Selecteer een pagina
Het is alweer tijd voor onze 4e virtuele challenge! We gaan er van uit dat jullie de 1.000 hoogtemeters goed hebben verteerd. Langzaamaan kunnen een aantal zaken in het reguliere leven weer in klein verband worden opgepakt en wordt zelfs het lopen in iets grotere groepjes, met 1,5 meter afstand, toegestaan. Onze nieuwste challenge sluit weer aan bij de richtlijnen om drukke plekken te vermijden en is wat beter renbaar dan de Vertical Kilometer…
Loop van 17 mei tot en met 31 mei een 32 km zelf ontworpen Trail dicht bij huis. Hieraan zit echter één spelregel vast: finish deze vóór 9 uur ‘s morgens! Bepaal zelf dus de tijd dat je start. 
Delen van je activiteit
Je logt je activiteit met Strava (of een andere app) en deelt deze op de Facebook pagina van de challenge. Zorg dat hierbij de gelopen afstand van 32km en een klok met de dagtijd zichtbaar zijn. 
Verloting onder de deelnemers
Onder de deelnemers, die hun activiteit op de Facebook pagina hebben gedeeld, worden 4 Performance T-shirts van ON RUNNING verloot (klik door voor de heren variant, klik door voor de dames variant). Deze worden random verloot onder de deelnemers, dit staat los van je gelopen snelheid.
Eerdere en opvolgende virtual challenges 
Eerdere virtual challenges die we hebben georganiseerd zijn de Virtual 500d+, de Virtual 19k en de Virtual VK.
Over de opvolgende challenge, UH’s Fourteen’, kun je binnenkort op onze website meer informatie verwachten. Deze UH Fourteen start op 1 juni en is een uitdaging voor Ultra Trailers en Hikers.

MudSweatTrails wil met de virtual challenges Trailers (online) bij elkaar laten komen. Met deze challenges heb je een doelstelling om je tanden in te bijten. Met begrip en respect van de richtlijnen die het NOC*NSF nu voor sporters stelt.
Splash this around