Selecteer een pagina

MudSweatTrails biedt een nieuw concept aan waarbij je een dag uit bent in eigen land. Ga alleen of met een loopmaatje op pad in de mooiste gebieden van Nederland…

Wij verzorgen de route, toeristische informatie per post en een voucher voor een hapje en drankje na afloop. We starten met de locatie Schoorl, waarbij je kunt kiezen uit een 22 – 32 of 41 km route. Je ontvangt van ons de startlocatie (hier is ook gratis parkeergelegenheid) en je ontvangt van ons een gpx-bestand inclusief een instructievideo ‘hoe te lopen met GPS’.

         

We laten je de mooiste paadjes van dit bijzondere duingebied zien. Je beklimt de hoogste duintoppen en wordt getrakteerd op heerlijke afdalingen. De lopers van de langste afstand kunnen onderweg dippen (of zwemmen) in zee en daarna nog een stuk blootvoets verder rennen over het strand.

Na hoge trappen, mulle zandvlaktes, flowy single tracks, strandpassages, uitdagende klimmetjes en bijzondere paadjes wordt de dag smaakvol afgesloten met een lekkere kop koffie (of iets anders) en appel crumble.


Zin in een dag trainen in de duinen? Schrijf je hier in. De route informatie is vanaf 13 maart beschikbaar. En zul je ook vanaf dan op je deurmat en in je mailbox kunnen vinden. De kosten zijn 15 euro voor de eerste inschrijving. En je loopmaatje kun je voor 10 euro meenemen en binnen hetzelfde inschrijfformulier regelen.

Splash this around