Selecteer een pagina

Samenwerking met wereldtopper Ragna Debats

door | jan 6, 2017 | Nieuws

Afgelopen jaren konden we regelmatig genieten van de top prestaties die Ragna Debats op de verschillende podia liet zien. Het jaar 2016 was in het bijzonder een sterk jaar voor Ragna, met als hoogtepunten een 4e plek in de eindstand van de Skyrunning World Series en een 3e plek bij het Wereldkampioenschap Ultra Trail in Portugal.

Komend jaar zullen haar doelen wederom zijn opgebouwd uit Skyraces en een aantal Ultra Trails (Ultra Fiord, Transvulcania, Ultra Pirineu en het WK Ultra Trail in Italië). Dit jaar hebben we als doel gesteld Ragna (woonachtig in Prullans, Catalonië) nog wat vaker een plek te geven binnen onze activiteiten. Om op die manier haar prestaties en ervaringen van over de hele wereld via ons platform met jullie te kunnen delen. En ook kennis over haar trainings- en race aanpak uit eerste hand te kunnen horen. Zo zal zij bijvoorbeeld tijdens het trainingsweekend in Spa (van 19 t/m 21 mei) aanwezig zijn om haar persoonlijke verhaal en kennis aan de deelnemers over te brengen. Inschrijven voor dit trainingsweekend is nog mogelijk. We kijken ook nog naar andere momenten om met Ragna dingen in Nederland te organiseren.

Allereerst zien we eind februari Ragna terug tijdens het WK op Sneeuwschoenen in Amerika, dan in april voor de Ultra Fiord in Chili en een maand later bij de spectaculaire Yading Skyrace in China (met toppen van bijna 5.000 meter).

We kijken enorm uit naar de samenwerking met Ragna en alle sportieve hoogtepunten die volgen!

Splash this around