Selecteer een pagina

MudSweatTrails Routesroutes

NS Utrechtse Heuvelrug Trail

NS Utrechtse Heuvelrug Trail: 30 kilometer, 330 hoogtemeters

De Utrechtse Heuvelrug Trail is de oermoeder van de station-naar-station trails. De UHT, zoals hij onder trailers bekend staat, werd voor het eerst open gesteld in september 2011. De route voert over het mooiste deel van de Utrechtse Heuvelrug tussen Rhenen en Driebergen. De route is opnieuw gecontroleerd. Hieronder een vernieuwde routekaart en nieuwe gedetailleerde beschrijving van Rhenen naar Driebergen.

Over het parcours van de UHT wordt al sinds de eerste openstelling elke winter fanatiek competitie gevoerd. Tijdens deze UHT Open worden serieuze tijden neergezet. Elk jaar opnieuw wordt de uitdaging aangegaan om een nieuw parcoursrecord te vestigen. De snelste tijd voor de heren staat op naam van David Hemstede: 1:58:09. Bij de vrouwen voert Irene Kinnegim de lijst aan met een tijd van 2:20:21. Op de dag van dit record liep Irene ook weer terug naar Driebergen.


Route Han Savelkoel

Instructies

NS MST trails loop je met gps. Download de gpx track en zet deze op je gps-apparaat. Enige ervaring met het lopen op een gps-track is aan te bevelen. De routebeschrijving is ondersteunend bij het volgen van de gps-track.
 Zorg voor voldoende batterijen om 3 tot 4 uur met je gps-apparaat te kunnen lopen. Een powerbank kan uitkomst bieden voor extra voeding. Neem voldoende water en eten mee. Klok je tijd door bij het begin en eind een selfie te maken bij een stationsklok en deel je sportieve prestatie via social media.

Route in het kort

Vanaf station Rhenen daal je af naar de Neder-Rijn. Je loopt een stukje langs de oever om vanaf daar langzaam de heuvelrug op te klimmen. Je volgt de heuvelrug in een min of meer rechte lijn in Noord-Westelijke richting naar station Driebergen-Zeist.

Start: Station Rhenen

Loop het station uit en de parkeerplaats over. Bij de stoplichten ga je links langs het viaduct, rechtdoor naar de oever van de Neder-Rijn. Ga rechtsaf onder het viaduct door en volg het fietspad langs de Neder-Rijnoever. Bij de aanmeerplaats aan de Rijnkade ga je rechts de Rijnstraat in. Net voor je het wijkje in loopt ga je links het fietspad op.

1: Cunerakerk

De Cunerakerk is opvallend groot voor de kleine gemeenschap van Rhenen. Het dorp was in de middeleeuwen een belangrijk bedevaartsoord. Pelgrims kwamen naar Rhenen voor de relieken van de heilige Cunera uit de 8e eeuw. Een deel van de Gotische kerk stamt uit het begin van de 15e eeuw. Met een toren van 82 meter hoog is de kerk een beeldbepalend element in het rivierlandschap.

Aan het eind van het fietspad ga je op de Veerweg rechts. Je loopt de dijk op en gaat linksaf op de Utrechtsestraatweg. Bij de rotonde ga je rechts. Je loopt omhoog over het Paardenveld aan de linkerkant van de weg. Tegenover het flatgebouw bovenaan de heuvel ga je links het park in. Op het geasfalteerde fietspad bij het bordje Koeheuvelweg ga je even rechts en direct daarna links het onverharde pad op. Blijf het onverharde pad links volgen. Blijf het pad een paar honderd meter volgen. Het pad maakt een bocht naar rechts en je komt bij een akker en volgt het pad links langs de akkerrand. Aan het einde van dit pad ga je rechts en neem je even verder het verharde fietspad linksaf.

Volg het fietspad, steek de Autoweg over en ga rechtdoor het bos in. Na anderhalve kilometer kom je aan het eind van het pad  bij een kruising met een paar forse beukenbomen. Schuin rechts van je gaat een pad rechtdoor, maar je volgt hier de rood-witte markering linksaf en even verder het eerste pad rechts. Je loopt het pad uit en gaat linksaf. Aan je rechterkant ligt Kwintelooijen. Je blijft langs de rand van deze voormalige zandafgraving lopen.

2: Kwintelooijen

Kwintelooijen is een voormalige zandafgraving aan de rand van Veenendaal. Het hoogteverschil is 50 meter waardoor je een fraai uitzicht hebt over de Gelderse Vallei. Naast dagrecreatie en een motorcrossbaan is het gebied van grote natuurlijke en natuurhistorische waarde. Tijdens de afgravingen zijn grote hoeveelheden resten gevonden van prehistorische dieren, onder meer van mammoeten en neushoorns.

Als je voorbij het uitzichtspunt bent loop je nog even door tot je aan een breed pad komt. Steek hier schuin rechts over. Houd op het pad links aan en even verder ga je weer links. Je blijft rechtdoor lopen. Na een kilometer ga je bij de Y-splitsing rechtdoor over het linker pad. Even verder kom je op de Defensieweg uit. Je gaat rechts en steekt de Veenendaalsestraatweg over. Ga aan de overkant rechtdoor het bos weer in. Aan het eind van het pad ga je rechtsaf en neem je het eerste pad linksaf. Blijf dit pad volgen. Je komt langs een boswoning en volgt het pad heuvelaf langs een rij beuken. Steek de zandweg over en blijf rechtdoor lopen. Je blijft het pad ruim een kilometer volgen. Aan het eind maakt het pad een bocht naar rechts en loopt het heuvelaf. Je komt op een kruising met fiets en zandpaden. Volg het pad parallel aan het fietspad. Even verder steek je het fietspad over en ga je heuvelop naar de Eenzame Eik.

3: De Eenzame Eik

De Eenzame Eik is een monumentale boom die vermoedelijk in 1792 is geplant bij de aanleg van het Sterrenbosch. Het Sterrenbosch heeft de vorm van een wiel met acht spaken waar de eik in het midden staat. Rondom de eik staan acht banken waarop je van het uitzicht en de rust kunt genieten. De Eenzame Eik staat net niet op het hoogste punt; dat ligt 200 meter verder langs de route en is 69,2 meter boven NAP.

Loop bij de Eenzame Eik rechtdoor. Je komt bij het hoogste punt op de Utrechtse Heuvelrug, gemarkeerd met een informatiezuil. Op deze vijfsprong neem je het tweede pad rechts heuvelaf. Steek het brede bospad over en blijf ook bij de volgende kruising van bospaden rechtdoor lopen. Hierna neem je het eerste pad schuin links. Je volgt dit pad en neemt in de afdaling het rechterpad van de Y-splitsing. Volg de markering van de wandelroute en je komt bij de Bergweg. Steek over en loop rechtdoor langs het dierenasiel De Hazenberg.

Je loopt heuvelop en gaat bovenaan rechtsaf. Volg het pad heuvelaf en blijf ongeveer twee kilometer rechtdoor lopen tot aan de Scherpenzeelseweg. Steek over en ga rechtdoor over het slingerpaadje. Je komt uit bij een bankje en een open veld. Daal af het open veld op en houd het rechter pad aan. Aan het eind van het open veld loop je heuvelaf en kom je bij een fietspad en zandpad waar je links gaat. Neem het tweede pad rechts en kort daarna het eerste pad weer links. Steek een breed bospad over en volg het pad rechtdoor. Bij de eerstvolgend kruising van bospaden ga je rechts en duik je schuin links via een single track de struiken in. Aan het eind van dit slingerpaadje ga je links. Bij de eerste kruising van bospaden rechtsaf. Het pad maakt een flauwe bocht naar links en slingert vanaf daar over een open plek door het bos. Je komt uit op een breed zandpad met fietspad er langs. Ga rechts en even verder linksaf het hek door. Volg het Let de Stigterpad.

Dit gravelfietspad slingert door het bos. Na ongeveer een kilometer neem je het bospad rechts. Dit loopt nog even parallel aan het fietspad en buigt dan rechtsaf naar het Leersumse Veld. Bij het heideveld ga je links en volg je het pad door het klaphek tot aan De Veldschuur.

4: De Veldschuur

De Veldschuur is het informatiepunt van Staatsbosbeheer voor het Leersumse Veld. In de zomer zaterdags geopend van 14.00 tot 17.00 uur, op zondag van 11.00 tot 17.00 uur. ‘s Winters op zaterdag van 13.00-16.00 uur, op zondag van 11.00-16.00 uur. Naast informatie kan je hier ook drinken en iets eetbaars kopen. Pinnen kan hier niet.

Ga linksaf bij de Veldschuur en volg het fietspad rechts onder de Woudenbergseweg door. Blijf het fietspad volgen. Na een duidelijke bocht naar rechts neem je even verder het ruiterpad schuin links omhoog. Aan het eind van dit pad houd je links aan en neem je het eerst volgende pad rechts. Blijf rechtdoor lopen. Even verder loop je weer een stukje over het fietspad en waar deze linksaf buigt ga je verder rechtdoor. Bij de asfaltweg ga je links en het eerste pad weer rechts. Je komt even verder bij een camping en blijft rechtdoor lopen.

Ruim een kilometer verder kom je weer bij een asfaltweg, de Sandenburgerlaan. Links zie je twee lage toegangspalen van landgoed de Ruiterberg. Steek de weg over en blijf ruim een kilometer rechtdoor lopen tot de weg bij de achterkant van landgoed Huis te Maarn wordt afgesloten met een hek en bord ‘privépad, niet betreden’. Je gaat links en volgt het ruiterpad direct rechts. Bij de volgende kruising ga je rechts schuin terug en kom je weer bij het landgoed uit. Ga linksaf en even verder steek je rechtsaf de zandweg over. Je kunt Huis te Maarn in de verte zien liggen.

5: Huis te Maarn

Huis te Maarn is een van de vele landgoederen op de Utrechtse Heuvelrug. Het landhuis stamt uit het begin van de 20e eeuw. In eerste instantie werd een park met een theehuis aangelegd. Enkele jaren later werd het theehuis vervangen door het huidige witgepleisterde Neoclassicistische landhuis. Het landgoed is nog steeds eigendom van de familie van de oorspronkelijke oprichters Blijdenstein-van Heek.

Ga linksaf een overgroeid pad in en loop rechtdoor. Aan het eind houd je rechts aan en gaat daarna weer links. Je komt op een breder bospad en loopt door tot je aan de Amersfoortseweg komt. Steek de Amersfoortseweg over en blijf rechtdoor lopen. Het brede pad verspringt na een halve kilometer. Blijf nog even rechtdoor lopen tot je bij een open veld komt. Daar ga je links en na 100 meter ga je rechts en steek je het veld over. Aan de andere kant van het veld ga je links de zandweg op. Vlak voor je bij het witte huis met rieten dak komt ga je rechts. Je loopt aan je linkerkant langs recreatiepark Het Grote Bos. Voorbij het recreatiepark blijf je rechtdoor lopen. Aan het eind van het pad ga je rechts en neem daarna het tweede pad links. In de volgende bocht naar links neem je het pad rechtsaf. Je komt op een fietspad waar je linksaf gaat. Als het fietspad naar links afbuigt ga je rechtdoor het talud af naar de Traaij.

Je gaat rechtsaf onder de snelweg- en spoortunnel door en gaat direct daarna links omhoog. Je volgt het pad links langs het spoor. Na ongeveer 100 meter duik je rechts het bos in. De slingerende single track kruist een ATB-pad waarna je links aan houdt. Je komt uit op een zandverstuiving. Deze steek je rechtdoor over. Aan de overkant ga je rechtdoor over het bospad. Na ruim een kilometer kom je bij een groepje huizen. Je blijft het pad rechtdoor volgen tot je aan een onverharde weg komt. Hier ga je links. De weg gaat over in een geasfalteerde weg en komt uit bij een spoorwegovergang. Ga linksaf het spoor over en steek de Arnhemse Bovenweg over. Ga rechtsaf het fietspad op en loop dit uit tot aan station Driebergen-Zeist.

Finish

Het stationsgebied Driebergen-Zeist wordt grondig gerenoveerd. Het betreft een grootschalig project dat eind 2020 wordt afgerond. De toegankelijkheid van het station kan tijdens de bouw af en toe veranderen. Ook zullen van tijd tot tijd bussen worden ingezet in plaats van treinen. Raadpleeg de website over het bouwproject voor bijzonderheden.

Klok je tijd bij de stationsklok en deel je tijd via Socia Media (via Twitter: @huplopen @mudsweattrails). Upload je tijd op onze website en maak kans op één van de leuke prijzen in samenwerking met de NS. Hierbij gaat het niet alleen om de snelste tijden, dus even uploaden loont. Log hieronder in met je FaceBook account en laat je gegevens achter.

Fastest Known Times

Gelopen door Start Finish Duur
Sport Junky 05-02-2022
09:09:00
05-02-2022
02:50:25
Invalid interval!
Commentaar Top weer om deze mooie route te lopen.
David Hemstede 24-02-2017
07:51:40
24-02-2017
09:49:49
01:58:09
Commentaar Brammetje net 2 jaar oud en wordt vandaag begraven. Tijdens het lopen dacht ik aan hem en zijn familie. Ik realiseerde mij dat je moet genieten van elke dag die we hebben. Dit gaf mij kracht en hierdoor heb ik heerlijk gelopen en genoten van het leven. Met laatste half uur kippenvel van top tot teen. Deze is voor jou Bram!
David Hemstede 29-12-2013
10:25:17
29-12-2013
12:24:24
01:59:07
Diederick Calkoen 28-02-2017
15:27:19
28-02-2017
17:27:15
01:59:56
Commentaar selfies maken in de schemering is niet echt een succes
David Hemstede 18-02-2018
14:15:39
18-02-2018
16:15:43
02:00:04
Commentaar was een moeizame editie. parcours lag er strak bij!
Niels Baljet 27-03-2022
11:30:00
27-03-2022
13:31:00
02:01:00
Commentaar Prachtig weer! Een paar keer de afslag, maar route snel weer teruggevonden. Prachtige route!
Dominique Pankow 27-02-2017
08:52:46
27-02-2017
10:55:49
02:03:03
Commentaar https://www.strava.com/activities/881448758
David Hemstede 08-11-2014
09:40:08
08-11-2014
11:43:54
02:03:46
GPX-bestand Commentaar Het Parcours lag er mooi bij, heerlijk zonnetje, maar te snelle start gooide roet in het eten om mijn record te verbeteren.
Op herhaling dan maar 🙂 Ik liep vandaag op de La Sportiva schoenen, heerlijk, maar die lusten wel wat meer modder 🙂
Martijn Rödel 18-09-2022
09:07:00
18-09-2022
11:11:00
02:04:00
Diederick Calkoen 28-01-2017
06:48:24
28-01-2017
08:54:13
02:05:49
Commentaar Het rennen ging goed vandaag, ondanks het gladde parkour door de opgevroren sneeuwresten. Toch ging het een keer mis en ging ik op me plaat.
Vorige week zondag had ik ook deze trail gelopen (2:26) alleen was het toen met -7 iets te koud... Mijn water bevroor onderweg en ik raakte de weg kwijt doordat de mobiel uitviel van de kou.
Kees en Dominique 23-01-2016
07:56:58
23-01-2016
10:04:50
02:07:52
Commentaar Strava: https://www.strava.com/activities/476400396
David Hemstede 31-12-2016
06:50:54
31-12-2016
08:59:12
02:08:18
Commentaar Onderweg in de trein naar driebergen kwam ik erachter dat ik mijn telefoon vergeten was, vandaar geen foto's van de stationsklokken. Onderweg glad, had net geijzeld, dus dik tevreden voor vandaag. Maar loop hem nog een keer in 2017!! Beste wensen allemaal.
Pieter Mans 31-01-2016
13:47:55
31-01-2016
15:56:46
02:08:51
Commentaar Mud, mud, mud..
Pascalvannorden 28-01-2016
09:31:07
28-01-2016
11:41:57
02:10:50
Commentaar Steekwoorden voor vandaag: Zonnig, Zompig en Zwaar. Kortom TOP ochtend gehad, samen met ArjanNo gestart & elkaar in 3bergen weer ontmoet!
Ronnie & Pascal 15-02-2013
09:33:30
15-02-2013
11:44:23
02:10:53
Commentaar Project UHT feestje van Ronnie... met na de finish een heerlijke versnapering!

Met leuke groep gestart in Rhenen onderweg zagen we aan de voetsporen in de sneeuw dat er nog meer onderweg waren naar 3bergen. Ook kwamen we nog trailers tegen die tegen over gesteld liepen...druk op de UHT op vrijdagochtend! (zie resultaten op 15-02-2013 ingevuld mis daarnog wel een snelle dame tussen die tegengesteld liep)

Parcours was niet makkelijk door bevroren sporen die bedekt waren met sneeuw, hierdoor werden de enkels en stabilisatiespieren in heup op de proef gesteld. Hoe noemde de Limburgers deze zooi..knurrhell ofzo?

Top gelopen best goed gas gegeven & daarna nagepraat & geborreld met Janna, Ronnie, Jeroen, Robin, Arjan, Bob, Aad en Daan. Ook Rik W. kwam nog even langs om een hand te geven aan Ronnie.

Ronnie congratzzz met je 40e jr.
Sebastiaan Francke & Pascalvannorden 28-12-2012
09:09:00
28-12-2012
11:21:32
02:12:32
Commentaar Samen met Sebastiaan Francke uit Solingen over de natte UHT ge-raced. Seb was in NL voor familie bezoek hierdoor was het mogelijk om eens samen te trainen. We kozen voor de UHT omdat hij ook wel van modder houdt, tijdens het lopen hebben we weer bijgepraat en hebben plannen & ideeën uitgewisseld.

Bij het dierenasiel kwamen we een aantal mede UHT'rs tegen die tegenovergesteld aan het lopen waren...er werd vriendelijk heen/weer gegroet en succes toegewenst.
Vlak voor Rhenen kregen we er echt zin in en gingen niet meer om maar recht door alle plassen...een wandelaarster vertelde ons lachend dat we er echt vies uitzagen 😉

In Rhenen een patatje stoofvlees & een broodje ge-scored....heerlijke dag & net voor de regen klaar.
Dominique Pankow en Peter van der Zon 24-12-2016
08:22:38
24-12-2016
10:35:31
02:12:53
Commentaar https://www.strava.com/activities/810053702
Ronnie Duinkerken 06-01-2013
11:34:10
06-01-2013
13:47:18
02:13:08
Commentaar Mooie route! Goed te belopen, op een paar erg modderige stukken na. Paar keer verkeerd gelopen, maar dat geeft niet. De route valt regelmatig weg op mijn 310XT, vooral als ik inzoom. Dit was eeen mooie parcoursverkenning, op 15/2 loop ik hem voor het echie. De tijd van vandaag valt me alleszins mee, maar ik moet bekennen dat ik de laatste 7km flink gas heb gegeven 🙂
Pascalvannorden 19-12-2012
09:13:01
19-12-2012
11:27:30
02:14:29
Commentaar Woensdagochtend lekker over de UHT ge-raced, begin mak aan en laatste km's gas erop...natte boel. Genoten van het mooie parcours en de vele modderplassen op de trails. De Garmin deed goed zijn werk...op paar kleine stukjes na was foutlopen er nu niet bij 😉 Thanks Arjan!
Pascalvannorden 17-12-2015
08:03:30
17-12-2015
10:19:11
02:15:41
Commentaar Parcours lag er prachtig bij...nat met veel modder. Heerlijke ochtend met op/doorkomend zonnetje. Volgende keer wat minder foto's en minder verkeerd lopen 😉 YEAH!!!
Andrea Deelstra 13-08-2023
08:44:49
13-08-2023
11:01:58
02:17:09
Commentaar Samen met Tjeerd gestart in Driebergen/Zeist, Tjeerd die een op en neertje wilde doen! Voor het eerst een route op GPS gelopen, paar missers, maar ging best aardig voor een eerste keer.
Tjeerd Popkema 13-08-2023
08:44:49
13-08-2023
11:01:58
02:17:09
Commentaar Samen met Tjeerd gestart in Driebergen/Zeist, Tjeerd die een op en neertje wilde doen! Voor het eerst een route op GPS gelopen, paar missers, maar ging best aardig voor een eerste keer.
Harm v Baar 31-12-2015
07:33:06
31-12-2015
09:50:51
02:17:45
Commentaar Ik zal wel gediskwalificeerd worden, maar het was te donker om de klok in Rhenen te fotograferen. Ik heb de tijd gebruikt waarop de foto gemaakt is. Bij de laatste foto liep mijn Iphone 2 sec achter, dus ik heb 8:33:04+2 sec ingevoerd
Adriaan van den Eelaart en Johan Kats 02-01-2013
08:58:03
02-01-2013
11:17:13
02:19:10
Commentaar Waardeloos gelopen :), but who cares? Genoten onderweg, heerlijk dat mensen de tijd willen nemen om dit te organiseren.
En heel veel harder was ook niet gelukt op een betere dag. Dank aan Johan en Anne, op de fiets, om mee te gaan, was weer gezellig.
Robin Puls 31-12-2016
07:58:58
31-12-2016
10:19:19
02:20:21
Commentaar Op de laatste dag van het jaar toch nog mooi voor het eerst de UHT gelopen 🙂 Wel heel vaak 'off course" in beeld op mijn Garmin, waardoor helaas een paar extra meters.
Maarten Storm 06-02-2016
11:55:41
06-02-2016
14:16:54
02:21:13
Commentaar Leuke route met meer modder dan ik had verwacht. Zeker voor herhaling vatbaar!
Irene Kinnegim 18-12-2015
08:50:54
18-12-2015
11:12:12
02:21:18
Commentaar Mooie dag voor UHT (x2). Heen lekker doorgelopen, terug rustig en foto's maken. Lekker veel blubber, blijft genieten deze route.
Tjeerd en Thomas 03-01-2021
11:11:08
03-01-2021
13:32:44
02:21:36
Commentaar Samen met Thomas weer eens de UHT gepakt. Was druk op de route, mooi dat ie goed gebruikt wordt!
Danny van den Ham 13-02-2016
13:59:46
13-02-2016
16:22:00
02:22:14
Commentaar heerlijk gelopen, veel modder
irene kinnegim 14-12-2014
09:31:40
14-12-2014
11:55:16
02:23:36
Commentaar Wat een prachtig weertje, daar moest op gelopen worden! Heenweg naar Rhenen redelijk doorgelopen, terugweg naar Driebergen tijd genomen voor fotos en filmpjes te maken. Toch meer blubber dan verwacht, maar het was genieten. Had nog wat recht te zetten van vorig jaar, toen de dubbel in 5:01 en die ene minuut....doel was onder de 5 en dat is gelukt. 4:57 nog wat.
Jeroen Romeijn (winnaar editie 2011) 30-11-2011
10:10:05
30-11-2011
12:34:04
02:23:59
Commentaar recordtijd 2011 (winnaar UHT 2011), telt niet mee voor het Open Klassement van de UHT Open 2012/2013
Luke Mills 21-11-2023
08:57:00
21-11-2023
11:21:00
02:24:00
Kees Boxma 25-04-2021
08:28:08
25-04-2021
10:53:00
02:24:52
Harmen Wielens 22-01-2017
09:23:07
22-01-2017
11:49:24
02:26:17
Commentaar https://www.strava.com/activities/840319613.
Kees Boxma 11-07-2020
09:28:04
11-07-2020
11:54:52
02:26:48
Charissa Koetsier 30-12-2016
09:19:56
30-12-2016
11:47:20
02:27:24
Wout van Dijk 29-01-2017
07:16:41
29-01-2017
09:44:05
02:27:24
Commentaar https://www.strava.com/activities/847844710
Irene Kinnegim 24-11-2013
09:09:58
24-11-2013
11:38:31
02:28:33
Henry Wondergem en Robert van Maanen 23-01-2016
07:13:43
23-01-2016
09:42:40
02:28:57
Commentaar Robert-tempo, Henry-navigatie (slechts 5x misgelopen..)
Parcours aardig: bevroren plassen, modder verhard.
Hylke
Robin
Jan
Abdelhamid
23-12-2017
08:19:14
23-12-2017
10:48:20
02:29:06
Commentaar Vlak voor kerst nog even de benen strekken.
Rodger Hulsebos 30-11-2012
07:04:49
30-11-2012
09:35:16
02:30:27
Commentaar Voor de 2e keer gelopen. Want die muts, die zou ik wel graag willen winnen. Volgens mij kwam ik Daan tegen, al stoempend de Amerongse Berg op. Ben benieuwd naar zijn tijd. En misschien zijn er nog meer uitdagers.
Gelukkig dit keer niet veel tijd verloren met : spullen opbergen na de startfoto, route zoeken, verkeerd lopen, iemand zoeken voor de finishfoto.
Maarten Altena 30-11-2012
19:23:31
30-11-2012
21:54:11
02:30:40
Commentaar Tijd gelopen op laatste dag van de maand en een uur voor middernacht gefinished.... Net 13 sec te langzaam, maar dat kwam goed uit omdat de winnaar van de maand al was uitgeroepen. Het is voor mij een bekende plaats, ik was immers ook 2e in de voorgaande editie 🙂
Irene Kinnegim 31-12-2017
08:05:02
31-12-2017
10:36:55
02:31:53
Commentaar Leuk om weer de uht te lopen. Zoals gebruikelijk bijna de dubbel gedaan. Heen alleen, terug samen met mn zusje. Was veel te modderig om hard te gaan.
Martell Demarteau 08-11-2015
08:19:05
08-11-2015
10:51:00
02:31:55
Commentaar Follow me on Strava: https://www.strava.com/activities/428734737
Adriaan Pandelaers & Willem Van Schil 29-12-2016
10:13:39
29-12-2016
12:46:14
02:32:35
Commentaar Van Rhenen naar Driebergen. https://www.strava.com/activities/814806125
Hylke de Vries en Steven Dinkelaar 28-12-2016
08:21:19
28-12-2016
10:54:31
02:33:12
Commentaar https://www.strava.com/activities/813696324 Gave dag, erg mistig maar droog en temperatuur net boven vriespunt. Opnieuw genoten met een portie afzien
Frank de Groot 19-02-2017
10:43:22
19-02-2017
13:16:36
02:33:14
Commentaar Vandaag geprobeerd een mooie tijd neer te zetten. Maar helaas weer de klassieke fout gemaakt door te hard van start te gaan. Ook nog wat kostbare tijd verloren door een happerende GPS onderweg. Maar goed, mooi eerste begin... op naar volgend jaar 🙂
Menno 01-01-2019
10:16:00
01-01-2019
12:49:23
02:33:23
Commentaar Topdag! Heerlijk gelopen over de 'trail in de voortuin'. 2019 goed begonnen met een PR (ondanks 1 keer verkeerd lopen vlakbij Rhenen). Bestand te groot om te uploaden
Strava-proof: https://www.strava.com/activities/2048195493
Peter Mayringer 27-12-2016
08:18:24
27-12-2016
10:51:51
02:33:27
Commentaar 1e keer UHT gelopen. Erg mooie route. Goed te volgen met mijn Garmin.
In het laatste stuk bos gestruikeld over boomstronkje, vandaar dat zand op mijn hoofd.
Gilles Rullmann 18-12-2012
08:40:40
18-12-2012
11:14:25
02:33:45
Commentaar Was een nat dagje. Mud sweat trails deed zijn naam eer aan, wat een blubber! Maar heerlijk gelopen weer, prachtige route. Groeten!
Jesse Spauwen 28-02-2015
09:00:00
28-02-2015
11:34:00
02:34:00
Peter Mesker 16-01-2021
10:56:00
16-01-2021
13:30:00
02:34:00
Commentaar Eerste keer, paar keer zoeken naar juiste route, maar echt mooie omgeving
Matthijs en Wout 30-12-2021
09:23:55
30-12-2021
11:58:00
02:34:05
Commentaar Lekker stampen door de blubber met wind tegen. Mooie afsluiting van 2021.
Irene Kinnegim 22-02-2013
09:25:31
22-02-2013
11:59:41
02:34:10
Commentaar Vorige week door de sneeuw, nu in lekker zonnetje de route andersom gelopen. Toch weer beetje verdwaald, 31,4km in totaal. Leuke route, kom zeker nog een keer terug.
Arjan Nomen 28-01-2016
09:31:07
28-01-2016
12:05:18
02:34:11
Commentaar Leuk dagje UHT. Samen met Pascal ernaar toe, eigen tempo UHT, samen weer terug.
Lag er flink modderig bij!!
Menno Veldman 12-01-2017
08:03:57
12-01-2017
10:38:36
02:34:39
Commentaar Je ziet het meteen: van hardlopen word je niet mooier! Hele goede omstandigheden en een fijn resultaat! Kom maar op met die muts 😉
https://www.strava.com/activities/829438673
Koen de B 08-07-2020
12:18:00
08-07-2020
14:52:39
02:34:39
Commentaar Heerlijk weer om te lopen: warm met een beetje regen. Daardoor het bos bijna alleen voor mezelf. Voor mijn doen lekker doorgelopen 🙂 https://www.strava.com/activities/3731791311
Aart van Steenbergen
Mathijs van Wijnen
Marco Nap
25-09-2021
09:34:49
25-09-2021
12:10:00
02:35:11
Rudi Döhnert 05-02-2013
18:51:56
05-02-2013
21:27:49
02:35:53
Commentaar Mooi aventuur in avonduur! In het donker al leuk - ben benieuwd hoe het in het licht zal zijn! Ondanks modder en een beetje sneuw veel plezier gehad. Ik zal reclame maken in Duitsland. Dank aan de MST-organisatie.
Gr Rudi
Martijn Verzaal-van Gils 27-01-2017
10:09:55
27-01-2017
12:46:00
02:36:05
Wouter van Leeuwen 25-02-2017
10:49:59
25-02-2017
13:26:45
02:36:46
Commentaar Voor het eerst een 30km gelopen, viel me fysiek alles mee, mentaal was het een zwaardere dobber.
Robert van Maanen 28-12-2017
15:25:00
28-12-2017
18:02:00
02:37:00
Commentaar oeps.. te laat gestart, in het donker door de bossen vind ik geen aanrader.. en in het donker lukt het lukte niet om de stationsklok goed op de foto te krijgen. De route blijft fantastisch 🙂 !!!
Sander Bessels en Alex Olieman 23-02-2019
10:12:48
23-02-2019
12:50:04
02:37:16
Commentaar Fantastisch weer!!
Benjamin Bles 14-11-2020
09:40:05
14-11-2020
12:17:54
02:37:49
Commentaar Wederom mooi. Herfst!
Kaj Derks en Peter van der Zon 02-11-2014
08:06:42
02-11-2014
10:45:12
02:38:30
Commentaar Peter en ik waren al van plan de UHT te lopen als rustige duurloop. Hij herstellende van een blessure en ik nog met het NK vertical Km (en andere bergtochtjes) in de billen.
Maar het open klassement werd de dag ervoor open gegooid, dus wat konden we doen? De hond ging mee dus hebben wat drinkpauzes in moeten lassen en de GPX route vind op mijn Ambit werkt wel, maar soms moet er even worden stilgestaan om er uit te komen.

En fin, genoeg excuses op geen toptijd te lopen maar we hebben wel ons best gedaan om een redelijke tijd neer te zetten om het seizoen mee te starten. We doen hem wel een keer over, voorbereid. In ieder geval hebben we waarschijnlijk de langste dag van de UHT 14/15 mogen meepakken!
Michiel Brussee en Maarten Nellestijn 19-02-2017
09:29:55
19-02-2017
12:09:43
02:39:48
Commentaar Parcours lag er mooi bij. Gezellig samen met Maarten. Volgend jaar nog eens terugkomen om een snelle tijd neer te zetten
Hylke de Vries 05-12-2016
09:24:00
05-12-2016
12:04:38
02:40:38
Commentaar Prachtige ochtend, wel erg fris. Paar keer fout gelopen daardoor 32+km, verder vooral flink genoten. Realiseer me nu pas dat ik zelf niet op de stationsklok erbij sta. Hierbij dus maar een link https://www.strava.com/activities/794200281 Afin, de tijd was toch niet om over naar huis te schrijven.
Jasper van de Reep en Susan van Duijl 01-01-2015
09:23:44
01-01-2015
12:04:36
02:40:52
Hans van der Vinne en Jeroen Krosse 28-11-2012
09:46:29
28-11-2012
12:27:30
02:41:01
Commentaar Mooie zonnige novemberdag, heerlijke omstandigheden. GPX-navigatie met Suunto Ambit werkte uitstekend. Wel een paar keer klein stukje verlopen, maar dat is snel te corrigeren. Gevoel is dat het nog wel een paar minuten harder kan. Wie weet later dit UHT-seizoen nog een keer.
Koen M. en Wouter Feitsma 09-12-2015
11:50:59
09-12-2015
14:32:10
02:41:11
Commentaar Foto van busstation gebruikt. We waren nog niet helemaal scherp in t begin. En nu ook niet zo scherp. Twee keer geupload ivm verkeerd invoeren datum...
Daan Verboven 30-11-2012
07:49:55
30-11-2012
10:31:26
02:41:31
Commentaar Dit keer ging het beter, mijn Ambit stuurde me nagenoeg feilloos naar Driebergen Zeist. onderweg zag ik een blauwe flits een berg afvliegen (zonder vleugels, bleek Rodger te zijn. de UHT lag er bevroren bij, echter de modder was er niet minder om. Heerlijk gelopen. Past geel eigenlijk wel bij rood. Ik zal het deze maand niet te weten komen.
Tim Kleinloog 10-12-2016
13:23:30
10-12-2016
16:05:08
02:41:38
Bouwe Bossenbroek 07-01-2017
08:51:41
07-01-2017
11:33:50
02:42:09
Commentaar Onder prachtige winterse omstandigheden de UHT kunnen lopen, ondanks de sneeuw ligt alles er prima bij.
Benjamin Bles 03-02-2018
09:58:56
03-02-2018
12:42:11
02:43:15
Commentaar Erg nat, nog enkele hindernissen van de storm, erg lekker gelopen!
Jeroen Krosse 15-02-2013
09:20:38
15-02-2013
12:04:35
02:43:57
Commentaar volgens mij waren dit wel zo'n beetje de kloktijden. Leuke training, samen gestart met Pino en Uilekiek. Met Robin samen op gelopen. Na de finish in de restauratie afpilsen met een Gulpener en een tomatensoep. UHT...I'll be back!
Hylke de Vries en Steven Dinkelaar 14-02-2016
10:13:17
14-02-2016
12:57:19
02:44:02
Commentaar Sneeuw en modder domineerden het parcours vandaag. Temperatuur net boven nul, en daardoor erg zompig. Genoeg MUD, minder SWEAT, maar veel TRAIL! Genoten. https://www.strava.com/activities/493393375
Arjan Nomen 27-11-2012
09:18:50
27-11-2012
12:03:15
02:44:25
Commentaar Vandaag met loopmaatje Pascal de UHT gelopen. De eerste keer dat ik mezelf laat leiden door mijn horloge, maar het ging prima. Niet heel veel verkeerd gelopen, totaal 31,2km op de garmin staan. Gave route met hier en daar flinke modderige ondergrond die door een deken van bladeren niet goed in te schatten was. Af en toe tot de enkels in de drek. Zeker voor herhaling vatbaar (misschien dan wel andersom) THNX
Florian Julius & Arnoud Ens 10-01-2016
11:16:22
10-01-2016
14:01:18
02:44:56
Commentaar Was een mooie loop, best wel pitte door de natte omstandigheden. Uiteindelijk was de totale afstand niet 30.5km maar 31.4. Dat valt dan altijd tegen op het einde 😉
Groet, Florian Julius & Arnoud Ens (Team Texel)
Robin Kinsbergen 15-02-2013
09:21:00
15-02-2013
12:06:00
02:45:00
Commentaar Mooie ervaring deze 'snowtrail' UHT. Ruim 31 km sompige sneeuwtracks maar wel een beste training. In gezelschap met een aantal Trailfanaten en de Jarige Ronnie Duinkerken. Leuk feessie ouwe, was het, volgend jaar weer?!
Martijn Verzaal 22-01-2016
08:10:00
22-01-2016
10:55:00
02:45:00
Commentaar Mijn telefoon was leeg op station rhenen. Ik heb dus geen eind foto kunnen maken.

https://www.strava.com/activities/475721708
Benjamin Bles 07-09-2019
10:45:45
07-09-2019
13:31:07
02:45:22
Commentaar Nog steeds mooi. Veel regen en modder onderweg.
Kees
Nico en Dominique
20-12-2015
08:03:00
20-12-2015
10:48:23
02:45:23
Commentaar De groep is halverwege opgesplitst.
https://www.strava.com/activities/453300546
Joan de Vor 29-03-2020
10:26:36
29-03-2020
13:12:30
02:45:54
Commentaar Met de ervaring van de eerste keer, deze keer beter door kunnen lopen, met een goede GPS en wat meer route kennis
Remco von Snor 13-04-2019
09:26:00
13-04-2019
12:12:00
02:46:00
Commentaar Leuke trail.
Remco en Jarno 04-07-2020
08:58:00
04-07-2020
11:44:00
02:46:00
Commentaar Het was op en top genieten. Zelfs de regen kon ons humeur niet verstoren. Voor herhaling vatbaar
Jannik / Erik / Rodger 15-03-2015
12:08:13
15-03-2015
14:54:15
02:46:02
Commentaar Vandaag 2 jongens die in voorbereiding zijn voor Rotterdam meegenomen van Driebergen naar Rhenen.
Parcours lag er mooi bij. Ik blijf het na 7x gelopen te hebben een mooie uitdagende route. Was zeker niet de laatste keer.
Martijn Rödel 02-01-2021
08:01:00
02-01-2021
10:48:00
02:47:00
Rodger Hulsebos 07-02-2016
12:37:50
07-02-2016
15:26:35
02:48:45
Commentaar Parcours lag er mooi bij. Sommige stukjes lekker modderig.
Bob van der Weg 15-02-2013
09:33:37
15-02-2013
12:22:29
02:48:52
Commentaar Samen met Ronnie (40jaar) en kornuiten de UHT gelopen. Wat sneeuw op een bevroren ondergrond maakte het lopen er niet makkelijker op. Op veel plaatsen toch even voorzichtig aan. Al met al geslaagd dagje weg vanuit Fryslan.
http://connect.garmin.com/activity/273481561
Arjanno 15-02-2013
09:33:30
15-02-2013
12:22:29
02:48:59
Commentaar Project UHT party van Ronnie, mooie besneeuwde editie van de UHT.
Benjamin Bles 23-12-2017
10:52:03
23-12-2017
13:41:44
02:49:41
Commentaar Een mooie eerste keer!
Giovanni
Nesrine
Corelien
Femke
Bas
Rob
Onno
29-12-2017
09:08:30
29-12-2017
11:58:12
02:49:42
Commentaar Fantastische trail en iedere keer weer een leuke uitdaging
Martij Krutzen
Sander Koemans
05-01-2020
14:03:00
05-01-2020
16:53:00
02:50:00
Commentaar Dank voor het opzetten van de route!
Irene Kinnegim 15-02-2013
08:57:08
15-02-2013
11:47:46
02:50:38
Commentaar Mooi door de sneeuw! Beetje verdwaald in het bos voorbij het Leersumse Veld
Rodger Hulsebos 25-11-2012
09:19:29
25-11-2012
12:10:10
02:50:41
Commentaar Mooie route, gelukkig de wind mee. Ter hoogte van Veenendaal wel stukken die heel erg modderig waren, maar dat maakt het natuurlijk wel een echte trail.
Eric van Gilst 05-04-2015
12:29:34
05-04-2015
15:20:19
02:50:45
Commentaar Hier en daar wat obstakels en een paar keer een klein stuk misgelopen. In totaal 31km gelopen. Blijkbaar kan het korter 🙂
Henk Reijnen 20-02-2018
07:54:16
20-02-2018
10:45:01
02:50:45
Commentaar Bezig met een schema voor de marathon, daar kon ik deze tocht mooi inpassen.

Bij station Driebergen was men aan het verbouwen/met de weg bezig dus het was even dolen voor ik de juiste weg vond. Het was prachtig weer. De grond was op grote stukken bevroren dus de ruiterpaden waren wat lastig te lopen. Ook lagen er nog veel takken op enkele delen van de route van de januaristorm.
Vanaf Amerongen heeft collega Niels meegelopen tot het eind.

Tevens de Camelbak uitgeprobeerd die ik vorige week bij MudSweaTrails.nl heb gekocht. Deze voldeed aan de verwachtingen.

De route, alsmede de andere NS routes ga ik zeker vaker lopen!!

https://www.strava.com/activities/1416783730
Robbert
José Vicente en Dominique
11-12-2015
12:43:00
11-12-2015
15:34:00
02:51:00
Commentaar https://www.strava.com/activities/448336143
Kirsten Hogebrug & Sebastiaan Knoppert 29-12-2016
09:29:00
29-12-2016
12:20:00
02:51:00
Marten De Dycker 18-12-2015
10:26:44
18-12-2015
13:17:50
02:51:06
Remco en Jarno 21-08-2022
09:04:00
21-08-2022
11:55:19
02:51:19
kEES 05-07-2020
15:10:20
05-07-2020
18:01:54
02:51:34
Peter Brandt 18-12-2016
10:56:04
18-12-2016
13:47:41
02:51:37
Martijn Laan 11-01-2015
08:10:23
11-01-2015
11:02:35
02:52:12
Jurn 29-01-2017
10:16:10
29-01-2017
13:09:06
02:52:56
Commentaar Lekker gelopen, onderweg toch wel ijzig.. maar blijft genieten.
Carina en Marc van Gelder 02-01-2016
12:42:55
02-01-2016
15:36:20
02:53:25
Raoul Majewski
Robert van der Toorn
Sander van Vliet
18-02-2018
09:37:35
18-02-2018
12:31:02
02:53:27
Commentaar leuk man! dit gaan we vaker doen. Wel een paar keer verkeerd gelopen. Voor de volgende keer dus beter opletten.
Jesse Spauwen 01-02-2015
10:02:34
01-02-2015
12:56:07
02:53:33
Adri
Henry
Robert
Roeland
Wiebe
27-12-2016
07:24:18
27-12-2016
10:17:53
02:53:35
Commentaar Graad of 7, mooi zonnetje, paar plassen, verder goed parcours.
Carina en Marc van Gelder 19-02-2017
07:50:00
19-02-2017
10:43:40
02:53:40
Edwin van der Poel 24-12-2017
08:35:19
24-12-2017
11:29:25
02:54:06
Commentaar Mooi route door een prachtig gebied. Kwam na het eerste uur wel veel wandelaars tegen en een aantal mountainbikers. Leuk ook om na afloop lekker bezweet de trein te stappen. Gaan we zeker nog een keer doen!
Hannah Wielenga 25-11-2012
12:00:00
25-11-2012
14:54:12
02:54:12
Commentaar Dit jaar voor de tweede keer meegedaan. Nu kende ik de weg en was ik meer dan een uur sneller. Zon, modder en heel veel wind. Pas toen ik in Rhenen de trein in stapte een spatje regen, super dus!
Anne Kirschenmann 16-12-2012
10:28:38
16-12-2012
13:23:11
02:54:33
Commentaar GPS werkte goed. Paar kleine missertjes, maar niks bijzonders. Meer tijd verloren met de wachten bij de spoorovergang en de grote weg.
Wel een beetje moeilijke benen.Geen dag om het vrouwen record te verpletteren.Wel een route voor liefhebbers ven drek.
Simche Heringa en Cees Pierik 06-02-2016
08:07:39
06-02-2016
11:02:12
02:54:33
Commentaar Vandaag mijn clubgenote en loopmaatje Simche maar eens laten kennismaken met het Utrechtse Heuvelrug Trail. Het was droog, maar er stonden nog wel veel plassen van al die regen die er afgelopen week is gevallen. De route zit inmiddels aardig in mijn hoofd, na drie keer.
Lieuwe Brouwer 12-10-2021
14:49:28
12-10-2021
17:44:01
02:54:33
Barry van Oven en Matthijs Kleverlaan 18-01-2015
09:45:35
18-01-2015
12:40:25
02:54:50
Ward van Genesen en Edo Sluijter 18-02-2018
09:10:15
18-02-2018
12:05:15
02:55:00
Commentaar Koud en Zonnig, perfecte dag! Mooie trail, zeker voor herhaling vatbaar.
adri 05-12-2015
07:10:00
05-12-2015
10:05:22
02:55:22
Commentaar lekker gelopen met Robin, Henry, Wiebe, Robert en Hans,
Remko Hopman
Nick Verschoor
Jordy Hindriks
Dennis Riebeek
Martijn van Veenendaal
Mathijs Kleverlaan
Barry van Oven
18-01-2015
09:45:30
18-01-2015
12:40:57
02:55:27
Commentaar Erg gezellige groep en veel modder!!
Marc van Gelder 13-02-2016
07:37:20
13-02-2016
10:32:53
02:55:33
Commentaar Deel 1 van Rhenen naar Driebergen
Loopgroep Grave Wouter Starren en Peter Brandt 20-12-2015
09:07:51
20-12-2015
12:03:28
02:55:37
Ronald Kleverlaan
Matthijs Kleverlaan & Rob Hoek
24-12-2016
09:12:00
24-12-2016
12:07:50
02:55:50
Commentaar Jaarlijkse traditie rond de kerst de UHT even lopen. Ging uiteindelijk een stuk sneller dan gepland. https://www.strava.com/activities/810204489
Jurn 06-02-2016
09:25:18
06-02-2016
12:21:21
02:56:03
Commentaar Heerlijk gelopen, route is makkelijk te vinden, enige uitdaging waren de grote plassen
Freek de Wachter en Bas Ursem 22-02-2015
08:44:37
22-02-2015
11:40:47
02:56:10
Commentaar Heerlijk zonnetje maar wel een nat bos. Die klimmetjes zijn toch wel killing vanaf km 15. Daardoor wordt het laatste stuk toch best wel moeilijk. Maar ook genoten van de bagger en het mooie weer. De trein zagen we nog wegrijden maar daardoor konden we wel een koppie soep nemen. Voor ons gevoel ging het beter dan vorig jaar maar toch liepen we dezelfde tijd. Binnenkort maar eens de Mookerheide route lopen, die is tenslotte bij mij om de hoek. Voor de strava lopers:

https://www.strava.com/activities/258412838
Jarón Barends 14-02-2016
09:28:21
14-02-2016
12:24:59
02:56:38
Marjolijn Steffens 28-02-2015
08:18:00
28-02-2015
11:14:47
02:56:47
Commentaar Ondanks de aanval van buikgriep afgelopen week toch heerlijk gelopen.
Daan Verboven 15-02-2013
09:20:00
15-02-2013
12:17:17
02:57:17
Commentaar Ronnie was jarig en trakteerde, we hoefde alleen even naar driebergen te sjokken.
Gestart met Jeroen en Robin maar mijn beentjes waren vandaag niet sterk genoeg om ze bij te houden.
Was een mooi loopje.
Marjolijn Steffens 07-12-2014
07:51:19
07-12-2014
10:48:37
02:57:18
Commentaar Heerlijk gelopen, het blijft een mooie route.
Mijn garmin: http://connect.garmin.com/modern/activity/646763862#.VIRQ1dGMzdk.gmail
Ruud Verhoef 14-11-2014
10:01:37
14-11-2014
12:59:00
02:57:23
Bart
Floris
01-02-2020
09:23:28
01-02-2020
12:20:55
02:57:27
Jeroen Leermakers 11-01-2019
10:45:23
11-01-2019
13:42:53
02:57:30
Commentaar Wat een mooie tocht!
Robbert Briggeman
Marc Weijmar en Nick Verschoor
18-12-2016
09:09:32
18-12-2016
12:07:06
02:57:34
Commentaar Leuke loop. Laat foto gemaakt, tijd is 2.55.12uur.
Benjamin Bles
Marc van Gelder
Gerard Joosting
Jeroen Suurmond
18-11-2018
09:39:42
18-11-2018
12:37:35
02:57:53
Commentaar Wederom mooi, goed loopweer, frisse start. Top!
Ilonka Betjes
Sjaak Betjes en Edwin Deumers
26-02-2017
09:42:39
26-02-2017
12:41:07
02:58:28
Commentaar Leuke route, af en toe wat drassig.
https://connect.garmin.com/modern/activity/1593006676
Carina en Marc van Gelder 22-02-2015
08:09:35
22-02-2015
11:08:08
02:58:33
Commentaar Heerlijk gelopen met Marc. Prachtig weer en veel andere UHT'ers en route.
Martijn Verzaal-van Gils en Michiel Taminiau 10-02-2017
09:39:20
10-02-2017
12:37:58
02:58:38
Jeroen Slee
Wilco den Hollander
Maurice Both
05-02-2017
10:00:57
05-02-2017
12:59:36
02:58:39
Commentaar Strava: https://www.strava.com/activities/856003242
Rob Maas
Hans Hoorweg
Florian Hupkes
Stijn Boode en Femke Boddeke-Vossepoel
24-12-2019
08:38:00
24-12-2019
11:37:00
02:59:00
Manon Ravesteijn 05-01-2017
13:17:07
05-01-2017
16:16:25
02:59:18
Commentaar Ging niet bepaald vanzelf deze keer, maar eindelijk onder de 3 uur!
http://www.movescount.com/moves/move137188933
Marjolijn Steffens 05-02-2017
08:37:59
05-02-2017
11:37:19
02:59:20
Commentaar Het was weer heerlijk op de UHT. Door de zon geen goede finishfoto kunnen maken. Heb de tijd genomen die mijn telefoon aan gaf bij het fotobestand.
Marc Weening en Matthew Arensman 02-12-2016
10:44:00
02-12-2016
13:43:22
02:59:22
Commentaar Veel gestopt voor foto's en film ter promotie van de UHT. Want een juweeltje is het!
Mireille Baart & Albert de Bakker 18-01-2015
08:40:00
18-01-2015
11:39:30
02:59:30
Commentaar Prima loopweer, precies tussen de buien door. Sommige stukken wel glibberen door de modder. Door haperende route op m'n GPS-horloge en onvoldoende parcourskennis zijn het uiteindelijk 34 kilometers geworden. Lekkere training zo!
Team Hercules: Eric
Evert
Geert
Hans (fotograaf)
Jeffry.
06-01-2013
08:57:24
06-01-2013
11:56:59
02:59:35
Commentaar Perfect weertje met aan het eind zelfs een zonnetje. Hans, je hebt wel de Mac op de terugweg gemist.
Aad Zonneveld 15-02-2013
09:33:37
15-02-2013
12:33:14
02:59:37
Commentaar Mee gelopen op Ronnies verjaardags feestje samen met Bob van der berg en sorry ik ben je naam vergeten.
Mijn start foto ben ik kwijt, start foto is dus van Bob zijn gelijktijdig gestart.
Het was niet echt mijn dag dat kwam door de adembenemende omgeving zo in de sneeuw 😉
Renz Bassant 27-02-2016
13:09:32
27-02-2016
16:09:14
02:59:42
Commentaar Team:
Raimo Haverink
Edwin Bleijenbergh
Michiel van der Sluis
Raimo Haverink 27-02-2016
13:09:32
27-02-2016
16:09:14
02:59:42
Commentaar Team:
Raimo Haverink
Edwin Bleijenbergh
Michiel van der Sluis
Renz Bassant
Edwin Bleijenbergh 27-02-2016
13:09:32
27-02-2016
16:09:14
02:59:42
Commentaar Team:
Raimo Haverink
Edwin Bleijenbergh
Michiel van der Sluis
Renz Bassant
Michiel van der Sluis 27-02-2016
13:09:32
27-02-2016
16:09:14
02:59:42
Commentaar Team:
Raimo Haverink
Edwin Bleijenbergh
Michiel van der Sluis
Renz Bassant
Jo van Aubel 30-12-2016
12:19:47
30-12-2016
15:19:44
02:59:57
Commentaar Fijn gelopen door mooi ijzig landschap. Helaas niet in de gaten dat Google Maps nog aan het navigeren was op mijn telefoon die daardoor de finish niet gehaald heeft voor de eindfoto (batterij leeg)...
Running Junkies 15-02-2015
08:08:17
15-02-2015
11:08:17
03:00:00
Commentaar De foto in Rhenen is genomen door de conducteur van de trein. Helaas kwamen we er toen we al goed en wel aan de koffie zaten, pas achter dat de wijzers van de klok door 't lekkere zonnetje niet te zien waren...
Carina en Marc van Gelder 10-02-2018
14:10:48
10-02-2018
17:10:54
03:00:06
Commentaar Even lastig om het station af te komen, flinke bouwput. Verder heerlijk gelopen met een zonnetje.
Geert-Jan Mols 28-12-2017
09:14:05
28-12-2017
12:14:19
03:00:14
Commentaar Met flauw zonnetje lekker buiten gespeeld op de UHT. Beetje modderig, maar het was goed te lopen. En springen over plassen is ook leuk. Net niet onder de drie uur, maar kon het niet laten even te knuffelen met een lieve hond die een stukje meeliep. Hiermee zijn “ goede” gedrag belonen, tot lichte ergernis van zijn baasjes. Ook stukje fout lopen, helpt niet. Kwam net als vorige keer bij de uitkijktoren “ de Kaap” uit.
Rodger Hulsebos & Gerbrand Reijnoudt 28-12-2012
17:48:10
28-12-2012
20:49:30
03:01:20
Commentaar Zoals al eerder aangekondigd wilde ik ook een keer een nachtelijke UHT-editie lopen. Het thuisfront eiste wel dat ik dat niet alleen ging doen, dus heb ik Gerbrand Reijnoudt bereidt gevonden om mee te lopen. Ik wilde trouwens ook mijn gewonnen t-shirt (november-editie) een keer het parcours oversturen.
Het had best wat geregend overdag, dus we gingen van veel modder uit. Even na de start vanuit Driebergen bleek dat het parcours er echt trailwaardig bij lag. Eerst al slalommend (dit gaven we vrij snel op) zwikkend, bijna vallend, konden we de route goed vinden in het duister.
Nabij de eenzame eik t.h.v. Veenendaal ging Rodger toch onderuit en belande vol in de modder, maar gelukkig bleef alles heel (heerlijk die zachte modder).
Ter hoogte van Kwintelooijen wist ik van het bestaan van enkele laaghangende takken, maar ik merkte ze te laat op en probeerde hem met mijn hoofd weg te duwen, wat mij een mooie snee op mijn voorhoofd opleverde. Gelukkig heeft de pet de klap wat opgevangen. Met een papieren zakdoek als pleister onder de pet konden we onze weg vervolgen. En finishten in een mooie tijd van 3:01:20 u.
Het klassement voor de nacht-UHT breidt zich dus uit. Wie volgt?
Manon Ravesteijn 09-12-2016
11:53:20
09-12-2016
14:54:40
03:01:20
Commentaar Fijn die NS, trein naar Driebergen reed niet, ok, dan maar starten in Rhenen. Vervolgens net de 3 uur niet gehaald omdat ik moet wachten voor de spoorwegovergang :p Gelukkig vond Darwin dat niet erg, die vermaakt zich sowieso wel...
Oleksandr Varlamov 21-02-2016
08:20:19
21-02-2016
11:22:00
03:01:41
Commentaar de horloge heeft pas na 1.3km gps gevonden
Yorun van Kasteel en Marcel Wijnands en Hilbert Weemstra 10-10-2020
10:27:20
10-10-2020
13:29:20
03:02:00
Marijn Dekker 26-02-2017
13:48:54
26-02-2017
16:50:59
03:02:05
arne dus 19-11-2022
07:01:42
19-11-2022
10:03:55
03:02:13
Commentaar Van Driebergen naar Rhenen gelopen zodat ik vroeg kon starten. Tussen Heulweg en Kors Paterpad zit er 1 single trail die niet te vinden is als je de gpx omdraait, verder prima route.
https://www.strava.com/activities/8138027989
Niels 17-01-2016
11:26:01
17-01-2016
14:28:22
03:02:21
Commentaar Mijn eerste trial. Vond het mooi. Prachtige condities
https://www.strava.com/activities/472525137
Cees Pierik 30-12-2015
11:25:18
30-12-2015
14:27:53
03:02:35
Commentaar Voor de tweede keer gelopen. Dit keer niet weer omgelopen. Het was minder modderig op de paden deze keer, er is wat minder regen gevallen de laatste tijd. Nu is het wachten nog op een flink pak sneeuw. Dat zal ook wel mooie plaatjes opleveren.
Jarón Barends 10-01-2016
09:34:23
10-01-2016
12:37:00
03:02:37
Cor Terlouw 17-10-2016
10:39:00
17-10-2016
13:41:38
03:02:38
Commentaar https://connect.garmin.com/modern/activity/1409211397
Erwin van der Linde 21-10-2020
12:28:00
21-10-2020
15:31:06
03:03:06
Commentaar Voor de eerste keer een trail op GPS gelopen. Daarmee ook de eerste NS-MST trail. Leuke ervaring! Mocht ik dit vaker gaan doen dan is het aanschaffen van een uitgebreider horloge het overwegen waard. Nu had ik maar weinig info in mijn schermpje staan.
Het bos was mooi kleurrijk en de trein reed gelukkig terug!
Daan Verboven
Frank van Santvoort en Bennie Verbruggen
14-12-2014
09:45:11
14-12-2014
12:48:58
03:03:47
Commentaar Mooie modderige UHT in het fijne gezelschap van Frank van Santvoot en Bennie Verbruggen.
Floris van Loo 15-03-2020
11:21:00
15-03-2020
14:25:00
03:04:00
Peter Brandt 01-02-2015
11:41:00
01-02-2015
14:45:32
03:04:32
Commentaar Mooie tocht,sneeuw, ijs, zon, regen, bakken blubber........Super!
Thijs Knaap 12-12-2021
10:24:13
12-12-2021
13:28:54
03:04:41
Commentaar Nat, veel plassen, blubber, bladeren. Gelopen op GPS met een sporthorloge, dat gaat best goed: circa 4 foute afslagen, elk snel hersteld. Door het slechte weer niet heel druk, ongeveer 20 hardlopers tegengekomen.
Irene en Petra Kinnegim 31-12-2017
10:43:08
31-12-2017
13:47:56
03:04:48
Karin vd Giessen
Marja Bosje
Edwin Berendsen
Berno Vink en Joost Doelman
28-02-2016
08:00:00
28-02-2016
11:05:00
03:05:00
Commentaar Fantastische tocht net boven de 0 graden onder een strak blauwe hemel.
Robert Nonner 03-06-2018
11:55:00
03-06-2018
15:00:00
03:05:00
Commentaar ... Dat moment dat de kreeg Wooowww en Veenendaal in één zin worden gezegd... Nooit verwacht!
Albert Klerk
Jan Willem Doelman
23-03-2019
08:26:06
23-03-2019
11:31:07
03:05:01
Johan Brandon / Mike Broens 28-12-2016
12:25:52
28-12-2016
15:31:05
03:05:13
Bas Ruggeberg 17-12-2017
09:04:45
17-12-2017
12:10:00
03:05:15
Commentaar Erg mooi weer. Terug met de bus omdat de treinen niet reden..
Bouwe en Thijs Bossenbroek 24-01-2016
07:23:45
24-01-2016
10:29:10
03:05:25
Commentaar Vandaag heerlijk gelopen over de UHT, de hele weg motregen maar toch blijft het genieten! Dit keer van Rhenen naar Driebergen/Zeist. Helaas geen goede klok foto met z'n 2e bij de start ( vandaar alleen mijn broer op de foto) en per ongeluk op pauze gedrukt waardoor er wat kilometers missen in het GPX bestand. Bedankt voor deze mooie route en dit leuke concept! Ik hoop hem binnenkort te kunnen verlengen van Rhenen naar Arnhem (30km) tegen die tijd zal ik het GPX bestand op het forum plaatsen.
Thomas Kruis 04-11-2015
09:06:30
04-11-2015
12:12:02
03:05:32
Commentaar GPX bestand volgt nog.
Horloge tikte 03:03:53 en 32,4km aan; enigszins omgelopen dus. Edoch heerlijke langzame lange duurloop gelopen van Rhenen naar Driebergen met droog weer door prachtige landschappen in een herfstjasje. Absoluut voor herhaling vatbaar!
Gijs
Johan
30-12-2020
08:26:00
30-12-2020
11:32:00
03:06:00
Commentaar Fris, maar heerlijk lopen zo het oude jaar uit!
Yvonne Huis in 't Veld & Jos Schubert 21-01-2017
09:24:24
21-01-2017
12:30:26
03:06:02
Commentaar De zon scheen heerlijk, temperatuur zo'n 1-2 graden boven nul. De grond was keihard maar goed begaanbaar. Ook door de sneeuw en over glad ijs gelopen. Verder gezellig bijgepraat onderweg 🙂
Henk Offringa 21-02-2016
08:15:00
21-02-2016
11:21:06
03:06:06
Simon
Joanne
Monne
Bastiaan en Jeroen
23-01-2016
08:25:54
23-01-2016
11:32:06
03:06:12
Commentaar Mistig, maar goed van temperatuur 😀
Marcel Kemp 23-11-2014
08:30:45
23-11-2014
11:37:03
03:06:18
Commentaar Voor het eerst de navigatie gebruikt van mijn Suunto Ambit 2. Het was daardoor in het begin erg wennen. Erg mooie route die ik zeker vaker ga lopen.
Daan Verboven 23-11-2012
07:34:00
23-11-2012
10:40:32
03:06:32
Commentaar Zoals bij zoveel dingen....... hij was wat pittiger dan verwacht.
De regen en de wind maakten het wel tot een leuk avontuur.
Misschien dat ik mijn tijd nog eens een keer ga aanscherpen.
Richard Ariëns 10-02-2018
09:12:21
10-02-2018
12:18:55
03:06:34
Commentaar Voor de eerste keer tevreden met het resultaat!
Niels Groenendijk en Steve Klink 21-02-2016
08:37:53
21-02-2016
11:44:38
03:06:45
Commentaar Erg mooie trail met veel modder!!!
demis samuels 05-02-2017
07:11:00
05-02-2017
10:18:18
03:07:18
demis samuels 05-02-2017
07:11:00
05-02-2017
10:18:18
03:07:18
Marco van der Haar
Martijn van den Hoek
Arjan Nomen
30-12-2012
09:09:40
30-12-2012
12:17:24
03:07:44
Commentaar Mooie afsluiting van het loopjaar 2012, modderige UHT met loopmaatjes Marco&Martijn. Heren, het was gezellig!!!
Ewout 14-01-2017
09:20:11
14-01-2017
12:28:00
03:07:49
Marcel Tunderman 28-07-2019
13:26:00
28-07-2019
16:34:00
03:08:00
Commentaar 1e keer op Tienertoer....leuk loopje en via de GPX prima te volgen. Dit smaakt naar meer
Armand Veenman 25-01-2018
11:06:21
25-01-2018
14:14:28
03:08:07
Commentaar Mooie tocht! Lekker weer, jammer van dat buitje bij 11km. Één hert gezien. Verder veel modder en veel omgevallen bomen door januari-storm; kilometertjes extra gelopen omdat pad af en toe echt onzichtbaar was
Cees
Gerie
Laurens
Dick
Saskia
Carlo en René
20-12-2015
08:03:00
20-12-2015
11:11:10
03:08:10
Commentaar De groep was halve wegen opgesplitst.
Marc van Gelder 13-02-2016
10:41:08
13-02-2016
13:49:24
03:08:16
Commentaar Deel 2 - en weer terug van Driebergen naar Rhenen met Carina en Alice
Alice Franje en Carina van Gelder 13-02-2016
10:40:47
13-02-2016
13:49:45
03:08:58
Commentaar Marc ging voor de UHT heen-en-weer, op station Driebergen hebben we hem opgewacht en samen de terugweg gelopen. Parcours lag er goed bij, fris lekker loopweer.
Cor Terlouw
Lukas
Richard
Pieter van Rossum
Johan van Rossum
André Kraaijeveld
Derk Roest
Lennart de Langen
Bert van der Heide
27-09-2020
09:28:00
27-09-2020
12:37:00
03:09:00
Commentaar Was weer een leuke editie, wel met mondkapjes in de trein, dat wel
Peter-Jan Melenhorst 17-02-2013
08:26:00
17-02-2013
11:36:00
03:10:00
Mark Rimmelzwaan
Jeroen Klein
05-07-2020
08:59:00
05-07-2020
12:09:00
03:10:00
Commentaar Fantastisch gebied
Mark
Cleo
11-12-2022
09:54:00
11-12-2022
13:04:00
03:10:00
Linda Modderkolk en Jeroen Krosse 21-02-2016
08:16:50
21-02-2016
11:26:58
03:10:08
Majoie Hemelaar
Suzanne Wartenbergh
Hans Smits
Nico Swanink en Vincent Borgonjen
23-02-2013
10:09:50
23-02-2013
13:20:45
03:10:55
Commentaar 't was iets frisser dan de vorige keer. Toe 32 graden, nu -2 ofzo. Dit liep toch wel ietsje beter. Volgende keer wordt in de lente.
Peter Engelberts
Bart Geurts en Peter van Veldhuizen
11-02-2017
08:50:20
11-02-2017
12:01:23
03:11:03
Commentaar Gelopen in de sneeuw bij -1C.
Marc van Gelder en Jeffry Oonk 04-12-2012
18:39:00
04-12-2012
21:50:38
03:11:38
Commentaar Wie doet ons na! Wij hebben de UHT trail volledig in het donker gelopen. De paden waren enorm nat en modderig. Hier en daar (achter Leersum) zelf besneeuwd en bevroren. Fascinerende ervaring van 3 uur en 11 minuten. Door de flits is de klok in Rhenen niet goed leesbaar. Het tijdstip van de foto is 19:39 uur. Het GPX bestand laat ook een stuk van de treinreis terug zien. Van opwinding vergeten uit te zetten. De muts voor de snelste nachtrun kan ons niet meer ontgaan.
Barry en Bas 14-01-2017
08:16:25
14-01-2017
11:28:06
03:11:41
Richard van Keulen
Gerben van Dijk en Marco Budding
21-02-2015
12:14:04
21-02-2015
15:25:55
03:11:51
Commentaar Dit had een lekker ontspannen loopje moeten worden maar werd uiteindelijk tot nog een redelijk barre versie. De dag ervoor had het 24 geregend dus het parcours was goed geprepareerd. We hadden op basis van buienradar gehoopt precies tussen de buien door te kunnen lopen maar vanaf 5 minuten na de start tot aan de Rijn bij Rhenen hebben we alleen maar hagel en regen gehad en een groot gedeelte van het parcours stond geheel blank..... zelfs meer water dan modder maar na bijna 31 sompige kilometers is het dan wel heerlijk aankomen in Rhenen.... helaas was de iPhone helemaal leeg voor de selfie maar hadden we gelukkig een paar minuten later een mooi alternatief en stonden we er toch nog lachend op 🙂
Dik
Sjoerd
03-01-2022
10:23:01
03-01-2022
13:35:00
03:11:59
Commentaar Leuke dag met harde wind, zon, regen en hagel. Een geweldig trailervaring!
Joan de Vor 08-03-2020
09:00:00
08-03-2020
12:12:00
03:12:00
Commentaar Uitstekend route, tevreden met de tijd voor een eerste poging
Ruud Fortuin
Bart Bordes
06-03-2022
10:48:00
06-03-2022
14:00:00
03:12:00
Kevin Stroek
Jaime Frias Amadori
24-08-2019
08:29:17
24-08-2019
11:41:34
03:12:17
Commentaar Mooie duurloop, met leuke versnelling aan het eind, en net de trein gehaald (vandaar de blurry foto van de eindtijd waar wij zelf ontbreken ..)
Edwin de Bruijn 23-02-2013
12:41:17
23-02-2013
15:53:59
03:12:42
Commentaar Heerlijk gelopen.geweldig gebied
zeker nog een keertje lopen
Vanessa ter Haar 23-02-2013
12:41:17
23-02-2013
15:53:59
03:12:42
Commentaar Ik ben iets later vertrokken dan de klok aangeeft. Na mijn foto heb ik de foto van Edwin de Bruijn nog gemaakt. We zijn dus na zijn tijd vertrokken.
Wat een mooie route. Die ga ik zeker vaker lopen! Mooie trainingsomgeving.
Dani Bos
Bram van Veenendaal
15-10-2022
10:37:00
15-10-2022
13:50:00
03:13:00
Commentaar Hele mooie route! Wel een hoop regen maar dat maakt het natuurlijk ook een avontuur…
Benjamin Bles
Thomas Bles
Joost Breedeveld
05-04-2019
14:07:38
05-04-2019
17:20:42
03:13:04
Commentaar Lekkere tocht, mooi weer, goed gezelschap!
Bastiaan Lagaune
Jeroen Siebers
Jurjen Kamphuis
21-12-2014
12:16:25
21-12-2014
15:29:30
03:13:05
Commentaar Bij de eenzame eik een verloren (zwerf)hond gevonden. Toch maar even dierenambulance gebeld en wat eten gegeven, arm beest was al hel zwak en helemaal versuft. Voor de rest mooi dagje, op het einde nog een kleine versnelling ingezet.
George Daams 25-05-2013
09:07:18
25-05-2013
12:20:30
03:13:12
Commentaar 3:12:57 op de Garmin.
Freek van Amersfoort
Jelle Roks
21-05-2023
09:15:00
21-05-2023
12:28:12
03:13:12
Joris Timmermans 29-09-2018
09:27:14
29-09-2018
12:40:30
03:13:16
Sandy en Bastiaan 26-02-2017
08:20:58
26-02-2017
11:34:19
03:13:21
Commentaar Lange rechte (zand)paden, afgewisseld met de nodige blubber, pittige klimmetjes en snelle afdalingen. Al met al een leuke ochtend en de reis vanuit Twente zeker waard!
Reinier van der Linden
Ric Immens
29-12-2020
09:54:15
29-12-2020
13:07:39
03:13:24
Commentaar Supergave trail!
Mooie ervaring.
Eric Boomsma 15-03-2020
14:25:00
15-03-2020
17:38:25
03:13:25
Commentaar Mooie tocht. Klimmeters vallen mee. Toch kwam bij mij de man met de hamer na 15km. Volgende keer beter. Dank MST.
Cees Pierik 06-12-2015
12:14:44
06-12-2015
15:28:38
03:13:54
Commentaar Toch een paar keer een klein eindje omgelopen. Kwam totaal op 33,2 km uit. Maar wel genoten, dus wie weet kom ik nog eens terug. Veel succes voor alle andere toekomstige lopers. http://www.movescount.com/nl/moves/move85467077
Jeroen Klein 16-01-2022
09:25:00
16-01-2022
12:39:00
03:14:00
Marko van Zwam
Jan Bouwsma
04-01-2018
10:21:33
04-01-2018
13:36:27
03:14:54
Commentaar Nat en veel takken en bomen op parcours. Eerste trail experience voor Marko!
John vanBrugge 03-07-2017
06:41:00
03-07-2017
09:56:00
03:15:00
Arjan Braam 17-11-2019
08:05:00
17-11-2019
11:20:00
03:15:00
Commentaar Eerste 30 + trail. Prachtige route!
Martijn Flaman 20-05-2018
09:24:59
20-05-2018
12:40:30
03:15:31
Commentaar Er mooie route. Laatste kilometers vielen me zwaar; volgende keer meer trailkilometers in de benen krijgen voordat ik start.
Martijn Flaman 20-05-2018
09:24:59
20-05-2018
12:40:30
03:15:31
Commentaar Erg mooie route. Laatste kilometers vielen me zwaar; volgende keer meer trailkilometers in de benen krijgen voordat ik start.
Paul Verkuijlen 01-01-2016
10:39:51
01-01-2016
13:55:24
03:15:33
Commentaar Heerlijke start van het nieuwe jaar. De trail was veel beter te doen dan 2 weken geleden, minder modderpoelen. Een mooie kleine wereld in de mist met af en toe een zonnetje wat er door probeerde te komen.
Marcel
Tom en Willemijn
03-01-2016
09:02:18
03-01-2016
12:18:34
03:16:16
Simon Hoogenkamp 15-03-2015
14:17:30
15-03-2015
17:33:50
03:16:20
Commentaar 2e x dat ik deze heb gelopen. Achter Huis Maarn is de route geblokkeerd, maar het alternatief laat zich makkelijk vinden. Bij Kwintelooijen blijf ik zoeken, maar uiteindelijk de route goed kunnen oppakken. Binnenkort nog maar eens lopen zonder te zoeken.
Petra Kinnegim en Irene Kinnegim 25-12-2015
09:36:16
25-12-2015
12:52:58
03:16:42
Commentaar Geen witte kerst maar toch heerlijk samen de UHT gelopen
John Rave 27-02-2016
07:22:55
27-02-2016
10:39:49
03:16:54
Joachim Snoeks 28-06-2021
09:44:00
28-06-2021
13:01:00
03:17:00
Maarten Moerman 11-12-2016
08:00:09
11-12-2016
11:17:30
03:17:21
Commentaar Trail gelopen met route zichtbaar op gsm,(niet echt ideaal) dit heeft wel veel tijd gekost. Wel een leuke trail, dit was mijn eerste boven de 30k.
Janet Sterken
Ive Rombout
24-12-2017
11:56:26
24-12-2017
15:14:23
03:17:57
Commentaar Iets meer single tracks zou het nog leuker maken!
Tomas & Matthijs 14-01-2018
09:14:00
14-01-2018
12:32:00
03:18:00
Commentaar Lekker weer voor een mooie loop. Twee keer klein stukje verkeerd gelopen: zelf niet goed gekeken. Route is prima te volgen: heerlijk!
Thijs Janssen 11-02-2017
06:52:01
11-02-2017
10:10:59
03:18:58
Gerwin Grit 20-05-2023
09:54:00
20-05-2023
13:13:00
03:19:00
Commentaar Wat een toproute!

Klein extra lusje gemaakt bij de trap van Kwintelooyen.... want ja... als je er zo dicht langs komt moet je de trap even meepakken 😉

Prima weertje. Delen zonder wind erg warm.
Han Keijzers 28-12-2021
07:30:00
28-12-2021
10:49:03
03:19:03
Zoomlopers 21-01-2017
07:49:55
21-01-2017
11:09:05
03:19:10
Commentaar Mooie tocht van 320+ hoogte meters
Yiri IJsselsteijn 24-02-2016
09:21:00
24-02-2016
12:40:13
03:19:13
Commentaar Lekker gelopen, wel zwaar door de vele plassen waar de door of om moest.
Elsa Dragt en Peter de Zeeuw 04-02-2017
09:56:49
04-02-2017
13:16:26
03:19:37
Commentaar Lekker gelopen, mooie route!
(Waarom die foto's draaien weet ik niet...)
Ron Damstra 03-09-2023
11:56:09
03-09-2023
15:16:00
03:19:51
Olav Sol 23-01-2022
11:10:00
23-01-2022
14:30:00
03:20:00
Commentaar Leuke trail door bos met veel heuvels.
Emiel Dijkstra en Carla Verwijs 24-06-2018
09:27:00
24-06-2018
12:47:01
03:20:01
Commentaar Lekker gelopen in de voorbereiding op de Eiger Trail. Als bonus een teek mee naar huis genomen 🙁
Henry Dol 03-08-2019
08:55:42
03-08-2019
12:15:46
03:20:04
Commentaar 33 km gelopen
Rene Boogaard
Peter Mansfelt
Erwin de Loos
Rolf de Jong
Petra Eussen
13-12-2015
08:27:54
13-12-2015
11:48:13
03:20:19
Commentaar Wij zijn van Rehnen naar Driebergen gelopen.
Wat een prachtige route! Het was wel heerlijk blubberig;-)
We hebben genoten.
Tini
Michael U. Michael G.H.
André
25-02-2017
09:25:00
25-02-2017
12:45:57
03:20:57
Commentaar Het was erg leuk en met het weer hebben we heel veel geluk gehad. heel mooi
Rodger Hulsebos
Theo & Karin Lamers
John Vestra
David Beeldsnijder
Sander Koot
Edwin Davelaar
Pieter van Zijl
Bard Dolmans & Jimmy Buis
27-02-2016
12:00:11
27-02-2016
15:21:09
03:20:58
Commentaar Samen met Karin, Theo, David, Sander, Jimmy, Bard, Edwin, John & Pieter de UHT vanaf Rhenen gelopen. Prachtig weer, parkoers lag er prachtig bij : modder, plassen alles aanwezig.
Andrea & Andre & Jeroen & Pieter 22-11-2015
09:11:00
22-11-2015
12:32:00
03:21:00
Arnold Schiphof 30-12-2021
13:05:00
30-12-2021
16:26:00
03:21:00
Jeroen Bonnes
Arjen van Hoeve
Marlon Voorn
Maarten Klein
22-11-2014
07:47:25
22-11-2014
11:08:34
03:21:09
GPX-bestand Commentaar heerlijk weer en weer heerlijk. jeroen en arjen missen finishfoto ivm ophouden trein - net op tijd. binnenkort maar s keertje op tempo.
Chloe Bureau-Oxton
Patrick Harvey-Collard
11-04-2021
14:58:43
11-04-2021
18:20:00
03:21:17
Petra Eigenraam 13-02-2016
11:17:18
13-02-2016
14:39:09
03:21:51
Commentaar Prachtige route. Het was fris maar droog en mooi. Volgende keer andersom!
Schapie - HennyVroem - rRonzin 07-02-2015
07:36:00
07-02-2015
10:58:00
03:22:00
Commentaar 33km (wat uitstapjes gemaakt)
Robert 31-12-2015
11:06:44
31-12-2015
14:29:12
03:22:28
Commentaar Wil hem elke maand een keer lopen. Deze keer vanuit Driebergen gestart. Te snel begonnen, na 20 km pap in de beentjes, maar wel iets sneller dan vorige keer.
Michiel Hollander 28-01-2017
08:20:00
28-01-2017
11:42:37
03:22:37
Commentaar Samen gelopen met Alex vd Horst
Deborah van der Meer
André Kraaijenbrink
Pieter van Rossum
Harald Driesse
Wim van der Heijden
Cor Terlouw
Aad van der Poel
Derk Roest
Michel de Langen
24-03-2019
10:10:21
24-03-2019
13:33:07
03:22:46
Freek van Amersfoort en Hidde van der Wilt 17-01-2016
08:41:06
17-01-2016
12:03:54
03:22:48
Commentaar Mooie Route! Heerlijk om onze trailschoenen in de eerste sneeuw van het jaar de zetten.
Marc van Iersel (Social Trail - Trailrunners Brabant) 21-02-2016
08:21:19
21-02-2016
11:44:10
03:22:51
Tim Wiggers
Maarten van der Kooij
30-01-2018
12:09:56
30-01-2018
15:33:04
03:23:08
Rob van Ipenburg 26-02-2017
09:02:00
26-02-2017
12:25:30
03:23:30
Commentaar Een grijze dag, een licht modderig parcours en flink wat afgewaaide takken door de storm van donderdag. Lekker gelopen en gekozen om zoveel mogelijk zonder stoppen door te zetten. Dat is goed gelukt en het laatste uur ging voor mijn gevoel soepel. Als je de route voor de vierde keer loopt zou je toch wel verwachten dat je zo langzamerhand wel zonder gps de route vindt maar dat is weer niet gelukt. Ik zat toch weer een paar keer verkeerd en heb zo wel wat extra stukjes gelopen. 2 lopers ingehaald waarvan ik vermoed dat ze de route in mijn richting liepen en zag via Strava flyby's dat ik 2 snelle lopers uit Gouda tegengekomen ben die ook wel eens op "mijn" paadjes door de Krimpenerwaard lopen. Het was een mooie loopdag. Fijn dat de NS ook gewoon reed! Ga hem zeker nog een keer doen!
Rob van Ipenburg
Hein Schouwenaar
Ian Correljé
22-11-2015
07:12:30
22-11-2015
10:36:15
03:23:45
Commentaar Gestart in late schemer vanaf Driebergen. De eerste nachtvorst en de velden in het eerste deel bevroren met rijp. Hier en daar wat stukjes misgelopen door haperende gps maar dat lag niet aan de route. Geweldige cchtend gehad en genoten van het parcours! Woow, wat een aanrader. Door de overvloedige regenval in de afgelopen week was het hier en daar wat drassig. Terug gelijk de trein weer kunnen nemen zodat er nog tijd was om 's middags naar de bergsportdag van de NKBV te gaan. Een zeer wel bestede ochtend!
Leander Dijkstra 01-01-2016
08:55:30
01-01-2016
12:19:27
03:23:57
Bruno van Rijsingen 26-11-2014
09:10:10
26-11-2014
12:34:12
03:24:02
GPX-bestand Commentaar Een paar keer verkeerd gelopen. De modder van vorige weken is nagenoeg verdwenen. Mooi gebied, zeker in de herfst, maar eigenlijk weinig 'trail'.
Carina van Gelder
Rick Kruidenier en anderen
13-12-2015
08:17:09
13-12-2015
11:41:23
03:24:14
Cor Terlouw en Aad van der Poel 14-01-2016
11:55:00
14-01-2016
15:19:31
03:24:31
Commentaar Foto's absoluut recht geplaatst, maar komen dan plat in het bestand helaas. Is een apart iets, je kan in dit programma ook niet draaien volgens mij.

Was een erg natte editie. Door de vele dagen regen achter elkaar lag er al veel water en blubber, de regen van vandaag werkte daar ook nog aan mee. We hebben hem relatief rustig gelopen als training
Rudolf van der Helm 28-12-2021
08:55:00
28-12-2021
12:19:32
03:24:32
Commentaar Prachtige route ondanks de miezerregen! Klein stukje bij Leersum was afgesloten door de stormschade. Ook klopt de gpx bij aankomst in Driebergen-Zeist niet helemaal meer (nieuw station).
Robert 21-11-2015
10:17:00
21-11-2015
13:42:00
03:25:00
Commentaar Best pittig. Mooi parcours en dat in je achtertuin.
Paul Roode 02-02-2016
10:38:04
02-02-2016
14:03:06
03:25:02
Commentaar https://www.strava.com/activities/484199204
Philip Cozijnsen 26-01-2017
06:17:08
26-01-2017
09:42:11
03:25:03
Commentaar Helaas was het te donker om een goede selfie te maken met de stationsklok, dus heb ik besloten om mijn horloge bij de klok te houden en nog een foto van mijzelf erbij te uploaden, maar ik mag maar 2 foto's uploaden. Toen ik de foto's later terug keek zag ik dat de klok er wel scherp opstond, maar helaas niet met mij erop. Ik hoop dat dit ook goedgekeurd wordt. overigens was het een prachtige route, bedankt daarvoor.
Diana
Yvette
Yvo
Erik en Julius
21-02-2016
08:42:40
21-02-2016
12:08:00
03:25:20
Thierry van Groen & Cees Dijkstra 17-02-2013
11:19:01
17-02-2013
14:44:34
03:25:33
Commentaar binnenkort verslag op:
http://www.iwannarun78.nl/2013/02/open-klassement-utrechtse.html
Han Savelkoel 07-02-2015
13:28:54
07-02-2015
16:54:48
03:25:54
Commentaar Nog maar eens een keer officieel mijn eigen route lopen. Moeizaam tochtje deze keer. Slappe benen, miezerregen, saai weer. En de hele weg zitten bedenken wat ik allemaal voor een lekkers bij de AHtogo op station Driebergen zou gaan halen. Helaas, hij was al dicht.
Lauren Bains
René de Bruin
Laurence O'Dwyer
13-12-2015
08:39:00
13-12-2015
12:05:00
03:26:00
Commentaar Mooi weer, prachtige route, lekker gelopen... vette zondag ochtend 🙂
Richard Herpel 19-02-2016
10:50:00
19-02-2016
14:16:33
03:26:33
Commentaar 20k genoten, prima omstandigheden met wegtrekkende mist en slechts af en toe flink veel blubber.
Daarna flink last van knieen en was het genieten wel over. Had toch wat vaker lange afstanden moeten trainen B-)
Strava: https://www.strava.com/activities/497080998
Michiel de Vos 26-11-2014
09:01:00
26-11-2014
12:27:45
03:26:45
Commentaar Mooie en relaxte run op deze woensdagochtend. Erg rustig op de paden.
Ed Boonders
Richard Dreijer
Johan Wander
19-02-2017
10:39:08
19-02-2017
14:06:26
03:27:18
Commentaar https://www.facebook.com/profile.php?id=100004135785238
Dennis & Roy 02-01-2016
11:38:00
02-01-2016
15:05:20
03:27:20
Commentaar Relaxte poging op de UHT inclusief wat alternatieve paadjes en een extra heuveltje op het MTB-parcours van Kwintelooyen. Dit is nu de 3e keer dat ik 'm loop en het is toch echt elke keer weer een pittige uitdaging 🙂
Arno Rensen en Michiel Taminiau 28-01-2018
10:55:35
28-01-2018
14:23:42
03:28:07
Commentaar Wat is het toch een prachtige route, heerlijk genoten!!
Leander Dijkstra 01-01-2017
09:48:14
01-01-2017
13:16:44
03:28:30
Commentaar https://www.strava.com/activities/817659695
Maarten Naaktgeboren
Sherin Grimbergen
29-09-2018
10:31:23
29-09-2018
14:00:00
03:28:37
Commentaar eerste 30km trail - die 31,5km geworden is 🙂
Pieter Wolthoorn
Jorrin Regter en Laurens Boudesteijn
15-02-2015
09:45:58
15-02-2015
13:14:38
03:28:40
Sherin Grimbergen
Maarten Naaktgeboren
29-09-2018
10:31:22
29-09-2018
14:00:04
03:28:42
Heidy
Margreet
Marco
Erwin
Hans en Mels (Spirit
Driebergen)
22-01-2017
08:38:31
22-01-2017
12:07:58
03:29:27
Maarten Moerman 03-02-2018
14:07:56
03-02-2018
17:37:37
03:29:41
Commentaar Nog steeds een mooie route, al was het een miezerige dag, het eerste deel tot Elst was erg nat en veel takken en bomen op de paden, wel weer lekker rustigaan gelopen.
ruud verhoef 22-12-2016
10:08:15
22-12-2016
13:38:15
03:30:00
Anoek Duijndam 14-05-2022
11:30:00
14-05-2022
15:00:00
03:30:00
Commentaar Gelopen als lange duurlooptraining en genoten van de prachtige route! Het was wat warm vandaag, gelukkig is er een watertappunt bij boswachterij Leersum
Harry Jansen 27-05-2022
09:54:00
27-05-2022
13:24:00
03:30:00
Commentaar 8 jaar geleden voor het eerst gelopen. Volgen mij ging het toen makkelijker.😂 Blijft een mooie route.
Maarten Hienekamp
Eric Wijnands
Han Hoestra
24-01-2016
09:57:55
24-01-2016
13:28:05
03:30:10
Degs 25-01-2015
06:58:00
25-01-2015
10:28:15
03:30:15
Commentaar A great run. A very cold Sunday morning with plenty of snow and ice on the ground. I caught the first train to Rhenen and set off before daylight (07h58). The paths had frozen hard, and were very slippery. I got up into the forest after a few km and it was fantastic! The tracks were slippery and uneven because the previous bike/foot tracks in the snow had re-frozen, which made it slightly more “technical” than expected. Some of the muddier tracks had frozen over, but the ice was thin so it broke when stepped on. There was a slight mist in the air and later a little icy rain, but no wind! This was my second year doing the UHT, and it will be in my agenda for next year too. A fantastic morning! Thanks MST.
Cor
Wil
Gerard
Roy
Gerrit
Ans
Barbara
Jacqueline
Carla
27-12-2016
08:50:00
27-12-2016
12:20:37
03:30:37
Commentaar Wat een prachtige loop. We hadden ook mooi weer, dat scheelt ook. We liepen met een groep van de Jan Strijker loopgroep uit Dieren. Na afloop een heerlijke pannenkoek gegeten in de buurt. Aanrader!!
Robert 21-02-2016
08:22:29
21-02-2016
11:54:09
03:31:40
Commentaar Voor de 3e keer gelopen, maar nog niet zo zwaar gehad. Wel heel leuk om met de Social Trail mee te lopen.
Johan en Willem 20-01-2019
08:54:36
20-01-2019
12:26:17
03:31:41
Commentaar Deze trail stond al een tijd op mijn verlanglijst, maar dan wilde ik hem het liefst met rijp in de takken en een strak blauwe lucht lopen. Twee weken gelden besloten om hem vandaag te gaan lopen, samen met mijn broer Johan (zonder Strava). En wat denk je vandaag; vorst, geen wind, strak blauwe lucht en gezellig bijpraten met Johan. Rustig tempo en de prachtige Utrechtseheuvelrug op je in laten werken. Als beloning koffie uit de thermoskan bij de P&R in Driebergen-Zeist. Lekker dagje zo!
Joris Timmermans 26-05-2018
08:22:52
26-05-2018
11:54:35
03:31:43
Commentaar Warme dag, mooie route
Ruud Hopster
Jetse de Jonge
17-02-2018
10:27:37
17-02-2018
13:59:30
03:31:53
Sietze Terpstra (Mexico DF) & Martell Demarteau (Amsterdam) 20-12-2014
07:57:00
20-12-2014
11:30:00
03:33:00
Commentaar 33.7km looptijd: 3:02:47 verstreken tijd: 3:30:48
Nashwan en Raoul 15-03-2019
14:39:00
15-03-2019
18:12:00
03:33:00
Commentaar Prachtige route, veel wind (tegen) en wat een modder.
Maar in 1 woord: Fantastisch !
Ron Nagtzaam & Matthew Arensman 14-03-2020
10:10:00
14-03-2020
13:43:17
03:33:17
Eric Benjamins & Fabian Super 06-10-2013
08:40:37
06-10-2013
12:14:15
03:33:38
Commentaar Paar missers onderweg door haperende gps, daardoor ca. 2 km meer gelopen. Maar dat maakte niet uit want de route is prachtig!
Remke 23-01-2016
09:07:50
23-01-2016
12:41:29
03:33:39
Commentaar Heerlijk gelopen, mooie trail en leuk concept. Netto tijd is 3:23 geweest (pas 10 minuten na de foto daadwerkelijk gestart met de hele meute van duursportvereniging TTL).
Inge Versluis & Carlo Pappot 20-11-2012
09:25:00
20-11-2012
12:58:53
03:33:53
Mario - Hugo - Bart - rRonzin 15-02-2015
07:30:00
15-02-2015
11:04:00
03:34:00
Commentaar 34km (wat uitstapjes gemaakt)
Eelco van Herp 06-03-2020
08:20:45
06-03-2020
11:54:51
03:34:06
Commentaar Super leuke route en ik had geluk met het weer dus daarom retour
Manon Ravesteijn en Stephan Roos 03-02-2013
10:49:08
03-02-2013
14:23:25
03:34:17
Commentaar Pfff, wel een eind hoor, maar dit was langste afstand ooit, joehoee! 🙂 Ook al startten we een half uur later doordat een klantvriendelijke conducteur gewoon de deuren sloot (1 min. te vroeg), terwijl hij ons het perron op zag lopen...
Emma Rebergen
Jeroen Rebergen
23-05-2021
08:53:34
23-05-2021
12:28:01
03:34:27
Commentaar Onze tweede Trail Run ooit (na op Hemelvaartsdag de Midden-Nederland Trail gelopen te hebben). Smaakt wederom na meer!
Henk Smit
Chris Smit. Robbert van der Staaij.
03-01-2016
09:04:12
03-01-2016
12:39:37
03:35:25
Commentaar Mooie trail!, behoorlijk zwaar door de blubber!
Edward Jacobs en Sjaak Kruiswijk 19-09-2017
07:51:09
19-09-2017
11:27:09
03:36:00
Commentaar Lekker gelopen, fantastisch loopweer, 10 graden bij de start, daarna zonnetje.2 keer fout gelopen, maar dat was redelijk snel gecorrigeerd.
Marcel Teunisse 31-10-2020
11:13:00
31-10-2020
14:49:00
03:36:00
Commentaar Prachtige herfstdag
Matthias Huisman 29-11-2018
12:41:00
29-11-2018
16:17:40
03:36:40
Commentaar In de herfst is de grond wat minder goed zichtbaar, maar het uitzicht is steeds prachtig.
TrailRunningHolland Rick
Sven en Jose
20-01-2015
08:34:00
20-01-2015
12:11:04
03:37:04
Commentaar Debuut op UHT. Prachtig parcours, afwisselend en doordeweeks weinig mensen. Omstandigheden: in Driebergen gestart met nevel. Vanaf de eenzame Eik wat helderder en in Rhenen gefinished met blauwe lucht. Prachtige dag buitenspelen.
Jos Molenaar en Jan van 't Veer 18-02-2015
11:54:46
18-02-2015
15:31:59
03:37:13
Thijs Janssen 26-02-2015
07:08:48
26-02-2015
10:46:09
03:37:21
Commentaar Tussen km 14 en 15 wat anders gelopen. De aangegeven route, langs de rand van de hei en het bos, is daar afgesloten. Staatsbosbeheer heeft wel een mooi pad er omheen aangelegd. Single trail, met wat slingers 🙂
Margreet van den Heuvel
Jolien van Vliet
Bas van Vliet
05-01-2022
09:28:29
05-01-2022
13:06:00
03:37:31
Gertien 22-12-2014
09:26:09
22-12-2014
13:03:52
03:37:43
Commentaar Dat viel me vies tegen! Best veel tijd kwijtgeraakt met navigeren, en fout gelopen na de leemgroeve. Veel modder, boswerkzaamheden met grote machines deze tijd van het jaar. Extreem rustig. En ik vond het gewoon best zwaar. Volgende keer weet ik de route....
Gerda
Rogier
Jasper
Michael
Bruno
05-09-2021
09:38:00
05-09-2021
13:16:00
03:38:00
Commentaar Start: 9:38 in Rhenen, finish: 13:16 in Driebergen-Zeist. We liepen met hardloopvereniging ZOEV uit Amsterdam. Gerda (ik), Rogier, Jasper, Michael en Bruno liepen de volledige afstand. Meike en Luis liepen mee tot station Maarn.
Michael van Wegen
Annabelle Kraanen
24-01-2016
09:57:55
24-01-2016
13:36:00
03:38:05
Erik Dijksman en Ron Fortman 28-12-2012
09:02:01
28-12-2012
12:40:10
03:38:09
Commentaar Deze keer van Rhenen naar Driebergen gelopen. Dat scheelt die laatste klim naar het station Rhenen! We zijn met z'n vieren gestart. Als inwoners van Leersum/Amerongen kunnen we makkelijk voor een "halve" UHT kiezen. Zelf krijg ik na het maken van de stationsfoto zin om ook die 2e foto te maken.
De route was erg nat, je moest voortdurend slalommen om de plassen. Bij dierenasiel de Hazenberg komen 2 snel lopende trailers ons tegemoet.
De eerste 15K, tot Leersum gingen erg makkelijk, al pratend. Vanaf dat punt met z'n tweeën verder. Het buitenkraantje bij de boswachter was afgesloten. We verdelen de drankvoorraad. Voor Ron is het z'n eerste trail, zelfs z'n eerste langere afstand, maar dat gaat hem erg goed af, want in deze fase voert hij het tempo op.
Later, bij de oversteek van de Amersfoortse weg, krijgt hij het moeilijker, maar we besluiten door te gaan (nog 8 K). Het wordt aftellen voor Ron, bij het Grote Bos denkt hij er bijna te zijn maar het is dan nog 5 K. Als de eerste regendruppels vallen, komt het station in zicht. De restauratie is open! Er is nog tijd voor koffie, cola, en een reep, voordat we op de bus stappen.
Met een voldaan gevoel, want ondanks de zwaarte van het parcours hebben we een aardige tijd neergezet (3:38:09), iets sneller dan ik in november gelopen heb. Het lijkt erop, dat het lopen in een groep tot beter presteren leidt, dan in je eentje deze trail af te leggen.
AV Typhoon: Monique
Rianne
Lia
Judith
Piet
Rik
Arie
Gertjan
Olav
Hans
Jan
Nico en Chris
04-01-2015
08:16:23
04-01-2015
11:54:50
03:38:27
Commentaar Een mooi start van het jaar met de atletiekvereniging. Lekker trailen ipv rondjes op de baan. We hadden we geweldig weer bij! Uitgebreid verslag op www.hortjeom.net
Marco Gouwens 03-02-2013
07:55:10
03-02-2013
11:34:32
03:39:22
Commentaar Samen op pad met Simone Heemskerk van Rhenen naar Driebergen, mooie start met een zonnetje en prachtige vergezichten, later meer wind en bewolkt. Genieten en dit smaakt naar meer.
Simone Heemskerk 03-02-2013
07:55:10
03-02-2013
11:34:32
03:39:22
Commentaar Trail samen met Marco Gouwens gelopen. Het was super! Prachtig weer, schitterende route. Modder viel reuze mee. We hebben niet echt om de tijd gelopen, maar vooral onderweg erg genoten en foto's gemaakt! Voor herhaling vatbaar!
Willem Koster 31-12-2012
09:57:00
31-12-2012
13:36:30
03:39:30
Commentaar Heerlijk in mijn eentje gelopen. Weg van het vuurwerk... alleen in de verte een beetje te horen, dus je weet dat de "beschaving" vlak bij is... Ik vond de modder wel meevallen.. wel wat plassen en zo, maar ik had erger verwacht. Kwam nog 2 mede-strijders tegen die de andere kant op gingen.. de enige wedstrijd die ik ken waar dat kan zonder dat je jezelf vragen moet gaan stellen. Ik struikelde in het begin over een stronk en daarbij schoot het me in mijn hamstring en mijn bips, maar goed gewoon doorgaan. 🙂 Duurde allemaal iets langer dan ik gehoopt had, maar goed des te langer genoten van de rust en de schoonheid van de Utrechtse heuvelrug in winterslaap.
Jos Mulder (Loopgroep "La Rotonde" Ouderkerk aan de Amstel) 18-12-2016
09:09:00
18-12-2016
12:49:00
03:40:00
Commentaar Afgelopen zondag met 3 medelopers van onze loopgroep "La Rotonde" uit Ouderkerk aan de Amstel deze prachtige trail gelopen. Voor het eerst zo'n afstand met gps. Ging erg goed. Genoten van de omgeving. Onderweg nog wat andere traillopers tegen gekomen.
Bedankt voor het uitzetten van dit parcours!
Karen Marks (Loopgroep "La Rotonde" Ouderkerk aan de Amstel) 18-12-2016
09:09:00
18-12-2016
12:49:00
03:40:00
Mark Tamminga (Loopgroep "La Rotonde" Ouderkerk aan de Amstel) 18-12-2016
09:09:00
18-12-2016
12:49:00
03:40:00
Hans Helsloot (Loopgroep "La Rotonde" Ouderkerk aan de Amstel) 18-12-2016
09:09:00
18-12-2016
12:49:00
03:40:00
Ben 29-02-2020
12:00:00
29-02-2020
15:40:00
03:40:00
Commentaar Gelopen van 3bergen naar Rhenen. Er waren werkzaamheden aan het spoor, zodat de trein niet reed en ik het spoor niet over mocht steken...alternatief gelopen in het begin. Door vele regenval erg veel drassige plekken op het parcours.... windkracht 7 en regen waren het decor voor deze mooie tocht.
Bart van Arensbergen 17-02-2013
10:26:39
17-02-2013
14:06:42
03:40:03
Simon Hoogenkamp 17-02-2013
10:26:39
17-02-2013
14:06:42
03:40:03
Commentaar Samen met buurman Bart in onze achtertuin gelopen, mooi parcours!
Marco Gouwens en Simone Heemskerk 18-01-2015
07:54:20
18-01-2015
11:34:34
03:40:14
Commentaar Heerlijk gelopen en nu eens in de richting van Driebergen naar Rhenen, waar een warme trein al klaar stond.

Let op: Het pad langs het Leersumseveld is sinds kort afgesloten (rust gebied voor de nachtzwaluw), daar moet je het pad een stukje verder in het bos gaan volgen. Je loop parallel.
Bouwe en Thijs Bossenbroek 05-11-2015
09:09:00
05-11-2015
12:50:00
03:41:00
Commentaar Helaas net wat te vroeg voor het officieele klassement maar mooi op tijd om onze eerste ervaring op te doen op een (voor ons) wat langere trail route in Nederland. Ondanks het natte weer hadden we er erg veel zin in. Door een niet geheel optimale voorbereiding (kaartjes die door elkaar geniet waren) twee keer verkeerd gelopen wat zeker niet aan de volledige routebeschrijving heeft gelegen (dank daarvoor). Na 25km begonnen de eerste pijntjes toch hun kop op te steken en ging ons tempo hard achteruit uiteindelijk toch tevreden een eindfoto kunnen nemen en besloten dat we dit zeker vaker moeten gaan doen!
De route beschrijving was erg volledig en het pad lag er verder goed bij, wij zijn slechts 2 andere UHT lopers tegen gekomen vanuit de richting Rhenen.
Na 33,8km ( door het fout lopen) hebben we 3:39:27 over de route gedaan.
Bart Brinkman 08-01-2016
08:28:27
08-01-2016
12:09:27
03:41:00
Commentaar Mooi weer, modderig pad. Hierdoor waren de laatste 10k toch wel zwaar. Bij station Rhenen enthousiast aangemoedigd door de conducteurs die mij nog graag mee wilden laten gaan, trein van 13:09 uur. Helaas werd in die eindsprint met maar 1 kans op een selfie de klok een mooie tegenlichtopname. Vandaar ook maar de gpx erbij. Wie ooit op dit idee is gekomen, hartelijk dank, want dit was een ervaring die ik niet snel zal vergeten. En iets sneller dan ik tevoren had verwacht.
Ineke IMBO en Ben DE MEYER 18-11-2018
12:02:00
18-11-2018
15:43:00
03:41:00
Commentaar Op een koude maar zonnig herfstdag de Utrechtse Heuvelrug gelopen. Dankjewel @MudSweatTrails voor het .gpx bestand!
Erik Dijksman 30-11-2012
09:27:42
30-11-2012
13:08:58
03:41:16
Commentaar Hoewel ik het parcours goed ken, heb ik in Prattenburg rond km 23 toch een kleine omleiding gemaakt. Van tevoren had ik twijfel of ik niet slechts tot Amerongen (mijn woonplaats) zou lopen. Toen de foto met de stationsklok eenmaal gemaakt was, werd de wil om tot Rhenen te lopen, steeds groter. Het point of no return was de Eenzame Eik (Amerongse Berg)! De laatste 10 km waren best zwaar, maar het weer was perfect: zon en weinig wind (iets te koud voor mijn smaak).
Op het laatst was het doorbuiten, want je gaat dan op een tijd mikken: 3:40 daaromtrent. De stationsklokken kwamen daar iets boven uit. Wat ik tevoren niet wist: vorig jaar oktober liep ik 1½ minuut langzamer! Een beste-tijd dus, op de UHT!
Janneke
Lisette
Erik en Harm
28-01-2017
09:37:14
28-01-2017
13:18:49
03:41:35
Commentaar Lekker gelopen! De temperatuur was lekker vandaag, maar op veel plekken lagen nog flinke plakken ijs. De enkels kregen het best zwaar te verduren met de bevroren stukken. Fijn dagje!
Frans Verhoeve 22-11-2015
09:12:00
22-11-2015
12:54:00
03:42:00
Commentaar Heerlijke route. Met veel plezier gelopen.
Joke Schoenmakers
Conny Kiffen
19-03-2022
09:00:00
19-03-2022
12:42:00
03:42:00
Commentaar Fantastisch weer, goed gezelschap en mooie route
Steven
Lex van Dorp
24-01-2016
09:57:55
24-01-2016
13:40:07
03:42:12
Marco Roeleven 13-12-2015
09:09:34
13-12-2015
12:52:25
03:42:51
Simone Heemskerk en Marco Gouwens 17-01-2016
08:24:42
17-01-2016
12:07:48
03:43:06
Commentaar Was lekker druk vandaag op de UHT, deze keer vanaf Rhenen naar Driebergen. Zon en een beetje sneeuw. TOP
Menno & Mandy 28-12-2016
10:15:51
28-12-2016
13:59:09
03:43:18
Commentaar Dit kan zomaar de jaarlijkse traditie worden 😉 Heerlijk gelopen weer!!
Jan Lucas Tchernoff 22-11-2015
09:10:29
22-11-2015
12:54:21
03:43:52
Commentaar Kleine reünie van deelnemers aan de "MST Eiger-reis 2015".
Veel modder, maar de eerste winterse kou werd bijna verdreven door een heerlijk zonnetje!
Rob Smit 22-11-2015
09:10:20
22-11-2015
12:54:22
03:44:02
Commentaar Lekker gelopen met wat luitjes die de Eiger 2015 hebben gelopen! Leuke maar koude dag, met als grote verrassing de verzorgingspost onderweg met Ingeborg... Ik ga hem binnenkort ongetwijfeld nog een keer lopen..!!
Hans Hollander 13-12-2015
09:09:34
13-12-2015
12:53:45
03:44:11
Commentaar Wat een mooie trail! Prachtig weer, 8'C en zon ... Samen gelopen met Marco Roeleven en mijn broer Ronald. Tijd volgens GPS-sportwatch was 3:39:48.
Diana en Julius 24-01-2016
08:42:16
24-01-2016
12:26:37
03:44:21
Marco Gouwens 22-11-2015
09:11:00
22-11-2015
12:55:40
03:44:40
Commentaar Gezellig met een groepje van de Eigertrail.
Enric Martinez 22-02-2015
10:27:40
22-02-2015
14:12:30
03:44:50
Commentaar Ik heb precies een uur meer nodig gehad voor de zelfde afstand (~30km) met het zelfde hoogteprofiel en type van parcours, het verschil: Ik heb elke 10 minuten of zo moeten stoppen en de zelfs stukken teruglopen omdat ik verdwaald raakte... tot dat ik de navigatiefunctie van de app vond (Locus Pro, uitstekende app, BTW, vrij als in beer).

Behoorlijk wat modder, schitterend weer en superlekker onigiri uit een recept van Scott Jurek (Eet en Ren). Echt een aanrader, >120 calorien, volop carbs en mineralen van het miso.

Maar boven alles, heel veel plezier !!!

Joris Eggenhuisen 15-11-2015
09:04:50
15-11-2015
12:49:40
03:44:50
Joris Eggenhuisen 23-11-2014
08:30:30
23-11-2014
12:15:50
03:45:20
Commentaar Met het indienen van deze "not-so-fast-time" wil ik graag reclame maken onder de niet zo hard lopende langlopers voor deze prachtige traverse over onze heuvelrug. De Eenzame Eik; het uitzicht over Veenendaal op het 25 km punt: heerlijke pauze plekjes in de winterzon! Tijd onder de 2.5 uur niet verplicht (chapeau voor lopers die dat wel halen overigens).
Tjeerd Hoornweg en Joost Lieftink 13-12-2015
08:20:25
13-12-2015
12:06:20
03:45:55
Jan Fokke Oosterhof en Hester Pardoel 15-02-2013
09:08:40
15-02-2013
12:54:57
03:46:17
Commentaar Lekker door de sneeuw gestiefeld. Gek toch dat het MudSweatteam een route uitzet van 30,2 km en wij doen er 35,35km of zoals nu 32,3km over! Blijft lastig navigeren met een app die ietwat vertraging op de lijn geeft. Leuk om dat andere team uit de lijst tegen te komen terwijl ze de andere kant uitliepen. We konden na kruisen 15km lang hun sporen volgen. Tevens zat er een snelle dame voor ons die enorme passen maakte. Dank voor het sporen allemaal!
Han Savelkoel en Petra Eckhardt 23-12-2012
09:59:58
23-12-2012
13:46:30
03:46:32
Commentaar Gestart met 9 en met zijn tweeën in de achterhoede geëindigd. Extreem veel water en modder op het parcours. Dat maakt het wat zwaarder dan gebruikelijk. Wel de traagste tijd tot nu toe voor editie 2012-2013 en dat was precies de bedoeling. Trailrunning is not about speed.
Marlies van Dorp 09-01-2018
09:40:00
09-01-2018
13:28:00
03:48:00
Liane Cornelissen
Marco Gouwens
10-03-2018
10:49:00
10-03-2018
14:37:00
03:48:00
Commentaar Top dagje vandaag op de UHT, heerlijk geniet van de lente ?
Mat Lewisham 06-05-2021
11:37:00
06-05-2021
15:26:00
03:49:00
Monique de Roder
Frank Odding
Mario Brinkbaumer
Jochem Weijzen
Karen Prantl
24-01-2016
09:57:55
24-01-2016
13:47:00
03:49:05
ruud verhoef en vriendengroep: Sanne Heymann
Frank de Mönnink
Michel Nieswaag
Leo Langeveld
Hennie van der Horst
Goof Lindijer
John de Boer
Pascal Priem en Coen.
25-02-2017
09:10:38
25-02-2017
12:59:45
03:49:07
Adrie Feenstra en Ricardo Boerkamp 21-01-2017
09:04:00
21-01-2017
12:54:00
03:50:00
Mario Brinkbäumer
Lex van Dorp
Yvonne Troost
Karen Prantl
Monique de Roder en begeleiding Anneke Kock
22-02-2015
09:51:24
22-02-2015
13:41:36
03:50:12
Commentaar Team Loopnu.nl Amersfoort niet de snelste maar wel heerlijk gelopen en wat hadden we super weer gisteren
Hans Rovers 29-04-2023
08:57:00
29-04-2023
12:47:30
03:50:30
Commentaar Prachtige dag om deze route te lopen.
Maaike Tiele 29-04-2023
08:57:00
29-04-2023
12:47:30
03:50:30
Ruud Verhoef 17-02-2013
08:25:47
17-02-2013
12:16:46
03:50:59
Commentaar voor verslag, zie blog:
"De Utrechtse Heuvelrug Trail, lekker urenlang door de bossen dwalen (en onbedoeld even door een dorp)"
http://rudolfverhoef.punt.nl/content/2013/02/uht
Menno Spoelstra 22-11-2015
09:11:29
22-11-2015
13:03:06
03:51:37
Commentaar De route was prima. De moeite van het lopen waard. We boften met het weer. Na afloop begon het pas echt te regenen. Hoogtemeters vallen mee voor een heuveltrail. Goed gezelschap met allerlei bekende Eiger-mensen.
Jammer dat mijn horloge natuurlijk weer kuren had. Gaf ook weer niet, anders loop je toch maar alleen en dan kan je nog verdwalen ook, als de navigatie het af laat weten. Samen lopen, ook al zeg je niet steeds wat tegen elkaar is ook niet verkeerd.
Voor herhaling vatbaar. Ook alleen.
Ferry Bervoets 18-01-2015
09:53:00
18-01-2015
13:44:40
03:51:40
Britt Verstegen
Henk Blom
03-01-2021
10:25:12
03-01-2021
14:17:07
03:51:55
Bart v Gelder
Mario Dingemans
Alex v Hedel en Stephan v Eck
17-02-2015
09:12:26
17-02-2015
13:04:25
03:51:59
Commentaar Goed te belopen, super genavigeerd, met wandel gps waar topokaarten inzitten, bij eenzame eik bewust een kleine omweg gemaakt ivm een geocache die opgepikt moest worden
Ingrid Achterberg-Kortekaas 22-11-2015
09:10:29
22-11-2015
13:03:19
03:52:50
Cor Terlouw
Ina Heikoop
22-03-2020
12:15:30
22-03-2020
16:08:34
03:53:04
Commentaar Was een super ervaring om met mijn lieve vriendin Ina te lopen. Finishfoto is helaas in spiegelbeeld
Henk Blom 25-10-2020
08:55:08
25-10-2020
12:48:30
03:53:22
Roel van der Made 24-12-2016
08:19:35
24-12-2016
12:13:06
03:53:31
Marja
Margreet
Annemieke & Maartje
23-03-2019
08:25:00
23-03-2019
12:21:00
03:56:00
Ezra Noordermeer 21-02-2016
08:21:14
21-02-2016
12:17:22
03:56:08
Commentaar Het was lang, zwaar, mooi en ik heb hem uitgelopen. Wil je weten hoe? Dat lees je hier: bit.ly/1QskXKG
Tim van Rooij 13-06-2020
13:53:00
13-06-2020
17:50:00
03:57:00
Commentaar De 3de etappe van de route Dieren-Hilversum Sportpark (120 km). Via de NS MST trails Dieren-Arnhem, Arnhem-Rhenen, UHT en Verlengde UHT. Het eerste deel van deze etappe ging heel soepel, helaas moest ik dit op het tweede deel bekopen. Na ongeveer 80 km te hebben gelopen werd het zwaar en ging het tempo ook weer wat achteruit, maar met de hulp van mijn support crew toch doorgezet en gefinisht.
Menno Spoelstra 18-02-2017
07:39:00
18-02-2017
11:36:10
03:57:10
Commentaar 1,5 keer de UHT gedaan. Het was de bedoeling het heen en helemaal terug te doen, maar de vermoeidheid sloeg meer toe op de terugweg, dan ik had verwacht en opeens stond mijn vrouw daar bij 50 km en toen vond ik het welletjes. Zij moest anders nog eens 2 uurtjes wachten en dat vond ik het niet waard.
In het andere geval was het de bedoeling dat ik de finishfoto ook zou gebruiken als startfoto voor deel 2, maar dat gaat nu dus niet door. Een andere keer doe ik wel weer eens een nieuwe poging. Als training was deze dag wel geslaagd. De route had ik vaker gedaan, maar iedere keer sta je weer voor verrassingen onderweg. Paadjes die je niet meteen vinden kan, afslagen waar je aan voorbij loopt. Blijven opletten.
Marco Gouwens tijdens Raidlight Nieuwjaarstrail 14-01-2017
08:36:04
14-01-2017
12:33:44
03:57:40
Commentaar Veel sneeuw buien maar ook af en toe een zonnetje, heerlijk gelopen.
John Ossendorp 28-02-2016
09:40:15
28-02-2016
13:38:15
03:58:00
Commentaar Mooie route. Goede training voor navigeren!
Otto Perdeck 15-08-2021
08:02:00
15-08-2021
12:00:00
03:58:00
Commentaar Pfff
Jaap van Dekken 15-02-2015
08:08:00
15-02-2015
12:06:29
03:58:29
Commentaar Met de Running Junkies Wilbert, Eric, Oskar, Werner, Jos en Gerben de UHT gelopen. Begonnen met 7 personen, maar na 3 km werd duidelijk er 3 snellere waren, deze mooi laten gaan en genoten van het geweldige landschap. Tegen einde kreeg 1 persoon het erg zwaar, maar uiteindelijk heeft iedereen de finish gehaald. Dit is zeker voor herhalen vatbaar, maar dan andersom, dan zitten de heuvels tenminste aan het begin 🙂
Frank Odding
Han Hoestra
Monique de Roder
Karen Prantl
24-02-2013
10:45:08
24-02-2013
14:44:23
03:59:15
Commentaar Eerder was er sprake van een ware dnf (did not finish) van Karen P., Maarten H., Petra E. en Alan S., die we wijselijk hebben verzwegen. Met alleen een routebeschrijving op zak deed de dikke sneeuw ons groepje in december al snel vrolijk dolen over de Utrechtse heuvelrug. Gelukkig gaan er ook bussen naar Rhenen als de avond invalt..... Petra E. heeft de route inmiddels volbracht met de maker van de route (slim!). Nu een hernieuwde poging van Karen P. met Han H., Monique de R., Frank O. én een waar gps-systeem (Foretrex 401) met uitgeprinte kaartjes. En eureka! Ondanks wederom sneeuw, is de UHT bedwongen! Een prachtige route door een bosrijke omgeving, waarvan we echt hebben genoten. Frank volbracht daarbij zijn eerste (ruim) 30 km. En de andere lopers zijn om en willen vaker trails lopen. Bedankt voor dit leuke initiatief!
marije Schouten
Melvin Snel
Guido van Meeteren
28-12-2014
09:34:57
28-12-2014
13:34:14
03:59:17
Commentaar Leek wel wintersport. Wat een mooie dag om deze trail te lopen.
Rosa
Richard
Hans
Bart
Jeroen
25-06-2023
08:25:00
25-06-2023
12:26:00
04:01:00
Commentaar Wederom Prachtig. Met LV Plantaris
Jos Molenaar en Jan van 't Veer 03-12-2014
11:55:49
03-12-2014
15:57:40
04:01:51
Commentaar Ik was blij dat Jan mee was, die sleepte me er doorheen. Kramp na 20 km. Wel uitgelopen, hele mooie route, prachtige uitzichten. We komen uit Driebergen maar zijn eerst met de trein naar Rhenen gereden. Dit ivm de koude Oostenwind.
Hugo Vloon 24-12-2017
09:38:00
24-12-2017
13:40:00
04:02:00
Mandy & Menno 03-01-2015
10:34:24
03-01-2015
14:37:00
04:02:36
Commentaar Het was een geweldige ervaring!! zwaar, maar zeer aan te raden... we hebben het enorm naar ons zin gehad.
Ron Daalhuizen 17-01-2015
08:54:02
17-01-2015
12:56:50
04:02:48
Erwin van Vroenhoven / Janneke Gorzeman 30-12-2016
10:50:39
30-12-2016
14:53:33
04:02:54
Commentaar Mooie route, koude dag, veel ijs op de bomen / gras
Elbert Nap 17-08-2019
11:22:00
17-08-2019
15:27:00
04:05:00
Commentaar Eerste mudtrailrun ooit was een hele ervaring. Vrijwel direct na start in Rhenen begon het te regenen en was ik al snel doornat. Vond het nog best lastig om de juiste route steeds te vinden, zeker wanneer ik op onbekend terrein kwam. Bij het tussenpunt, De Veldschuur, de tijd genomen om beetje te drogen en wat te eten. Tussendoor veel mooie foto's kunnen maken van al het moois onderweg, zoals de heide die in volle bloei stond. In de bossen van Maarn een prachtig klein hertje van dichtbij kunnen fotograferen. Bij aankomst in Zeist, zo snel mogelijk naar binnen gegaan om op te drogen, zodat ik niet ijskoud en drijfnat de trein hoefde in te stappen. Netto tijd was 3:36.
Tom Nijland en gefietst door Wouter Rouwhorst 18-02-2017
09:09:40
18-02-2017
13:15:10
04:05:30
Commentaar Het was zeker een mooie route.
Zeker van genoten.
ruim drie km meer gelopen omdat we per ongeluk van de route afgeweken zijn.
Pieter-Frank van der Kamp
Marnix van der Wolk en Martijn Wijnmaalen
28-02-2015
09:21:08
28-02-2015
13:27:01
04:05:53
Commentaar Deze Randstedelingen hadden wat moeite met navigeren. Bij ons ga je links bij de McD en rechts bij KFC .. in plaats van bij een omgevallen Berk. dus een paar km extra gelopen. Maar verder hebben we genoten van de route.
Kees van 't Hoog 19-11-2017
09:30:41
19-11-2017
13:36:44
04:06:03
Commentaar Zeer mooie tocht met wisselende weersomstandigheden. Aanrader.
Dick Stada
Hiltje Venema
22-12-2020
10:59:54
22-12-2020
15:06:00
04:06:06
Commentaar Veel bos, fijne klimmetjes, mooie landgoederen. Genoten.
Sheila van Liempt
Jan van Asselt
Hennie van der Horst
08-01-2016
09:41:30
08-01-2016
13:48:13
04:06:43
Henk Marsman 13-02-2016
11:38:04
13-02-2016
15:45:35
04:07:31
Martin Verhage
Nathalie Kooiman
Annelies Hartkoorn
Ron Jongeneel
Wendy van der Wens
Marjolein Baeten
15-06-2024
10:00:00
15-06-2024
14:10:00
04:10:00
Mariëtte Steffens en Marjolijn Steffens 26-01-2017
08:25:37
26-01-2017
12:39:59
04:14:22
Commentaar Moeder (65jr) en dochter (43jr) op de UHT op pad. Bijzonder om dit samen te kunnen doen. Knappe prestatie van mijn moeder!
Tom Schaier 25-07-2018
05:45:00
25-07-2018
10:00:00
04:15:00
Commentaar Van driebergen naar Rhenen
1e trail met gpx bestand (Garmin fenix 3)
Barefootstyle gelopen (vibrams fivefingers)

Supermooi route! Bedankt MST voor gpx bestand en beschrijving. Op naar de volgende trail !
Tom Schaier 25-07-2018
05:45:00
25-07-2018
10:00:00
04:15:00
Commentaar Van driebergen naar Rhenen
1e trail met gpx bestand (Garmin fenix 3)
Barefootstyle gelopen (vibrams fivefingers)

Supermooie route! Bedankt MST voor gpx bestand en beschrijving. Op naar de volgende trail !
Tom Schaier 25-07-2018
05:45:00
25-07-2018
10:00:00
04:15:00
Commentaar Van driebergen naar Rhenen
1e trail met gpx bestand (Garmin fenix 3)
Barefootstyle gelopen (vibrams fivefingers)

Supermooie route! Bedankt MST voor gpx bestand en beschrijving. Op naar de volgende trail !
Claudette en George Daams 07-11-2015
11:00:40
07-11-2015
15:18:00
04:17:20
Commentaar Met z'n twee op de UHT
Alex van der Wilt en Hidde van der Wilt 13-02-2017
08:25:36
13-02-2017
12:44:45
04:19:09
Kees / Peter / Tim 03-05-2015
10:38:00
03-05-2015
14:57:10
04:19:10
Commentaar UHT trail - poging nummer 4. Uiteraard wederom een paar keer fout gelopen... maar dit keer wel de finish gehaald.
Janine Brussee & Esther Daris 12-02-2017
10:19:04
12-02-2017
14:39:57
04:20:53
Joyce Beeris
Joost Oomen
19-06-2022
11:54:00
19-06-2022
16:17:00
04:23:00
Arjen Meijer en Jeroen van Vuuren 25-01-2015
09:10:59
25-01-2015
13:37:00
04:26:01
Commentaar Wat een prachtige tocht over de Utrechtse Heuvelrug MET SNEEUW!!!!! Af en toe wat glibberen, maar dat mocht de pret niet drukken.
Philip Van de Weerd
johan schoonhoven
14-03-2021
09:00:00
14-03-2021
13:36:00
04:36:00
Commentaar Ging tot 20km goed... daar na gingen de km tellen.
Philip Van de Weerd
johan schoonhoven
14-03-2021
09:00:00
14-03-2021
13:36:00
04:36:00
Commentaar Ging tot 20km goed... daar na gingen de km tellen.
Annemieke
Paul
MIchel en Rutger van Loopgroep Run2Day Zwolle.
09-11-2014
07:07:47
09-11-2014
11:45:45
04:37:58
Commentaar Eerst kennismaking met de UHT, boze landheer, verdwaalde marathonloper, mountainbikers. Geweldige omgeving, zo mooi dat wij maar wat extra gelopen hebben..dit helaas door gebrek aan navigatie ervaring op een Suunto Ambit.. Gelukkig met kaartjes en mobiele telefoons weer in Rhenen aangekomen..
Wij gaan zeker nog een keer voor 28 februari 2015!
Reint en Brigitte 05-01-2017
08:51:58
05-01-2017
13:30:32
04:38:34
Enric Martinez 28-02-2016
09:54:10
28-02-2016
14:37:05
04:42:55
Commentaar Trouw aan eeuwenoude tradities ben ik de weg zon' 10 keer of meer kwijt geraakt (met dank aan de nauwkeurigheid van mijn GPS en mijn navigatie-superpowers) en de batterij van de telefoon is op km 30 leeg gelopen... dus ben ik 5 km meer gelopen en mijn tijd was k*t. Maar ja, reuze meevaller naar 3 weken met buikgriep en zonder trainen. En het biertje met patat naar de loop was heerlijk!
Hans van Iersel
Fred Verheul
20-01-2018
22:09:00
21-01-2018
02:53:04
04:44:04
Commentaar UHT by night. Duurde iets (!) langer, o.a. door de modder, stormschade en de nacht. We hopen op een erkenning voor de S(lowest)KT.
Rich den HARTOG 31-12-2018
10:10:00
31-12-2018
14:55:00
04:45:00
Commentaar Vorig jaar vergeten. Crappy GPS vandaar de 35 km ipv de 30+ maar ik verveelde me geen moment. Op naar de volgende. #lifeisbetteronthetrails Bekijk Rhenen - Driebergen MST route 90 day 10K challenge #day85 op Relive! https://www.relive.cc/view/2046940255
Trailchicks
Corine Poot
Kim Hemmmes
20-01-2018
07:49:00
20-01-2018
12:39:00
04:50:00
Commentaar Een echte 'takkentrail'. Na de storm van 18 januari 2018 lag het parcours bezaaid met takken en bomen. Heel veel klimmen, klauteren en tijgeren dus. Mooie zonsopgang op de zandvlakte!
Vincent
Bauke & Ilian (en Pepper!)
27-02-2017
12:51:14
27-02-2017
17:42:00
04:50:46
Commentaar Eerste keer deze afstand gelopen, met non-stop regen, wind, hagel en onweer. Een beetje verkeerd gelopen en uiteindelijk op 33km uitgekomen, maar we hebben het gered! Whohoo! (het was te donker bij aankomst op station om zowel de klok als onze hoofden op de foto te krijgen)
Duo Marjan en Sylvia 24-02-2017
11:50:00
24-02-2017
16:41:00
04:51:00
Commentaar Voor het eerst deze afstand gelopen, zwaar maar prachtig! Het weer zat mee. We hebben af en toe fout gelopen, daardoor werd het 32,4 km 🙂
irene kinnegim 14-12-2014
09:31:40
14-12-2014
14:29:34
04:57:54
Brigitte Snel
Reint van der Vlis
04-05-2022
10:29:00
04-05-2022
15:35:00
05:06:00
Commentaar 3e etappe van MST NS trail vierdaagse
Tirs en Wout 05-12-2015
08:27:34
05-12-2015
13:33:41
05:06:07
Commentaar Top!
Dirk en Marjan van Aken 27-12-2014
09:41:34
27-12-2014
14:55:11
05:13:37
Commentaar Het was een barre tocht gisteren, met veel grote modderpoelen en sneeuw op de paden! Onderweg hadden we ook (natte) sneeuw. Bovendien waren we een keer flink de track kwijt (slechte satelliet-ontvangst), waardoor onze afstand zeker 33 km is geworden. Onze eigen track heb ik stom genoeg pas aangezet toen we al wat rondjes hadden gelopen op het punt waar we fout zaten, ongeveer na 9 km.
Ingrid Achterberg & Claudette Salomons 13-02-2015
09:48:00
13-02-2015
15:46:00
05:58:00
Commentaar Graag zouden wij in aanmerking komen voor de Poedelprijs 😉 Gezien ons enthousiasme en doorzettingsvermogen...!

groet Ingrid
Maarten Altena 17-02-2013
06:59:30
17-02-2013
13:00:59
06:01:29
Commentaar Omdat we met zijn allen moeten bezuinigen heb ik vandaag ook mijn steentje bijgedragen. Daarom vandaar dus de UHT heen en terug gedaan 🙂
Op de terugweg zeer veel UHT' ers tegengekomen (2 losse, 2 x koppels en een grote groep) en een aantal praatjes gemaakt en nog 2x tussendoor de weg moeten wijzen aan verdwaalde wandelaars. Net niet de gestelde tijd van 6 uur gehaald, maar wel een goed gevoel (en stramme benen) aan de UHT^2 overgehouden!
Tom Schaier 25-07-2018
05:45:00
25-07-2018
12:00:00
06:15:00
Commentaar Snikheet, 28 graden op vibrams (barefootstyle). Supermooi!
Remko Hopman 08-01-2017
07:48:00
08-01-2017
14:28:51
06:40:51
Commentaar Dubele UHT vanaf km 40 erg zwaar. Krijg niet meer dan twee foto geupload helaas in de ochtend was het door de lampen niet mogelijk om mijzelf erop te zetten.
Chris 01-02-2015
06:20:28
01-02-2015
13:41:39
07:21:11
Commentaar Dubbele UHT gelopen. Was bedoeld als langzame duurloop, maar omdat ik wat later uit Rhenen vertrok dan gepland en er in Driebergen iemand op me stond te wachten, toch maar doorgelopen en in 3:20u de eerste helft gedaan. Na een cola en een mars van de AH To Go, een toiletbezoek weer richting Rhenen met een loopmaatje. Het beste was er al gauw af. Had hele week al niet gelopen ivm keelpijn en heel veel snot. Met wat afzien en doorzetten toch al snel weer de brug over de Nederrijn in zicht. Foto bij klok niet gelukt, maar ach, met deze tijd zal niemand daar om rouwen.
Parcours was erg zwaar vandaag (liep UHT 5e en 6e keer). Veel ijs, sneeuw, harde ondergrond heen. Terug ijs, sneeuw en zachte ondergrond, plassen en modder. Evengoed genoten! O.a. Drie reeën van dichtbij. Mooi dagje was het!
Nicole Maalsté en Michiel Panhuysen 22-02-2013
07:59:28
22-02-2013
15:49:18
07:49:50
Commentaar Mooie training voor Limburgs Zwaarste. 2x UHT: Driebergen-Zeist - Rhenen - Driebergen-Zeist.
Herwin Weststrate 25-12-2012
06:58:40
25-12-2012
15:51:20
08:52:40
Commentaar Een poging om van UHT een Ultra Heuvelrug Trail te maken, door heen en weer te lopen. Het terrein is nog steeds behoorlijk modderig, op sommige stukken kon je je trailschoenen beter inruilen voor zwemflippers. Helaas dacht ik er pas na een kilometer of 5 aan om ook op start te drukken op mijn horloge, waardoor het eerste stukje van de trail mist. Ik had duidelijk geen goede dag om een ultra te gaan lopen, wat wellicht te maken heeft met dat ik de afgelopen maand toch eigenlijk alleen maar relatief korte afstanden gelopen heb. Halverwege was ik al meer dan 4 uur bezig, ruim 10 minuten langzamer dan vorig jaar terwijl ik hem toen gewandeld heb. De terugweg was nog rampzaliger, iets met vermoeidheid. Uiteindelijk een gemiddelde snelheid van net iets meer dan 7 kilometer per uur. Schaamwekkend traag eigenlijk.

GPS-track zal ik even schuldig moeten blijven, aangezien Garmin Connect niet meewerkt. Nou werkte mijn Garmin zelf ook al niet mee vandaag door de helft van de tijd geen route te tonen en de andere helft van de tijd mij paadjes in te sturen die helemaal niet bestonden, dus dat navigeren vandaag ging ook weer erg lekker. Waarschijnlijk kom ik wel over de 65 kilometer heen met die talloze keren dat ik maar op de gok een pad ingelopen ben en pas na 100 meter merkte dat dit niet de goede weg was.
Falco van Dijck
Sander Looymans
Michel van Kats
Gertjan Haze
12-02-2018
09:07:23
12-03-2018
12:06:39
1 months, 02:59:16
Commentaar Carnavalsmaandag met RW crew de UHT ter voorbereiding op #MR18 #RoadTo010
Bas Ruggeberg 17-12-2017
09:04:45
17-01-2018
12:10:00
1 months, 03:05:15
Commentaar Erg mooi weer. Terug met de Bus omdat de treinen niet reden 🙂
Splash this around