Selecteer een pagina

KLEINSCHALIGE ULTRA TRAIL DOOR HET AHRTAL, SIEBENGEBIRGE en EIFEL BIJ NIDEGGEN

Ga jij de uitdaging aan om in deze 3 gebieden in totaal 100km en 5.000 hoogtemeter binnen 24 uur te maken? Je rent, klimt en klautert door het Ahrtal, het Siebengebirge én een stuk van de Eifel bij Nideggen. In elk gebied is de ronde die we hebben gemaakt 30 a 35km met hierin 1.500 a 2.000 hoogtemeters.

Navigeren doe je zelf en bij elke ronde kun je terugvallen op verzorging vanuit ons. Het vervoer tussen de drie verschillende gebieden, met elk hun eigen karakter, wordt ook verzorgd. Met een tracker kunnen supporters en wij je volgen en bijstaan in het geval dit nodig is. Na elke ronde (die je aflegt binnen 6 of 7 uur) fris je jezelf even op en verplaatsen we naar de startlocatie van het volgende gebied voor je volgende ronde. We starten op zaterdag 18 september (voorbeeld) om 12 uur ´s avonds. 24 uur later heb je een dikke ultra (berg)trail in de benen en, samen met andere trailers, drie hele toffe gebieden net over de grens in Duitsland verkend. Tijd voor een biertje samen aan de finish! Wil je alvast je interesse kenbaar maken voor deze kleinschalige ultra-trail, vul dan je gegevens in via onderstaande link. 

De derde lus loopt door weer een ander gedeelte van de Eifel. Waar de meanderende rivier de Rur, stuwmeren en de klimrotsen (gemaakt van bundsandstein) en fantastische panaroma´s op onze route te vinden zijn.


Maak je interesse kenbaar via dit formulier en we nemen contact met je op zodra verdere details bekend zijn.