Selecteer een pagina

Een verticale kilometer in een bijna vlak land!
Tijdens een Vertical Kilometer (Vertical K) loop je 1.000 meter bergop in een zo kort mogelijk afstand. Stijgingspercentagesvan 30% a 40% zijn daarbij in het buitenland niet ongewoon. Speciaal voor klimgeiten uit ons vlakke landje organiseert MudSweatTrails op 18 april een Vertical K, gewoon in Nederland. En bij deze race klim je zelfs door de sneeuw omhoog!

Hoe dan?
Vraag je je misschien af. In Nederland hebben we tenslotte geen bergen van duizend meter hoog. Verspreid door het land hebben we al een keer eerder heuvels geselecteerd om zo snel mogelijk duizend hoogtemeters af te leggen. Ditmaal zijn we terug bij Snowworld Amsterdam voor een Vertical in de sneeuw! Voor trailrunners zijn dit soort ‘trainingen’ een goeie voorbereiding op wedstrijden in het buitenland.

Door de sneeuw en bij -5°C
Over de sneeuw en bij een temperatuur van -5 °C moeten de deelnemers de 20% steile helling van de indoor skibaan beklimmen. Snowworld Amsterdam is gelegen in het recreatiegebied Spaarnwoude.


Schrijf je nu in
Voor de Vertical K in Snowworld Amsterdam (recreatiegebied Spaarnwoude) kunnen maximaal 100 mensen zich inschrijven. Durf jij de uitdaging aan? Inschrijven kan via deze link. Inschrijven hiervoor kost 20 euro.

 

Splash this around