Selecteer een pagina

De Run Your Local Mountain challenge is een wereldwijd initiatief vanuit ON RUNNING om gezamenlijk in één week tijd zo veel mogelijk hoogtemeters te verzamelen. Dat kan solo of meld je bijvoorbeeld aan voor de training die we op 11 september op de Grebbeberg organiseren. Elke deelnemer loopt een training met minimaal 200 hoogtemeters en upload zijn activiteit via Strava. Het doel is een totaal van 64 miljoen hoogtemeters te bereiken. Vorig jaar deden er ruim 80.000 lopers mee en werden er ruim 16 miljoen hoogtemeters geregistreerd. Op dit moment zijn er al ruim 95.000 lopers geregistreerd. Geen bergen, geen probleem. Wees creatief in het vinden van hoogtemeters dicht bij huis. En anders zien we je komende vrijdag in Rhenen!

Doe mee met de Run You Local Mountain op ‘de Greb’!
Op 11 september organiseren we een Run Your Local Mountain training op de Grebbeberg. Maak onder begeleiding van ons kennis met de lokale Trails van Rhenen en probeer daarbij ook een paar trailschoenen van ON Running uit. Voor elke deelnemer hebben we ook een t-shirt klaarliggen. Deelnemen is geheel gratis (inclusief testen en het shirt) en voor maximaal 25 personen mogelijk. We maken er een gezellige en lekker pittige training van in dit kleine gebiedje met leuk klimmen en dalen!

Inschrijven kan via deze link, waarbij je een keuze maakt uit de tijdstippen: 17.30 tot 19.00 uur / 18.00 tot 19.30 uur of 18.30 tot 20.00 uur.

Solo deelnemen aan RYLM
Je kunt ook solo deelnemen aan het Run Your Local Mountain initiatief. Word lid van de ON Running club op Strava en meld je daarbij aan voor de Run Your Local Mountain 2020 challenge. Maak tussen maandag 7 en zondag 13 september je hoogtemeters op je lokale berg en upload je activiteit op Strava. Op die manier maak je kans op leuke prijzen die ON Running ter beschikking stelt!


INSCHRIJVEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK, DEZE RYLM IS VOL

Splash this around