Selecteer een pagina

Zin om op vrijdag 11 juni een toffe route te lopen in Oostvoorne? En achteraf af te sluiten op het terras van de strandtent? Local Olav Sammelius heeft in het gebied routes van 21km / 38km en 50km ontworpen die je meeneemt langs de mooiste plekken van Oostvoorne. Duinen, strandopgangen, lange singletracks door het bos en modder.. je voeten gaan het waarschijnlijk niet droog houden. Ook passeer je op deze route meerdere historische plekken en strandtenten om even bij te tanken.

Hoe werkt het? 
Je meld je aan via onderstaande link. Hieraan zijn geen kosten verbonden en op die manier houden we grip op het aantal deelnemers (max 25). Je ontvangt van ons twee dagen op voorhand een mail met een GPX bestand en een beschrijving van de interessante doorkomsten en verversingsmogelijkheden onderweg.

Op vrijdag 11 juni start een ieder op eigen gelegenheid op een eigen gekozen tijdstip. Je navigeert zelf of met een loopmaatje over de paadjes. Met als doel om tussen 14 en 15 uur te finishen op het terras en daar nog even gezamenlijk kunnen nagenieten.

Aanmelden
Aanmelden is helaas niet meer mogelijk ivm het maximum aantal deelnemers dat hiervoor is bereikt.

Splash this around