Selecteer een pagina

Kilian Jornet lanceert vandaag een nieuw outdoor merk: NNormal. Getest op de bergpaadjes van Mallorca tot aan de fjorden van Noorwegen. De producten van Nnormal weerspiegelen een filosofie van inspiratie om van de natuur te genieten en deze ook te respecteren. Dit komt tot uiting in de tijdloze uitrusting die functioneel, prestatiegericht en duurzaam is. De eerste producten van het merk worden dit najaar gelanceerd.

“We zien dat er een nieuwe manier van denken en handelen nodig is in relatie tot onze omgeving en buitenactiviteiten. Het delen van dezelfde waarden hierover was voor mij een sterke motivatie om met dit project te starten”, legt Kilian uit. “We willen transparant zijn over hoe we onze gear produceren en over de rol die het bedrijf wil spelen voor de samenleving en het milieu. We proberen overconsumptie te voorkomen en duurzaam te produceren. Om een beperkte impact te hebben op het milieu, moeten we met verschillende grondstoffen en materialen werken. Het is een lange en uitdagende weg van verandering, maar dat is wat mij en het team motiveert om dit project te starten.”

Alle gear is ontworpen in Mallorca en getest in Noorwegen, een koppeling die je terugziet in de naam van het merk (Noorwegen + Mal-lorca).


Klik door naar de website van NNormal