Selecteer een pagina

MudSweatTrails Reizen reizen

Travesera de Picos de Europa

8 Daagse trailrunreis door noord Spanje: 10 t/m 17 sept 2022

In het noorden van Spanje liggen de machtige kalksteenbergen van de Picos de Europa. In zes prachtige etappes rennen we door dit indrukwekkende berggebied. Een pittige trailrunreis waarbij we overdag het massief meerdere keren doorkruisen en ’s avonds in comfortabele hotels en hutten verblijven. Een echt gave trailrunreis voor de gevorderde trailrunner!

De Picos de Europa, misschien wel een van de meest indrukwekkende bergmassieven van Europa, vormt het waanzinnig mooie decor van deze trailrunreis. We rennen in zes dagen door dit prachtige kalkmassief met zijn kronkelende rivieren, diepe kloven en imposante toppen. We verblijven in gastvrije hutten in kleine dorpjes en berghutten die hoog in de bergen verscholen liggen. De dagafstanden zijn niet heel lang (18 tot 23 kilometer) maar het terrein is soms veeleisend. Jouw inspanningen worden rijkelijk beloont met prachtige vergezichten, verlaten berghellingen en overweldigende natuur. Een droomreis voor elke serieuze trailrunner.

[et_pb_kktabs admin_label=”Informatie tabs” use_border=”on” use_border_color=”rgba(200,206,196,0.6)” use_border_style=”solid” eq_tabs_height=”on” inactive_tab_background_color=”rgba(200,206,196,0.6)” tab_hover_color=”#99cc00″ content_bg_color=”#ffffff” tab_controls_w=”off” _builder_version=”4.8.1″ tabhover_text_color=”#000000″ hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ _i=”0″ _address=”4.0.0.0″ /]
Splash this around