Selecteer een pagina

Presentatie Elisabet Barnes en Ian Corless: 12 jan

door | nov 3, 2017 | Kennis, Nieuws

Afgelopen jaar was Ian Corless onze gast tijdens het Trais in Motion event. We kwamen er al snel achter dat Ian de hele avond zelf had kunnen vullen met zijn avonturen, zijn verhalen en beelden. En nu is Ian terug én heeft hij niemand minder dan Elisabet Barnes meegenomen. Elisabet is o.a. tweevoudig winnares van de Marathon des Sables! Elisabet en Ian nemen ons deze avond mee naar The Costal Challenge in Costa Rica, De Grand to Grand in de USA, The Dragons Back Race in de UK en natuurlijk de Marathon des Sables.

 Lezing

Elisabet zal ons specifiek meenemen in haar uitdagingen en onzekerheden om multi-stage trails optimaal voor te bereiden, te racen en te beleven. En natuurlijk is er ruimte om al je vragen te stellen aan beide sprekers.

De avond is gratis. We vragen een vrijwillige bijdrage van €10. Koffie, thee, trailbier en wijn zijn inclusief. Klik op aanwezig om bij deze presentatie aanwezig te zijn. We houden dan rekening met je komst. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als dit aantal is aangetikt sluiten we de inschrijving en delen hier de lijst van deelnemers.

Profiel Elisabet Barnes

Elisabet is twee-voudig winnares én winnares van de laatste editie Marathon des Sables. Ze is door de jaren heen een van de meest gerespecteerde multi-stage runners in de wereld geworden. Ze heeft aan races deelgenomen en volbracht in Zuid-Afrika, Namibië, Australië, de VS, Nepal en Costa Rica. In haar voorbereiding begrijpt Elisabet hoe zich optimaal voor te bereiden met specifieke training en het aanpassen van gear op multi-stage avonturen. De warmte en vochtigheid van Costa Rica, de hoogte en de bergen van Nepal of de duinen en de Djebels van de Sahara.

Profiel Ian Corless

Ian is fotograaf en schrijver van het boek “Running Beyond”, heeft sport en fotografie gecombineerd en reist de hele wereld over om met foto’s en commentaar het avontuur en ontberingen van de meest iconische reces te delen. Ian was ooit een competitieve atleet maar kan dat nauwelijks nog combineren met zijn baan. Hij bevestigt dat het een geweldige trade-off heeft: ‘veel van de events waaraan ik werk, vereisen dat ik het evenement te voet mag beleven. Het is een genoegen om mijn beroep en passie te combineren”. Ian heeft talloze trail- en mountain-running events wereldwijd mogen vastleggen en is gespecialiseerd met multi-stage trails: The Coastal Challenge in Costa Rica, The Big Red Run in Australië, de Grand to Grand in US, Everest Trail Race in Nepal, The Dragons Back Race in Groot-Brittannië, The Namibia Challenge in Zuid-Afrika en natuurlijk de Marathon des Sables in Marokko. In december 2017 zal Ian de eerste versie van de Marathon des Sables Peru vastleggen en ervaren. Door zijn ervaringen als atleet en journalist brengt Ian een unieke rijkdom aan kennis naar de trail en mountain-running.
Splash this around