Selecteer een pagina

MudSweatTrails Reizen reizen

Eiger Trail - reisaanbieding 2024

Neem deel aan de 16 - 35 - 51 of 101 km in schitterend bergdecor! 18 - 21 juli

Zin in een gezellig en uitdagend buitenlands trailrunning avontuur? MudSweatTrails biedt je een unieke gelegenheid om met een groep trailrunners uit Nederland en België samen een geweldig loopweekend te beleven in Grindelwald – Zwitserland.

INSCHRIJVEN VOOR DE 2024 EDITIE IS VOL. MAIL NAAR TRAILREIZEN@MUDSWEATTRAILS.NL OM JE INTERESSE VOOR 2025 KENBAAR TE MAKEN. 

 

In het raceprogramma zijn 4 verschillende afstanden opgenomen, zodat iedere loper zijn wens in vervulling kan laten gaan! Eerder werd de Eiger Ultra Trail door RunnersWorld Magazine al uitgeroepen tot mooiste race ter wereld.

Het aanbod is op basis van eigen vervoer samengesteld. We maken gebruik van een locatie bovenin Grindelwald gelegen. Met uitzicht op de indrukwekkende Eiger Nordwand en op loopafstand van het centrum van Grindelwald.

Met dit pakket bieden we je de mogelijkheid om gezamenlijk voor te bereiden en samen één van deze afstanden als race te beleven. MST kan een gegarandeerd startbewijs leveren als je inschrijft voor ons reispakket. Zolang de voorraad strekt.

 • Reis op basis van eigen vervoer (Grindelwald ligt op 7,5 uur rijden vanaf Arnhem).
 • Drie overnachtingen (18-21 juli) in Eiger Lodge, op loopafstand van Grindelwald.
 • Keuze uit twee- of vierpersoonskamer.
 • Ontbijt en avondmaaltijden.
 • Voorbereidende trailrunning clinic in Nederland inclusief materiaaltests (7 april, Berg en Dal).
 • Een gegarandeerd startbewijs voor de Koning van Spanje Trail 2024 (10-12 mei).
 • Een MST shirt met Eiger Ultra Trail 2024 bedrukking (los van het finishersshirt van de Eiger Trail).
 • Warm up wandeling / verkenning op donderdagmiddag 18 juli.
 • Exclusieve briefing met de groep in Grindelwald op donderdagavond 18 juli.
 • Aanwezigheid van meerdere fysio – vraagbaken tijdens verblijf in Grindelwald.
 • Een startbewijs voor één van de afstanden.

OPTIONEEL EN BUITEN REISSOM:

 • Trainingsweekend in de Ardennen of Eifel als onderdeel van je voorbereiding. Bijvoorbeeld deze trailbreak in april.
 • Eventuele parkeerkosten in Grindelwald.

Klik door naar onze website voor trailreizen om je in te schrijven voor de 2024 editie.

Klik door naar de PDF voor de Aanbieding Eiger Ultra Trail 2024

Lees ons verslag om verder enthousiast te worden over deze omgeving en deze schittende race! Of het verslag van Stefan van Eck over zijn deelname.

DEELNEMER EN AANSPRAKELIJKHEID
Elke deelnemer aan deze reis dient te beschikken over een goede conditie. En dient ervaring te hebben met het lopen in off-road terrein (heuvels, smalle paden, oneffenheid, modder etc.). Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. De reisorganisatie kan niet worden aangesproken voor opgelopen schade of eventuele blessures.

MudSweatTrails is, behoudens haar verantwoordelijkheid voor de wet, op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer beweerdelijk geleden nadeel.

GELDIGHEID
Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2023 of tot de startbewijzen zijn uitverkocht.

ANNULERING

 • Annulering is mogelijk tot 15 maart 2024 met 50% restitutie / 31 april 2024 met 25% restitutie. Later dan dit moment vindt er geen restitutie meer plaats. Bij annulering dienen via MudSweatTrails verkregen startnummers te worden ingeleverd.
 • Een wijziging voor het startnummer kan worden doorgegeven tot 31 april 2024. Na deze datum kunnen wij geen mutaties meer doorvoeren (alleen nog direct via de Eiger organisatie).
 • Huisdieren zijn niet toegestaan op locatie.
 • In geval van extreme weersomstandigheden is de organisatie van de Eiger Ultra Trail gerechtigd de race aan te passen of te annuleren.
 • In geval van extreme (weers-)omstandigheden is de organisatie van de Eiger Ultra Trail gerechtigd de race te annuleren. Er vindt dan geen resitutie van het reispakket meer plaats. Er bestaat als dan ook geen recht op vergoeding van (im)materiële schade.

VERVOER
De reis (vliegtuig / trein / auto) naar Grindelwald vindt op eigen gelegenheid plaats.
Wijziging of annulering van de door de reiziger geboekte reis (vlucht / treinreis / autoreis) vindt buiten de verantwoordelijkheid van MudSweatTrails plaats. Restitutie op het geboekte reispakket is dan ook niet mogelijk.

DE LOCATIE
Huisdieren zijn niet toegestaan in de Eiger Lodge.

VRAGEN
Heb je interesse of vragen? Mail naar trailreizen@mudsweattrails.nl. We maken er een waanzinnig leuke en uitdagende trip met elkaar van!

Bij boeking bevelen we aan om een reisverzekering inclusief annuleringsverzekering af te sluiten in het geval zich een blessure of andere aangelegenheid voordoet die de deelname onmogelijk maakt. Advies is dit te controleren bij je verzekeraar!

Splash this around