Selecteer een pagina

Yes! Een nieuwe, meerdaagse, self-guided stage run staat in ons reisaanbod! Deze is reis is al te boeken voor zomer 2023.

8 dagen, 7 nachten, 5 stages, 119 km, 7600 hoogtemeters en een fantastische alpiene ervaring. Tijdens de 5 loopdagen loop je tussen de 18 en 28 km, met gemiddeld 1500 hoogtemeters per dag. Halverwege de week heb je een rustdag om terug te blikken op de eerste etappes en weer op te laden voor de etappes die komen gaan.

Je overnacht in comfortabele hotels waar ontbijt en diner wordt verzorgd. Ook bagagevervoer is geregeld. Tijdens alle dagetappes word je getrakteerd op de meest oogstrelende en prachtige meren, die Oostenrijk rijk is. Vergeet dus niet om zwemkleding in je trailtasje mee te nemen: niets fijner dan een verfrissende duik tijdens je trail!

Voordat je afreist naar Bad Ischl heb je van ons al een road book ontvangen, inclusief GPX-bestanden. Tevens heb je dan de informatie over de accommodaties én een video met instructies al in de mailbox. Op locatie is ook lokale support aanwezig, indien hier behoefte aan is.


Deze reis is te boeken van 1 t/m 10 personen. Loop jij deze zomer een week lang door dit prachtige gebied?! Mail naar trailreizen@mudsweattrails.nl voor meer informatie óf voor het doorgeven van jullie data.

Splash this around