Selecteer een pagina

MudSweatTrails Reizen reizen

Eiger Trail - reisaanbieding 2020

Neem deel aan de 16 - 35 - 51 of 101 km in schitterend bergdecor! 16 - 19 juli 2020

Zin in een gezellig en uitdagend buitenlands trailrunning avontuur? MudSweatTrails biedt je een unieke gelegenheid om met een groep trailrunners uit Nederland en België samen een geweldig loopweekend te beleven in Grindelwald – Zwitserland.

DE INSCHRIJVINGEN VOOR 2020 ZIJN VOL

In het raceprogramma zijn 4 verschillende afstanden opgenomen, zodat iedere loper zijn wens in vervulling kan laten gaan! Eerder werd de Eiger Ultra Trail door RunnersWorld Magazine al uitgeroepen tot mooiste race ter wereld.

Het aanbod is op basis van eigen vervoer samengesteld. We maken gebruik van een locatie bovenin Grindelwald gelegen. Met uitzicht op de indrukwekkende Eiger Nordwand en op loopafstand van het centrum van Grindelwald.

Met dit pakket bieden we je de mogelijkheid om gezamenlijk voor te bereiden en samen één van deze afstanden als race te beleven. MST kan een gegarandeerd startbewijs leveren als je inschrijft voor ons reispakket. Tot 31 december of zolang de voorraad strekt.

 • Reis op basis van eigen vervoer (Grindelwald ligt op 7,5 uur rijden vanaf Arnhem).
 • Drie overnachtingen (16-19 juli) in Hostel, op loopafstand van Grindelwald.
 • Ontbijt en avondmaaltijden.
 • Voorbereidende trailrunning clinic in Nederland inclusief materiaaltests (22 maart, Berg en Dal).
 • Een gegarandeerd startbewijs voor de Salomon Koning van Spanje Trail 2020 + een teammoment met de andere reisleden.
 • Een functioneel loopshirt voor de groepsdeelnemers (los van het finishersshirt).
 • Warm up wandeling / verkenning op donderdagmiddag 16 juli.
 • Exclusieve briefing met de groep in Grindelwald op donderdagavond 16 juli.

OPTIONEEL EN BUITEN REISSOM:

 • Een startbewijs voor één van de afstanden.
 • Trainingsweekend naar Nideggen als onderdeel van je voorbereiding.
 • Parkeerkosten in Grindelwald.

Lees ons verslag om verder enthousiast te worden over deze omgeving en deze schittende race! Of het verslag van Stefan van Eck over zijn deelname.

Aanbieding Eiger Ultra Trail 2020.

DEELNEMER EN AANSPRAKELIJKHEID
Elke deelnemer aan deze reis dient te beschikken over een goede conditie. En dient ervaring te hebben met het lopen in off-road terrein (heuvels, smalle paden, oneffenheid, modder etc.). Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. De reisorganisatie kan niet worden aangesproken voor opgelopen schade of eventuele blessures.
MudSweatTrails is, behoudens haar verantwoordelijkheid voor de wet, op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer beweerdelijk geleden nadeel.

GELDIGHEID
Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2019 of tot de startbewijzen zijn uitverkocht.
De minimum deelname voor doorgang van de reis is 20 groepsleden.

ANNULERING
Annulering van deze reis door de deelnemer is mogelijk tot 15 februari 2020 met 50% restitutie / 31 maart met 25%restitutie. Na die datum vindt bij annulering geen restitutie meer plaats.
Bij annulering dienen de via MudSweatTrails verkregen startnummers te worden ingeleverd.
Een wijziging (naam of afstand) voor het startnummer kan tot 31 maart 2020 worden doorgevoerd. Na deze datum kunnen wij geen mutaties meer doorvoeren en is dit alleen nog direct via de Eiger Ultra Trail organisatie mogelijk.
In geval van extreme (weers-)omstandigheden is de organisatie van de Eiger Ultra Trail gerechtigd de race te annuleren. Er vindt dan geen resitutie van het reispakket meer plaats. Er bestaat als dan ook geen recht op vergoeding van (im)materiële schade.
Aanbevolen wordt een reisverzekering af te sluiten in het geval zich een blessure of andere aangelegenheid voordoet die de deelname onmogelijk maakt. Advies is de voorwaarden te controleren bij je verzekeraar!

VERVOER
De reis (vliegtuig / trein / auto) naar Grindelwald vindt op eigen gelegenheid plaats.
Wijziging of annulering van de door de reiziger geboekte reis (vlucht / treinreis / autoreis) vindt buiten de verantwoordelijkheid van MudSweatTrails plaats.
Restitutie op het geboekte reispakket is dan ook niet mogelijk. Advies is een reisverzekering inclusief annuleringsverzekering af te sluiten.

DE LOCATIE
Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel.

VRAGEN
Heb je interesse of vragen? Mail naar trailreizen@mudsweattrails.nl. We maken er een waanzinnig leuke en uitdagende trip met elkaar van!

Splash this around