Selecteer een pagina

Samenwerking 360° Explore en MudSweatTrails

door | 20 nov 2018 | Home, Nieuws, Reizen

Vanaf 1 januari slaan MudSweatTrails en de International Mountain Leaders van 360° Explore de handen in één. En staan er voor komend jaar al schitterende Trailreizen op de planning! 

Gezamenlijk beleven en verantwoord organiseren staat centraal

De samenwerking is een vervolg op de eerdere Trailreis die is georganiseerd rond de Mont Blanc en de training die voor een selectie van Bergtrailers is georganiseerd in de Alpen. Samen de meest fantastische bergtrails beleven, met gelijkgestemden en op een verantwoorde manier is de basis voor de samenwerking tussen 360° Explore en MudSweatTrails. De ervaring van de berg- en trailsport worden gecombineerd om unieke en onvergetelijke reizen te organiseren. In het programma voor 2019 zijn dan ook al meerdere reizen opgenomen.  

Nieuwe bergavonturen

Een greep uit de nieuwe gebieden die voor Trailers in georganiseerd verband worden neergezet: wat te denken van Picos de Europa, Graatjes-paadjes Tour in Zwitserland, Traverse van het Hoge Atlas gebergte in Marokko inclusief de beklimming van de 4.167meter hoge Toubkal. 

Maak dan ook verder kennis met de mensen achter de organisatie 360° Explore en MudSweatTrails en laat je inspireren voor één van de bergavonturen!

Voor contact:
Jeffry Oonk / basecamp@360explore.com
Marc Weening / trailreizen@mudsweattrails.nl 

Splash this around