Selecteer een pagina

Training

Midden-Nederland Trail 2021

TRAINEN OVER DE PAADJES VAN MIDDEN NEDERLAND

Na de succesvolle en Corona-proof Montferland Toppen Trail – Special edition 2021 gaan we hetzelfde concept in het midden van het land herhalen, op de Utrechtse Heuvelrug. Wederom bieden we iedereen een persoonlijke TrainingsChallenge, het is geen wedstrijd.

In het Hemelvaartweekend bieden we je weer verschillende afstanden die je trailend of wandelend kunt afleggen. Dit keer zijn de afstanden 11km, 24km en 42 km. Ook dit keer zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

De data waarop je de Midden-Nederland Trail – Special Edition 2021 kunt trailen of wandelen, zijn donderdag 13 mei, vrijdag 14 mei, zaterdag 15 en zondag 16 mei. Aanmelden hiervoor is nu mogelijk!

voor de training

Hoe werkt het?

We hebben een concept ontwikkeld dat gebaseerd is op het Click & Collect principe dat door winkels nu gehanteerd wordt om toch klanten te kunnen c.q. mogen ontvangen gedurende de lockdown.

Click
Kies een datum en tijdsslot waarop je de Midden Nederland Trail – Special edition 2021 wilt gaan trailen of wandelen. Je kunt kiezen uit de data donderdag 13, vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 mei. Je kunt elke dag kiezen uit de volgende tijdsblokken:

 • 09:00-10:00 uur
 • 10:00-11:00 uur
 • 11:00-12:00 uur
 • 12:00-13:00 uur

Boek en betaal jouw favoriete dag en tijdsslot. Gezien de huidige Corona-maatregelen hebben wij geen enkele ruimte om af te wijken van het maximaal aantal deelnemers per blok.

Prepare
Download het GPX-bestand en upload het naar je horloge of navigatie-app op je telefoon. Of zoek een hardloopmaatje die bekend is met navigeren.

Collect
Rijd naar de toegestuurde aanvangslocatie. Je kunt je persoonlijke startbescheiden zelf van een tafel pakken. Bij vragen zijn we daar voor je beschikbaar. Je bent klaar om te starten!

Trail or walk
Ontdek het al trailend of wandelend de mooie en afwisselende route over de Utrechtse Heuvelrug.  Er zijn op de routes alleen pijlen aanwezig aan het begin en het einde van de route, op het startterrein. De rest van de route volg je zelf met je GPS-horloge of je navigatie-app op je horloge.

Collect
Nadat je voldaan de finish hebt gehaald, kun je je medaille zelf pakken. We verzorgen nog een hapje en een drankje die je kunt meenemen naar je auto om daar te nuttigen. En zo voldaan en met een gevulde maag huiswaarts kunt keren!

Alle genoemde activiteiten die wij als organisatie verzorgen, vinden plaats in de buitenlucht. We beperken ook het aantal mensen vanuit onze organisatie dat aanwezig is op een dag vanwege COVID-19.

Locatie en bereikbaarheid

Het adres van je start- en finishlocatie op de Utrechtse Heuvelrug ontvang je na inschrijving.

Deelnamepakket

Naast een mooi en afwisselend parcours op de Utrechtse Heuvelrug bieden we jou ook een uitgebreid deelnamepakket aan:

 • Ontvangst bij de start
 • Online instructie “Lopen op GPX” voor Polar, Garmin, Suunto en de app Topo GPS
 • Handmatige eindtijdregistratie
 • Uitslagen per e-mail aan alle deelnemers, gesorteerd per dag en daarna op achternaam. Deze trail is immers een TrainingsChallenge en geen wedstrijd
 • Exclusieve herinneringsmedaille
 • Finishbiertje
 • Een bevoorradingskist met water op de route van de 24 en 42km afstand
  Kosten, inschrijving en betaling

  Deelnameregistratie van de Midden Nederland Trail – Special Edition 2021 verloopt via de inschrijfmodule van Tixxy.

  Je kunt alleen met IDEAL betalen via betaalprovider Mollie. De deelname is definitief  na ontvangst van de IDEAL-betaling. De kosten voor elke afstand bedragen € 20.

  —————————————————————————–

  Omwille van de COVID-19-maatregelen is het niet mogelijk ter plaatse nog in te schrijven. De online inschrijving voor een bepaalde dag sluit een dag voor deze dag of bij het bereiken van het maximaal aantal deelnemers.

  Annulering, wijziging en overdracht startbewijs

  Ben je verhinderd? Zoek iemand die je startbewijs wil overnemen en draag je startbewijs over aan de nieuwe eigenaar door de naam, woonplaats en het e-mailadres door te geven van de nieuwe deelnemer. Jullie verrekenen het inschrijfgeld dan onderling. Tenslotte mail je de gegevens van de nieuwe deelnemer aan ons via middennederlandtrail2021@mudsweattrails.nl

  De organisatie neemt geen annulering in behandeling en restitutie vindt niet plaats.

  Afstand wijzigen? Je kunt bij je inschrijving aangegeven welke afstand je denkt te gaan trailrunnen of wandelen. Je kunt ter plekke altijd nog besluiten om een kortere of langere afstand te doen. Dit ter plekke melden is dan voldoende. Houd wel rekening met de sluitingstijd van de finish om 17:00 uur!

  Ophalen startnummer en info

  We ontvangen je vanwege de COVID-19 maatregelen met een klein comité op het terrein. Je kunt daar vragen stellen en je kunt zelf je startbescheiden van een tafel afpakken.

  Parkeren

  Parkeren is dit keer niet gratis. Je dient vooraf bij je inschrijving een parkeerkaart aan te schaffen ter waarde van €7. Als je met je gezin komt, hoef je vanzelfsprekend maar één parkeerkaart aan te schaffen.

  Algemene Voorwaarden

  De volgende Algemende Voorwaarden zijn op de ‘Montferland Toppen Trail – Special Edition 2021‘ van toepassing.

  tijdens de training

  Routes en hoogteprofiel

  De Midden-Nederland Trail – Special Edition 2021 kent drie afstanden. De route wordt na de inschrijving naar de deelnemers per e-mail toegestuurd, dus niet gepubliceerd.

  • 11km
  • 24km
  • 42km
  Starttijden en tijdslimieten

  Je kunt trailen op donderdag 13 mei, vrijdag 14 mei, zaterdag 15 en zondag 16 mei. Je kunt elke dag kiezen uit de volgende tijdsblokken:

  • 09:00-10:00 uur
  • 10:00-11:00 uur
  • 11:00-12:00 uur
  • 12:00-13:00 uur

  De finish sluit elke dag om 17.00 uur. Houd hier dus rekening mee bij het kiezen van je tijdsslot.

  Verzorging onderweg

  Er is onderweg een bevoorradingsdienst op de route van de 24 en 42 km met water. De kist gaat open met een cijferslot. De code van het cijferslot krijg je via de mail.

  Leave nothing but foot prints

  ‘Leave nothing but foot prints’.
  We zijn te gast in de natuur en we gaan ervan uit dat iedere deelnemer zijn eigen afval meeneemt. Denk aan afval van energiegels en -repen. We rekenen op je medewerking.

  na de training

  Finish

  Bij de finish ontvangen we je op enthousiaste wijze. Vanzelfsprekend weer in klein comité vanwege de COVID-19 maatregelen. We zorgen ervoor dat je eindtijd wordt geregistreerd en je medaille, hapje en een finishdrankje klaarstaan.

  Uitslagen en correcties

  Van iedere deelnemer noteren wij handmatig de start- en eindtijd. Na de laatste dag zullen we de uitslagen per e-mail versturen naar alle deelnemers. De uitslagen zijn gesorteerd per dag en daarna op voornaam. Deze trail is immers geen wedstrijd, maar een persoonlijke TrainingsChallenge.

  Voor vragen over jouw tijd of rangschikking kun je direct contact opnemen met ons via: middennederlandtrail2021@mudsweattrails.nl

  Foto's

  Er zal niet op alle dagen een fotograaf aanwezig zijn.

  Op de dag(en) dat er een fotograaf aanwezig is zijn de algemene voorwaarden met betrekking tot het gebruik en eigendom van de foto’s van toepassing.

  Gevonden voorwerpen

  Na afloop blijven er geregeld gevonden voorwerpen over. Mocht je iets kwijt zijn, neem dan weer contact met ons op via het e-mailadres middennederlandtrail2021@mudsweattrails.nl

  Veelgestelde vragen

  Kan ik mijn sporttas of rugzak in bewaring afgeven? 
  Dit is niet mogelijk omdat we concentratie van deelnemers op 1 locatie moeten vermijden. Laat je sporttas bij voorkeur in je eigen auto.

  Zijn er kleedkamers, douches en toiletten? 
  De toiletten zijn geopend. Kleedkamers en douches niet.

  Moet ik een mondkapje dragen? 
  Het dragen van een mondkapje wordt sterk geadviseerd vóór en ná je wandeling/looptocht. Tijdens je deelname zelf is een mondkapje niet verplicht.

  Feedback

  Wil je iets delen over jouw ervaringen tijdens de Midden-Nederland Trail – Special Edition 2021? Verbeterpunten, complimenten of andere hartenkreten?

  Laat het ons weten via middennederlandtrail2021@mudsweattrails.nl

  De Midden-Nederland Trail wordt mogelijk gemaakt door:

  MudSweatTrails

  Deelname en aansprakelijkheid

  Klik door voor een overzicht van de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op de Midden-Nederland Trail special edition 2021. 

  Splash this around