Selecteer een pagina

Trailend komen we nog wel eens op mooie nieuwe plekken. Zo maakten we een aantal jaar geleden kennis met de omgeving van Stoumont, in de Ardennen. Een omgeving met heerlijke paden, hoogteverschillen en panaroma’s die doen denken aan (klein) Oostenrijk. Plekken die kunnen worden aangedaan vanuit daar (Coo, Trois Ponts, de Ninglinspo en de Chefna) zijn stevige redenen om met Trailschoenen naar de Ardennen te trekken!

Zoekende naar een geschikte groepslocatie voor een trainingsweekend kwamen we een lodge tegen die vanuit verschillende hoeken weer nieuwe mogelijkheden biedt voor een trainingsweekend. Een lodge direct gelegen aan de trails die we dat weekend lopen. Met een eigen keuken, van waaruit de maaltijden worden bereid door onze kok. Dit betekent gezonde maaltijden met verse producten. Het kamergedeelte van de lodge leent zich ideaal voor haardvuurverhalen, vanuit ons en vanuit jullie. Naast inspanning is er ook ruimte voor ontspanning in het aanwezige zwembad en de sauna. Daarnaast zijn de kamers comfortabele tweepersoonskamers met een eigen badkamer. De maximale groepsgrootte van 20 deelnemers zorgt voor een persoonlijke sfeer.

Wat je al van ons gewend was, zal ook zo blijven: de focus tijdens het weekend (of de midweek) blijft liggen op trailen in uitdagend terrein en de routes die worden gelopen, worden begeleid. We bieden de mogelijkheid tot testen van materiaal, zoals stokken, schoenen en racevesten. Tevens zijn er inspirerende en informerende presentaties.


Data:

  • Weekend: van vrijdag 15 t/m maandag 18 november
  • Midweek: van dinsdag 19 t/m vrijdag 22 november

Meer informatie

Link naar Inschrijven

Voor vragen: trailreizen@mudsweattrails.nl

 

Splash this around