Selecteer een pagina

Acht dagen, drie landen, 300 teams van twee personen – en één droom: van 4 tot 11 september keert de legendarische TransAlpine Run (TAR) terug met een uitdagende nieuwe route om de 600 lopers op te trakteren. De 16e editie van de TAR zal 264 kilometer lang zijn met 16.000 hoogtemeters. Een tocht die begint in Hirschegg (Oostenrijk) en eindigt in Sulden/Solda in Italië, aan de voet van de Ortlerberg.

De tocht is een combinatie van adembenemende landschappen en uitdagend hardlopen in alpine terrein, glooiende paden, pittige beklimmingen en snelle afdalingen. De TAR is één van de meest bekende en geliefde trailruns in de wereld en staat open voor zowel amateurs als professionals. Waarbij er gelopen wordt in teams van 2 personen.

Organisatie PLAN B heeft met al haar ervaring een veilig concept voor de 16e editie neer weten te zetten voor dit internationale deelnemersveld. Daarnaast verwelkomt het evenement twee nieuwe partners: titelsponsor DYNAFIT en Volkswagen R. De organisatie kondigt dit jaar al wel aan dat de laatste editie van de TAR in 2025 zal zijn, nog maar vijf edities te gaan om deze loopdroom over de Alpen te verwezenlijken!

 De inschrijving voor de TAR 2021 is open, reserveer je plek om dit jaar zeker te zijn van je plek aan de start!

 

Splash this around