Selecteer een pagina
Een nieuwe ‘Trail it yourself’ route is een feit: vanaf vandaag kun je zelf op pad in de mooie Kennemerduinen! We hebben een prachtige route uitgezet over duintoppen, strand, historische paadjes en langs verrassend mooie binnenmeertjes waar je eventueel ook kunt dippen. Relax en smaakvol afsluiten doe je bij de strandtent To Go aan de rand van het duingebied…
Laat je verrassen door dit bijzondere duingebied. Naast weelderige buitenplaatsen en woeste duinen vind je in de Kennemerduinen ook het leefgebied van talloze dieren en planten. Daarnaast zijn er talloze overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog te vinden, zoals diverse bunkers die onderdeel vormden van de Atlantikwall: een 5.000 km lange verdedigingslinie, die de Duitsers hebben aangelegd ter voorkoming van een geallieerde invasie en de tankval die inmiddels volledig is overgenomen door de natuur.

Kies uit een 23 of 31 km route (met de optie om een uitstapje te maken naar recreatieplas ’t Wed – 5 à 6 kilometer extra). Na inschrijving ontvang je per mail het GPX-bestand en per post de route informatie en vouchers voor koffie en appeltaart na afloop. Je kiest zelf de datum waarop je gaat lopen. Inschrijven kan individueel of per twee personen.

 

 

 

 

 

 

 


Link naar inschrijving Trail it yourself @ Kennemerduinen

Splash this around