Selecteer een pagina

Twee plekken vrij voor dit unieke Waddenavontuur van 20 t/m 25 september! 

Na enkele maanden van onzekerheid over de doorgang van de bijzondere trailreis over de Wadden kunnen we nu gelukkig goed nieuws brengen. In overleg met betrokken verenigingen en met de schipper van de platbodem is besloten dat de reis verantwoord en veilig door kan gaan indien we gebruik maken van twee in plaats van één traditionele platbodem. Hierdoor ontstaat aanzienlijk meer ruimte voor de overnachtingen en het nuttigen van het diner aan boord van de schepen.

Naast de veilige afstanden (i.v.m. het corona virus) neemt hierdoor ook het comfort toe. Er zijn op deze manier nog twee plekken vrijgekomen om deel te nemen aan dit unieke Waddenavontuur. Mogen we jou begroeten aan de start van deze unieke Waddentrail?

——————————————————————————————————————————-

In 5 dagen Trailen we over de 5 grote Waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Waarbij we ons tussen de eilanden, geheel in stijl, vervoeren met traditionele zeilboot (Tjalk). De boot is tevens onze eet- en slaaplocatie. De afstanden per eiland zijn tussen de 20 en 35km. De reis is mede afhankelijk van de wind en het tij.

Zie je de combinatie trailen, zeilen, eten, slapen en bootswerk wel zitten? De data zijn: 20 tot en met 25 september 2020.


Splash this around