Selecteer een pagina

Kies uit 30-31 maart of 31 maart – 1 april

Er even tussenuit in ander terrein… Met de Micro Trail Break willen we liefhebbers van fijne paadjes de mooiste Trails in de Ardennen laten ervaren. Twee dagen trailen, gezond en lekker eten, overnachten in Ardenner landhuis op prachtige locatie én gezelligheid met mede-trailers. Kies een overnachting in het Paasweekend en geniet van het voorjaar dat dan in de Ardennen ontspringt..

Wat je kunt verwachten
Op dag 1 doen we bij aankomst samen een goede bak koffie en bereid je je voor op je eerste Trail. Je kiest zelf je afstand: 10, 20 of 30 km (deze loop je op GPS). Het grillige karakter en de boom- en rotspaden van de Ardennen maken het lopen uitdagend. Natuurlijk zit er ook een river crossing in.

Na het diner staat er een tweede Trail (10 km) op het programma. In het donker gaan we samen op pad: hoofdlampje aan, zintuigen op scherp. We hebben een uitdagende route voor je in petto, inclusief handen-en-voeten-werk. We bewegen ons zo stil mogelijk voort, zodat we ook de kans krijgen om wild te spotten. Voorafgaand aan de Night Trail kun je meedoen aan een korte Stretch-sessie om een beetje flex in het lijf te houden.

Je overnacht in een comfortabele tweepersoons- of vierpersoonskamer met goede bedden. De volgende ochtend staat er een lekker ontbijt voor je klaar en staat Trail nummer drie op het programma. Dit keer loop je van A  naar B. Wij droppen je 16 of 32 km van onze locatie: je loopt zelf terug – uiteraard voorzien wij je van een toffe route. Bij je finish kun je nog een quick shower pakken en ga je moe en voldaan naar huis. In nog geen 36 uur ben je een micro avontuur én ervaring rijker!

Mogelijke inschrijfdata (per datum plaats voor 8 trailers):

  • 29-30 maart, vol
  • 30-31 maart, beschikbaar
  • 31 maart – 1 april, beschikbaar

Bereikbaarheid
De locatie is een half uur onder Luik gelegen en ook goed met OV bereikbaar.

Overige opties
Wil je met eigen camper komen, dan kan dat ook. Je kunt dan aanhaken bij alle programmaonderdelen. Hiervoor geldt een ander tarief. We gaan er dan vanuit dat je voor slapen en sanitair (los van de douche) zelfvoorzienend bent.

Extra

  • Je kunt dit weekend trainen met stokken. De instructie en leenstokken van Komperdell zijn inclusief het programma*.
  • Om probleemloos trailen te ervaren kun je Bridgedale sokken testen*.
  • Het biertje op de avond is van de lokale geselecteerde brouwerij boven op de ´berg´.
  • Tijdens de Night Trail kun je één van onze hoofdlampen van Ledlenser testen*.
  • Tijdens de Trails kun je verschillende modellen Trailrugzak / vest testen van Ultimate Direction.
  • Kampvuur met kampvuur verhalen. 

Prijs (inclusief diner op dag 1 en ontbijt op dag 2)
Per persoon, obv tweepersoonskamer: 175 euro
Per persoon, obv vierpersoonskamer: 145 euro
Per persoon, met camper: 100 euro

Inschrijven
Inschrijven kan via onze Trailreizen website.

*Je ontvangt als deelnemer een kortingsaanbod.

Splash this around