Selecteer een pagina

Wat een gave trailweek door het ruige canyonlandschap in het hart van de Spaanse Pyreneeën wordt dit! Op de meest dagen rennen we tussen de 20 en 25 kilometer door de één van de meest spectaculaire gebieden van Spanje. Alleen op de eerste hardloopdag staan er 38 heel fraaie kilometers op het programma. We hebben hier de hele dag de tijd voor, en halverwege de dag kunnen we lekker bijkomen op het terras van een lokaal café. De ondergrond van deze reis varieert van goede paden, rivierbeddingen met stenen, fraaie single tracks door de bergen, landwegen en bospaden. Veel afwisseling dus!

Vanuit de pre-Pyreneeën rennen we door smalle kloven, over heuvelruggen en langs weelderig begroeide rivieren naar één van de mooiste en diepste canyons van Europa. Deze trailreis is zes dagen rennen in grote verwondering en met oogstrelende uitzichten.

Op de meeste dagen rennen we tussen de 20 en 25 kilometer en 1.250 hoogtemeters. We overnachten in comfortabele lokale guesthouses en één nacht in een berghut.


Data: 26 september t/m 3 oktober 2020

Lees meer over deze bijzondere Canyons & Kloven Trailreis.

 

Splash this around