Selecteer een pagina

Hoeveel hoogtemeters kun jij maken in een week? Met het Vertical Festive organiseren we voor de tweede keer een challenge tijdens de donkere dagen die gericht is op het maken van hoogtemeters, waar je maar wil. Loop jij bijvoorbeeld de hoogte van de Kilimanjaro bij elkaar tussen kerstavond 18:00 uur en oudejaarsdag 23:59 uur? Met de échte bergen nog even uit zicht geeft deze uitdaging Trailers de kans zichzelf een doel te stellen, voor te bereiden op aanstaande buitenlandse trail avonturen en met elkaar de gezelligheid op de lokale heuvel op te zoeken tijdens de trainingen.

Kies de berg die je wilt beklimmen
Kies er dit jaar voor om de Tre Cime (2.999m), de Kilimanjaro (5.895m) of de K2 (8.611m) binnen 8 dagen te beklimmen. En zie dagelijks jouw progressie, en die van je klimmaatjes, op de berg terug. Kies je voor het beklimmen van de K2 berg, dat is het de bedoeling dat je minimaal 1 van je trainingen in technisch terrein aflegt en met ons deelt. Op 30 december organiseren we een gezamenlijke klimtraining. Je kunt er voor kiezen dan een (groot) deel van je hoogtemeters te maken.

Bekijk je voortgang, hoe hoog kom jij vandaag?
Dagelijks deel je je activiteit op de berg met ons en kun je je positie op de berg online terugzien. Je loopt in het begin nog tussen de bomen, langzaam stijg je boven de boomgrens uit en op de weg naar de summit kijk je achterom en zie je je loopmaatjes ook boven de wolken uitkomen! We maken je weg naar de top visueel, op die manier kun je samen op lopen of er voor gaan om de summit van de Mont Blanc net een dagje eerder op je naam te schrijven. Wat telt is het bereiken van de top van je gekozen berg voor het eind van het jaar.

Voor wie?
Deelnemen aan de Vertical Festive staat open voor alle lopers die zin hebben om van 24 december 18.00 uur tot aan 31 december 23.59 uur de tanden te zetten in een verticale challenge. En hun mede berg trailers online willen uitdagen en aanmoedigen. Hiervoor maken we een besloten Facebook groep aan met de deelnemers.

Aanmelden
Aanmelden voor het Vertical Festive kost 25 euro en is mogelijk via Inschrijven.nl. Onderdeel van je inschrijving is het La Sportiva Vertical Festive 2021 shirt (cotton tee). Deze sturen we na de finish van de challenge per post naar je toe. Dagelijks houden we een leaderboard bij van het aantal gemaakte hoogtemeters per deelnemer. En kun je je eigen positie en die van andere deelnemers op de berg terugzien. Bij je deelname krijg je toegang tot de Vertical Festive Facebook groep, waar dagelijks trainingen worden gedeeld en trainingsafspraken kunnen worden gemaakt. Het is ook mogelijk deel te nemen aan het gezamenlijke trainingsmoment op 30 december (de heuvel die we hiervoor kiezen is net over de grens in België). Op die datum zijn er ook een fotograaf, verzorgingspost en testschoenen van La Sportiva aanwezig. Aan het eind van de challenge reiken we twee La Sportiva prijzenpakketten uit onder de deelnemers (random gekozen, los van de gelopen hoogte / snelheid of tijd).


Link naar aanmelden op Inschrijven.nl.