Selecteer een pagina

De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan het opzetten van de MST ACADEMY . Een onderdeel van ons platform waar we verschillende trainingen aanbieden die jou een betere en completere trailrunner maken.

Wat bieden we aan?
Voor de onderdelen training, voeding en navigeren staan wij voor jou klaar met verschillende programma’s. Binnen de programma’s kan je van onze specialisten leren, sparren of deze om advies vragen.

Begeleid toewerken naar je traildoel
Wil jij vol vertrouwen en zonder blessures die ene trail lopen? Dan kun je met ons trainingsplan toewerken naar je traildoel. Je kan per niveau kiezen uit twee opties: het 10-weken programma of een compleet doorlopend programma Wanneer mogelijk bieden we hier ook weer live trainingen bij aan.

Grip op je voeding
Wil je meer grip op je voeding tijdens je race of ter ondersteuning tijdens je trainingsdagen? Dan bieden wij jou een voedingsadvies op maat aan. Na de intake met onze voedingsspecialist ontvang je binnen één week, een op maat gemaakt voedingsplan en nemen jullie dit samen door. Opvolgend zijn er 3 sessies waarin je nog specifieker je situatie en wedstrijdplan kan doornemen.

Zelf navigeren over de paadjes
Wil je meer leren over zelf navigeren op de paadjes? In deze online workshop leer je onder andere de belangrijkste functies van handhelds en horloges. Ook leer je het maken, aanpassen en inladen van routes. De nadruk ligt op navigeren met een handheld, gps horloge en apps voor de smartphone. Klik door voor de data van de online GPS trainingen.

Trailrunning Eerste Hulp
De Trailrunning First Aid (TFA) is een relevante en realistische EHBO-opleiding voor actieve trailrunners. Deze First Aid training wordt gegeven door artsen, getraind in expedities, avontuurlijke reizen en extreem sporten.

Nog dit jaar van start! 
Je kunt nog dit jaar met ons van start. Op 20 december is onze volgende online GPS training. Op 29 december en 30 december houden we twee intakedagen op locatie in Zoetermeer voor sportvoedingsadvies, tegen een speciaal kennismakingstarief. Het begeleid trainen kun je elk moment opstarten dat jij er klaar voor bent!

Klik door om kennis te maken met ons team van betrokken experts.

Splash this around