Selecteer een pagina

De International Skyrunning Federation (ISF) heeft besloten om Vall de Boí de Wereldkampioenschappen Skyrunning in 2020 te laten hosten. Deze locatie in de Pyreneeën werd gekozen door de brede ervaring die de organisatie in de afgelopen jaren heeft opgebouwd met verschillende Wereldkampioenschappen.

De Skyrunning Wereldkampioenschappen zullen plaatsvinden als onderdeel van de BUFF®Epic Trail en het BUFF® Mountain Festival, het belangrijkste sport- en bergfestival in Zuid-Europa dat bijna 17.000 bezoekers naar het festival trekt en meer dan 4.000 deelnemers aan de verschillende evenementen die plaatsvinden. Het festival heeft een uitgebreid programma van sportieve, culturele, gastronomische en natuurgerelateerde activiteiten voor het hele gezin.

Het Skyrunning Wereldkampioenschap zal verschillende disciplines omvatten:

  • Ultra 65 km
  • Marathon van 42 km
  • Verticale Kilometer

Afgezien van deze evenementen, die deel uitmaken van het Wereldkampioenschap, staan ​​er andere recreatieve evementen open voor mensen die van dit geweldige gebied willen genieten.

De registratie voor de verschillende onderdelen is beperkt en opent op 25 september vanaf 10.00 uur op www.buffmountainfestival.com

Splash this around