Selecteer een pagina

Training

Where the trails have no name / Groesbeek

TRAINEN OVER DE PAADJES VAN HET RIJK VAN NIJMEGEN

Na de succesvolle en Corona-proof Montferland Toppen Trail en een Trail in Midden Nederland organiseren we hetzelfde concept in het Rijk van Nijmegen onder de noemer ‘Where the trails have no name’ (WTTHNN). 

De WTTHNN staat bol van de hoogtepunten, zowel letterlijk als figuurlijk. We nemen je mee naar het glooiende landschap van de Mookerheide, St Jansberg en het Groesbeekse bos. En we steken zelfs de grens over om een aantal toppen van het Reichswald mee te pakken!

Schrijf je in voor de WTTHNN 15km / 25 km of 35km

voor de training

Hoe werkt het?

We hebben een concept ontwikkeld dat gebaseerd is op het Click & Collect principe dat door winkels nu gehanteerd wordt om toch klanten te kunnen c.q. mogen ontvangen gedurende de lockdown.

Click
Kies een datum en tijdsslot waarop je de WTTHNN 2021 wilt gaan trailen of wandelen. Je kunt kiezen uit de zaterdag 26 of zondag 27 juni. Je kunt elke dag kiezen uit de volgende tijdsblokken:

 • 09:00-10:00 uur
 • 10:00-11:00 uur
 • 11:00-12:00 uur
 • 12:00-13:00 uur

Boek en betaal jouw favoriete dag en tijdsslot. Gezien de huidige Corona-maatregelen hebben wij geen enkele ruimte om af te wijken van het maximaal aantal deelnemers per blok.

Prepare
Download het GPX-bestand en upload het naar je horloge of navigatie-app op je telefoon. Of zoek een hardloopmaatje die bekend is met navigeren.

Collect
Rijd naar de toegestuurde aanvangslocatie. Je kunt je persoonlijke startbescheiden zelf van een tafel pakken. Bij vragen zijn we daar voor je beschikbaar. Je bent klaar om te starten!

Trail or walk
Ontdek het al trailend of wandelend de mooie en afwisselende route door het Rijk van Nijmegen. Je volg zelf met je GPS-horloge of je navigatie-app op je horloge de route. 

Collect
Nadat je voldaan de finish hebt gehaald, kun je je medaille zelf pakken. We verzorgen nog een drankje die je kunt meenemen naar je auto om daar te gebruiken. En zo voldaan en met een gevulde maag huiswaarts kunt keren!

Alle genoemde activiteiten die wij als organisatie verzorgen, vinden plaats in de buitenlucht. We beperken ook het aantal mensen vanuit onze organisatie dat aanwezig is op een dag vanwege COVID-19.

Locatie en bereikbaarheid

Het adres van je start- en finishlocatie op de Utrechtse Heuvelrug ontvang je na inschrijving.

Deelnamepakket

Naast een mooi en afwisselend parcours in het Rijk van Nijmegen bieden we jou ook een uitgebreid deelnamepakket aan:

 • Ontvangst bij de start
 • Online instructie “Lopen op GPX” voor Polar, Garmin, Suunto en de app Topo GPS
 • Handmatige eindtijdregistratie
 • Uitslagen per e-mail aan alle deelnemers, gesorteerd per dag en daarna op achternaam. Deze trail is immers een TrainingsChallenge en geen wedstrijd
 • Exclusieve herinneringsmedaille
 • Finishbiertje
 • Een bevoorradingskist met water op de route van de 24 en 42km afstand
  Kosten, inschrijving en betaling

  Deelnameregistratie van de Midden Nederland Trail – Special Edition 2021 verloopt via de inschrijfmodule van Tixxy.

  Je kunt alleen met IDEAL betalen via betaalprovider Mollie. De deelname is definitief  na ontvangst van de IDEAL-betaling. De kosten voor elke afstand bedragen € 20.

  —————————————————————————–

  Omwille van de COVID-19-maatregelen is het niet mogelijk ter plaatse nog in te schrijven. De online inschrijving voor een bepaalde dag sluit een dag voor deze dag of bij het bereiken van het maximaal aantal deelnemers.

  Annulering, wijziging en overdracht startbewijs

  Ben je verhinderd? Zoek iemand die je startbewijs wil overnemen en draag je startbewijs over aan de nieuwe eigenaar door de naam, woonplaats en het e-mailadres door te geven van de nieuwe deelnemer. Jullie verrekenen het inschrijfgeld dan onderling. Tenslotte mail je de gegevens van de nieuwe deelnemer aan ons via wtthnn@mudsweattrails.nl

  De organisatie neemt geen annulering in behandeling en restitutie vindt niet plaats.

  Afstand wijzigen? Je kunt bij je inschrijving aangegeven welke afstand je denkt te gaan trailrunnen of wandelen. Je kunt ter plekke altijd nog besluiten om een kortere of langere afstand te doen. Dit ter plekke melden is dan voldoende. Houd wel rekening met de sluitingstijd van de finish om 17:00 uur!

  Ophalen startnummer en info

  We ontvangen je vanwege de COVID-19 maatregelen met een klein comité op het terrein. Je kunt daar vragen stellen en je kunt zelf je startbescheiden van een tafel afpakken.

  Parkeren

  De start en finish locatie van WTTHNN is bij voetbalvereniging de Treffers. Het adres is Sportpark Zuid, Nijerf 1, 6562 KW Groesbeek.

  Voor OV-adviezen verwijzen we je graag door naar OV9292.

  Je kunt gratis parkeren op het terrein van de Treffers.

  Algemene Voorwaarden

  De volgende Algemende Voorwaarden zijn op de ‘Montferland Toppen Trail – Special Edition 2021‘ van toepassing.

  tijdens de training

  Routes en hoogteprofiel

  De WTTHNN staat bol van de hoogtepunten, zowel letterlijk als figuurlijk. We nemen je mee naar het glooiende landschap van de Mookerheide, St Jansberg en het Groesbeekse bos. En we steken zelfs de grens over om een aantal toppen van het Reichswald mee te pakken!

  Geniet van het welverdiende uitzicht op de Mookerheide. En maak kennis met Limburg via het klimmen en dalen door het Zevendal. Even verder sta je in natuurreservaat Sint Jansberg, waar de heuvels hun herkomst hebben uit de IJstijd, toen land werd opgestuwd door een gletsjertong. Hier vind je de hoogste toppen van het ‘bergmassief’ en tref je bronnen, beekjes en vijvers aan. Achter Groesbeek gaat het Nederlandse heuvellandschap vrijwel onmerkbaar over in Duits grondgebied. Hier kom je in het uitgestrekte Reichswald met zijn kaarsrechte wegen en paden. In dit bosgebied, met ook weer klimmen en dalen, kun je heerlijk trailen zonder maar iemand tegen te komen.

  De WTTHNN kent drie afstanden. De route wordt na de inschrijving naar de deelnemers per e-mail toegestuurd, dus niet gepubliceerd.

  • 15 km / 450d+
  • 25km / 600d+
  • 35km / 700d+
  Starttijden en tijdslimieten

  Je kunt trailen op zaterdag 26 en zondag 27 juni. Je kunt elke dag kiezen uit de volgende tijdsblokken:

  • 09:00-10:00 uur
  • 10:00-11:00 uur
  • 11:00-12:00 uur
  • 12:00-13:00 uur

  De finish sluit elke dag om 17.00 uur. Houd hier dus rekening mee bij het kiezen van je tijdsslot.

  Verzorging onderweg

  Er is onderweg een bevoorradingskist op de route van de 25 en 35 km met water. De kist gaat open met een cijferslot. De code van het cijferslot krijg je via de mail.

  Leave nothing but foot prints

  ‘Leave nothing but foot prints’.
  We zijn te gast in de natuur en we gaan ervan uit dat iedere deelnemer zijn eigen afval meeneemt. Denk aan afval van energiegels en -repen. We rekenen op je medewerking.

  na de training

  Finish

  Bij de finish ontvangen we je op enthousiaste wijze. Vanzelfsprekend weer in klein comité vanwege de COVID-19 maatregelen. We zorgen ervoor dat je eindtijd wordt geregistreerd en je medaille, hapje en een finishdrankje klaarstaan.

  Uitslagen en correcties

  Van iedere deelnemer noteren wij handmatig de start- en eindtijd. Na de laatste dag zullen we de uitslagen per e-mail versturen naar alle deelnemers. De uitslagen zijn gesorteerd per dag en daarna op voornaam. Deze trail is immers geen wedstrijd, maar een persoonlijke TrainingsChallenge.

  Voor vragen over jouw tijd of rangschikking kun je direct contact opnemen met ons via: wtthnn@mudsweattrails.nl

  Foto's

  Er zal niet op alle dagen een fotograaf aanwezig zijn.

  Op de dag(en) dat er een fotograaf aanwezig is zijn de algemene voorwaarden met betrekking tot het gebruik en eigendom van de foto’s van toepassing.

  Gevonden voorwerpen

  Na afloop blijven er geregeld gevonden voorwerpen over. Mocht je iets kwijt zijn, neem dan weer contact met ons op via het e-mailadres wtthnn@mudsweattrails.nl

  Veelgestelde vragen

  Kan ik mijn sporttas of rugzak in bewaring afgeven? 
  Dit is niet mogelijk omdat we concentratie van deelnemers op 1 locatie moeten vermijden. Laat je sporttas bij voorkeur in je eigen auto.

  Zijn er kleedkamers, douches en toiletten? 
  De toiletten zijn geopend. Kleedkamers en douches niet.

  Moet ik een mondkapje dragen? 
  Het dragen van een mondkapje wordt sterk geadviseerd vóór en ná je wandeling/looptocht. Tijdens je deelname zelf is een mondkapje niet verplicht.

  Feedback

  Wil je iets delen over jouw ervaringen tijdens de Midden-Nederland Trail – Special Edition 2021? Verbeterpunten, complimenten of andere hartenkreten?

  Laat het ons weten via middennederlandtrail2021@mudsweattrails.nl

  De Midden-Nederland Trail wordt mogelijk gemaakt door:

  MudSweatTrails

  Deelname en aansprakelijkheid

  Klik door voor een overzicht van de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op de WTTHNN special edition 2021.

  Splash this around