Selecteer een pagina

Na Sabine en Núria volgende geweldige gast in-Store

door | sep 27, 2016 | Nieuws

Boekpresentatie “Hoe ik mezelf terugvond in Trailrunning” van Diederik van Hoogstraten

Vrijdag 30 september in-Store

Na een reeks typische asfalt-blessures en verbroken relaties is het zelfvertrouwen van de hardlopende Amerikacorrespondent Diederik van Hoogstraten verdwenen. Hij begint opnieuw aan de zonnige westkust en verruilt als loper de straten van New York voor de ruige bergpaden rond Los Angeles. Op de trails ontdekt Van Hoogstraten een gemeenschap van doorzetters, mensen van allerlei pluimage die elkaar vinden in een intense liefde voor de natuur en het langeafstandslopen. Hij praat met internationale toplopers en doodgewone trailrunners over hun ervaringen. Al snel gaat niet alleen ieder zandpad, maar ook de rest van zijn leven bergopwaarts.

Op 30 september presenteert Diederik zijn nieuwe boek LOS in de Store. Hoe gaaf is dat?

10 gesigneerde boeken

Het boek “Hoe ik mezelf terugvond in Trailrunning” is online verkrijgbaar. Diederik zal jouw boek persoonlijk signeren.

Vrijdag ná het inspirerende verhaal van Diederik kun je ook een gesigneerd exemplaar van het boek krijgen. En liggen ze klaar voor de eerste tien personen die na de presentatie een paar Trailrunningschoenen kopen!

“Ik ben door en door alleen. Realistisch inschatten hoe het gaat, hoe het écht met je benen en brein gaat, kan alleen ikzelf. Het telkens checken en contact houden met het rennende lijf is – ook in de weldadige afzondering – een essentieel onderdeel van het duurlopen. Hoe staat het ervoor met techniek en loopvorm? Met dorst, honger, stoelgang? Ontspan ik schouders en armen? Land ik zachtjes, leaving no trace?”

Clinics en sessies in de Store

Eén van de doelstellingen van de MudSweatTrails Store is regelmatig clinics en sessies te organiseren over verschillende onderwerpen.

We hebben in de eerste weken na opening van de Store al een fantastische presentatie gehad van Sabine de Vries. Zij vertelde over haar deelname aan de Marathon des Sables afgelopen jaar: over haar voorbereidingen en ontberingen met tips & tricks voor iedereen die deelname overweegt.

En wij ontvingen wereldtopper op de Ultra Trails Núria Picas in de Store. Zij nam de aanwezigen mee in races op topniveau en haar aanstaande bergavonturen. .

In-store

Splash this around