplopers aantrekken. “We hebben al een uitzonderlijke line-up voor 2023”, legt Grégory Vollet uit, “en die maken we de komende dagen bekend. Maar de komst van de Golden op Eurosport biedt merken en atleten de kans op een groter podium te acteren.

Splash this around