Selecteer een pagina

MudSweatTrails Reizen reizen

Lavaredo Ultra Trail - reisaanbieding 2021

Neem deel aan de 120 - 80 - 48 of 20 km race in adembenemende Dolomieten! 24 - 27 juni 2021

De Lavaredo Ultra Trail is één van die unieke races die je als bergtrailer een keer wil ervaren. Van 24 t/m 27 juni organiseren we een reis naar deze race. Startnummers zijn beschikbaar in vier verschillende afstanden: De vergevorderde ultra trailer kan genieten van het 120km parcours met ongeveer 6.000 hoogtemeters. De Ultra Dolomites is een 50 mijler (80km) met 4.100 hoogtemeters; een échte ultra dus! De Cortina Trail van 48km met 2.600 hoogtemeters is voor de trailer die de stap wil maken van laagland naar de bergen. De Cortina Skyrace, met 20km en 1.000 hoogtemeters, zorgt ervoor dat iedereen op zijn manier de Dolomieten kan gaan ervaren!

De Lavaredo Ultra Trail wordt samen met races als de Madeira Ultra Trail en de Eiger Ultra Trail gezien als mooiste races van Europa. Het aanbod is op basis van eigen vervoer samengesteld. We maken gebruik van een sfeervol en comfortabel hotel dat op een steenworp afstand ligt van het bruisende bergdorp Cortina d’Ampezzo. Hiermee kun je je als loper ontspannen richten op de race en maak je veel mee van de sfeer die er rond de start-finish van alle afstanden wordt neergezet.

Met dit pakket bieden we je de mogelijkheid om gezamenlijk met je reisgenoten voor te bereiden. MudSweatTrails levert een gegarandeerd startbewijs als je je inschrijft voor ons reispakket (tot 31 december of zolang de voorraad startnummers per afstand strekt).

 • Een gegarandeerd startbewijs voor de door jou gekozen afstand (normaal gesproken loterij).
 • Drie overnachtingen (van 24-27 juni) in comfortabel hotel (op basis van tweepersoonskamer), op loopafstand van het centrum van Cortina d’Ampezzo.
 • Parkeren bij het hotel.
 • Reis op basis van eigen vervoer (vliegen op Venetië is het meest gunstig).
 • Ontbijt en avondmaaltijden (de avondmaaltijd uitgesloten op je racedag, aangezien je dan aan het lopen bent).
 • Voorbereidende clinic in Nederland inclusief materiaaltests (Berg en Dal).
 • Een gegarandeerd startbewijs voor de Koning van Spanje Trail. 
 • Een functioneel loopshirt met MudSweatTrails opdruk.

De totale kosten per DEELNEMER zijn:

 • Pakket 120 km: 750 euro
 • Pakket 80 km: 700 euro
 • Pakket 48 km: 650 euro
 • Pakket 20 km: 499 euro

De prijs is per persoon (inclusief BTW). SUPPORTERS kunnen mee voor 389 euro euro per persoon (inclusief BTW). Het supportersaanbod is exclusief clinic / shirt en deelname Koning van Spanje Trail .

 • DEELNEMER EN AANSPRAKELIJKHEID
  Elke deelnemer aan deze reis dient te beschikken over een goede conditie. En dient ervaring te hebben met het lopen in off-road terrein (heuvels, smalle paden, oneffenheid, modder etc.). Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. De reisorganisatie kan niet worden aangesproken voor opgelopen schade of eventuele blessures.
  MudSweatTrails is, behoudens haar verantwoordelijkheid voor de wet, op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer beweerdelijk geleden nadeel.
 • GELDIGHEID
  Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2020 of tot de startbewijzen zijn uitverkocht.
  De minimum deelname voor doorgang van de reis is 20 groepsleden.
  trailreizen@mudsweattrails.nl
 • ANNULERING
  Annulering van deze reis door de deelnemer is mogelijk tot 15 februari 2021 met 50% restitutie / 31 maart 2021 met 25%restitutie. Na die datum vindt bij annulering geen restitutie meer plaats.
  Bij annulering dienen de via MudSweatTrails verkregen startnummers te worden ingeleverd.
  Een wijziging (naam of afstand) voor het startnummer is na inschrijving niet meer mogelijk.
  In geval van extreme (weers-)omstandigheden is de organisatie van de Lavaredo Ultra Trail gerechtigd de race te annuleren. Er vindt dan geen resitutie van het reispakket meer plaats. Er bestaat als dan ook geen recht op vergoeding van (im)materiële schade.
  Aanbevolen wordt een reisverzekering af te sluiten in het geval zich een blessure of andere aangelegenheid voordoet die de deelname onmogelijk maakt. Advies is de voorwaarden te controleren bij je verzekeraar!
 • VERVOER
  De reis (vliegtuig / trein / auto) naar Cortina d’Ampesso vindt op eigen gelegenheid plaats.
  Wijziging of annulering van de door de reiziger geboekte reis (vlucht / treinreis / autoreis) vindt buiten de verantwoordelijkheid van MudSweatTrails plaats.
  Restitutie op het geboekte reispakket is dan ook niet mogelijk. Advies is een reisverzekering inclusief annuleringsverzekering af te sluiten.
 • DE LOCATIE
  Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel.
 • VRAGEN
  Heb je interesse of vragen? Mail naar trailreizen@mudsweattrails.nl. We maken er een waanzinnig leuke en uitdagende trip met elkaar van!

Voor alle deelnemers gelden de onderstaande kwalificatie eisen:

 • De inschrijving voor alle afstanden staat open voor iedereen ouder dan 18 jaar en in het bezit van een medisch certificaat, die in ieder geval geldig is tm 28 juni 2020. Het medisch certificaat wordt later in het inschrijftraject door de organisatie opgevraagd in een format dat door de organisatie is vastgesteld.
 • Om aan de race deel te nemen, moet de deelnemer eerdere ervaring in de bergen hebben opgedaan, geen last van hoogtevrees hebben, zich degelijk voorbereiden en geschikte kleding hebben voor temperaturen die kunnen variëren van -5 tot + 30 graden Celsius. De organisatie heeft hiervoor een verplichte paklijst opgesteld.

Aanvullend gelden de volgende kwalificatie eisen.

 • Voor inschrijving voor de 120km / 5.800 km race moet de deelnemer 1 keer een 4 ITRA punten race tussen 1 januari 2018 en 30 september 2019 hebben gefinished.
 • Voor inschrijving voor de 80km / 4.100 km race moet de deelnemer 1 keer een 3 ITRA punten race tussen 1 januari 2018 en 30 september 2019 gefinished zijn.

Onderstaande tabel geeft het aantal ITRA punten aan die kunnen worden behaald met het finishen van één van de afstanden van de Lavaredo Ultra Trail.

Splash this around