Selecteer een pagina

Na een lange periode van weinig of kleinschaligere activiteiten lijkt er wat blauwe lucht aan de horizon te komen! Op zaterdag 11 september kunnen we de Airborne Freedom Trail organiseren: over 3 afstanden van Papendal naar de bridge in Arnhem of van de Ginkelse Heide naar Arnhem. Met aanpassingen in de opzet om afstand tussen lopers te houden en het publiek te minimaliseren. Over de exacte invulling zijn we met de Gemeenten waarmee we te maken hebben nog aan het schakelen. Het goede nieuws is dat er weer heel wat deelnemers deze bijzondere tocht kunnen gaan ondernemen en de sportieve prestatie kunnen leveren waar ze naar toe hebben geleefd!

Voorgaande edities hebben we enorm dankbaar gebruik gemaakt van de inzet van vrijwilligers en het zou fijn zijn als er weer mensen zijn die op de fiets willen springen of aan de zijlijn willen ondersteunen! Bij deze dan ook de oproep of je het leuk zou vinden om ons te ondersteunen bij deze aankomende editie van de Airborne Freedom Trail?

We hebben hulp nodig op: 10 september ‘s middags voor het uitzetten en voor het controleren van parcours en andere activiteiten op zaterdag 11 september. In het formulier kun je aangeven waar je voorkeur naar uitgaat. We horen graag van jullie wanneer jullie kunnen/willen helpen en dan voorzien we jullie van meer info.


Gebruik ajb deze link voor je reactie.

Splash this around