Selecteer een pagina

De virtuele editie van de Koning van Spanje Trail is vorige week van start gegaan. Tot en met eind december hebben Trailers de mogelijkheid deel te nemen aan hun afstand. Dat wil zeggen van Ultimate (3 dagen Trailen) tot de Ultra 80km tot aan de 11km ‘start-to-trail of de 18km Night-Trail.

De start en finish van de Night Trail is vlakbij het Gulpener Brouwlokaal. Alle andere afstanden kennen hun start en finish aan de bekende plek op de Landsraderweg 13, 6271 NT Gulpen (de parkeerplaats). Tegen het hoge gebouw (voormalig klimhal Rocca) vind je de start- en finishmarkeringen terug.


Finishers
Na de finish van de afstand drink je een proefglas met bier naar keuze in het sfeervolle Gulpener Brouwlokaal. En haal je daar ook je verdiende medaille van de jubileum editie van de Koning van Spanje Trail op. Upload je je gegevens op de website? Dan ding je automatisch mee naar prijzen voor de snelste deelnemers. Ook worden er prijzen verloot onder alle deelnemers die hun gegevens uploaden. Zo maakt iedere deelnemer kans op leuke prijzen van Gulpener.

Resultaten
Het overzicht van de snelste tijden van alle afstanden kun je tot en met 31 december bekijken op de top-3 overzichtspagina van resultaten. Het overzicht van alle gelopen tijden van jouw afstand zijn te vinden op de pagina van de betreffende afstand.

Wil je nog deelnemen? 
De inschrijving hiervoor is open tot eind september en kan via de link. De afstanden waaruit je kunt kiezen zijn:

– Koning van Spanje trail 2020 VIRTUAL ULTRA – 80km
– Koning van Spanje trail 2020 VIRTUAL – 42KM Trail
– Koning van Spanje trail 2020 VIRTUAL – 30KM Trail
– Koning van Spanje trail 2020 VIRTUAL – 21KM Trail
– Koning van Spanje trail 2020 VIRTUAL – 18KM Trail
– Koning van Spanje trail 2020 VIRTUAL – Night Trail 18km
– Koning van Spanje trail 2020 VIRTUAL – 11KM Trail

Je ontvangt dan de link naar de routepagina (hierop is een kaart, de gpx en de beschrijving terug te vinden) en de instructies voor het uploaden van je tijd en het ophalen van je finishbiertje en je medaille.

 

 

Splash this around