Selecteer een pagina

Op het moment dat we dit bericht schrijven zijn we in Nederland in de situatie van een ‘intelligente lock-down’. Dus: social distance en zo veel mogelijk solo (of met je huisgenoot) bewegen dicht bij huis. Tot en met 28 april zullen deze maatregelen in ieder geval van kracht zijn.

Druk op populaire gebieden voorkomen
Het is dus nog mogelijk om je rondje door het bos te rennen. Het delen van onze mooie routes (bijvoorbeeld in Gulpen, Schoorl en Montferland) zouden we dan ook graag met jullie doen, maar het is op dit moment door overheden ons dringend verzocht om dit niet te doen. Onze routes gaan veelal over smalle paadjes (waar passeren op 1.5 meter lastig is) en de druk op de populairdere natuurgebieden moet worden voorkomen. We respecteren dit besluit en delen graag weer routes met jullie als de situatie waarin weer mogelijkheden toe biedt!

Maak kennis met de MudSweatTrails club op Strava
Je kunt wel aanmelden bij de MudSweatTrails club op Strava, waardoor je routes in jouw buurt kunt terugvinden van andere lopers. En je een plekje in het weekklassement kunt veroveren in het klassement van kilometers of hoogtemeters. Daar kun je zien dat er door de club nog stevig wordt getrailt!


Lees ook: Heuvelland vanaf donderdag gesloten voor dagjesmensen

Splash this around