Selecteer een pagina

Marathon du Mont Blanc geheel live te volgen

door | 27 jun 2018 | Home, Nieuws

Een premiere komende zondag bij de Mont Blanc marathon in Chamonix. Deze race wordt in zijn geheel live uitgezonden! En dat is even uitzonderlijk als uitdagend: een bergrace van start tot finish kunnen volgen…

Live, van start tot finish

Een premiere komende zondag bij de Mont Blanc marathon in Chamonix. Deze race wordt in zijn geheel live uitgezonden! En dat is even uitzonderlijk als uitdagend: een bergrace van start tot finish kunnen volgen. Een team van 30 cameramensen moet zorgen voor de registratie van de race, die via Salomon Running Facebook en het Youtube kanaal zal worden uitgezonden.

Met deze nieuwe manier van vastleggen wordt er een volgende stap gemaakt in het betrekken van publiek bij de Trailrunning sport. De Mont Blanc Marathon is een jaarlijks sterk bezette race en maakt dit jaar deel uit van de Golden Trail series. Er zijn ook plannen de andere races uit de Golden Trail series op deze manier in beeld te brengen.

Tune in op zondag 1 juli tussen 7.00 tot 11.00 uur om de mooie paden en de competitie tussen de top trailers van dichtbij mee te krijgen.

Splash this around