races

BUFF Duinentrail Schoorl

Op 28 oktober 2018 organiseert MudSweatTrails de zevende editie van de Duinentrail in Schoorl. Vanuit Schoorl wordt gestart op drie afstanden door het duinlandschap in de kop van Noord-Holland. De 37 km afstand vormt de meest complete ronde over alle toppen van de hoogste duinen van Nederland.

Deze trails gaan door het schitterende en uitdagende duinengebied bij Schoorl, Bergen, Hargen en Camperduin. De duintoppen zijn hier het hoogste van Nederland. De langste afstand heeft ruim 700 hoogtemeters. Dit in combinatie met de weersomstandigheden in die periode in de duinen en aan zee maken deze tocht een ware uitdaging!

DE INSCHRIJVING VOOR DE 2018 IS OPEN

voor de wedstrijd

Locatie en bereikbaarheid

info Duinentrail 2018 volgt

Kosten, inschrijving en betaling

Inschrijven voor de 2018 editie is nu mogelijk via inschrijven.nl

Annulering, wijziging en overdracht startbewijs

info Duinentrail 2018 volgt

Ophalen startnummers

info Duinentrail 2018 volgt

Parkeren

info Duinentrail 2018 volgt

Deelnamevoorwaarden en wedstrijdreglement

info Duinentrail 2018 volgt

tijdens de wedstrijd

Routes en hoogteprofiel
  • 10 km (Start-to-Trail)
  • 17 km (MiniTrail)
  • 35 km (Trail)
Starttijden en tijdslimieten

info Duinentrail 2018 volgt

Verzorging onderweg

info Duinentrail 2018 volgt

EHBO en verkeersbegeleiding

info Duinentrail 2018 volgt

Uitslagen en prijzen

info Duinentrail 2018 volgt

Milieu

info Duinentrail 2018 volgt

na de wedstrijd

Uitslagen en correcties

info Duinentrail 2018 volgt

Foto en video

Tijdens het evenement worden er foto’s gemaakt. Het betreft een sfeerrapportage. Na afloop van het evenement wordt een selectie foto’s beschikbaar gemaakt via MudSweatTrails. De foto’s zijn eigendom van MudSweatTrails. De beschikbaar gestelde foto’s kunnen worden gedownload voor persoonlijk gebruik en worden gedeeld via sociale media. Voor commerciële toepassing van de foto’s dient toestemming te worden verkregen van MudSweatTrails.

Gevonden voorwerpen

info Duinentrail 2018 volgt

Feedback

Wil je iets delen over jouw ervaringen tijdens de DuinenTrail? Verbeterpunten, complimenten of andere hartenkreten?

Laat het ons weten via info@mudsweattrails.nl.

In de dagen rondom een evenement kan het erg druk zijn. In dat geval kan de reactie een aantal dagen op zich laten wachten.

Op spoedeisende vragen zullen we zo snel mogelijk reageren.

Raceverslagen eerdere edities

Van vorige edities van de Duinentrail is op deze site nog de nodige informatie te vinden. Naast de verslagen van de organisatie zelf vind je er ook links naar de verslagen van deelnemers.

  • Editie 2012
  • Editie 2013
  • Edties 2014
  • Editie 2015
  • Editie 2016

De BUFF Duinen Trail wordt mogelijk gemaakt door:

Deelname en aansprakelijkheid

Elke deelnemer dient te beschikken over een goede conditie. En dient ervaring te hebben met het lopen in off-road terrein (heuvels, smalle paden, oneffenheid, modder etc.). Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. De organisatie kan niet worden aangesproken voor opgelopen schade of eventuele blessures.

MudSweatTrails is, behoudens haar verantwoordelijkheid voor de wet, op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer beweerdelijk geleden nadeel.

MudSweatTrails behoudt zich het recht voor de route, start- en/of finishtijden en/of -plaatsen te wijzigen of het evenement geheel of gedeeltelijk af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden of andere calamiteit(en), waarbij dit in redelijkheid niet anders van MudSweatTrails kan worden verwacht. Er bestaat als dan geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch op vergoeding van (im)materiële schade. Er bestaat ook geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch vergoeding van (im)materiële schade bij evt niet volledig af (kunnen) leggen van het uitgezette parcours.

Splash this around